Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do Ladaco i Leniwca

Polecane posty

Gość
Leniwiec - karty odmowily mi posluszenstwa i nie chca nic pokazywac wiec odpucilam na troche, przegrzalam je chyba:D ja nic nie wymyslam, ja przeczuwam:classic_cool: a u mnie to nie na zary, mam to po babci i mamie:classic_cool:

Gość
Leniwiec, twoj maz bedzie bogaty, z wlasna firma, a ciebie bedzie obsypywal slonecznikami i wielbladami, zupelnie jak Piotr Magdę M. :classic_cool: Ladaco - wprawianie w zaklopotanie to moje drugie ja:classic_cool::D:D ludzie...nie mam obiadu:o

Gość
Ladaco... masz cos w buzi:D:D

Gość Spiący Leniwiec
Zdzira...to kiedy zawitasz do stolicy?? Skoro jesteś świadkową, to czas mi pomóc wybrać kieckę :D :D :D p.s. Zamiast wielbładów wolalabym mercedesy :O

Gość
Leniwiec - powiedz tylko slowo, a jestem w 2.5h u ciebie pospiesznym:D Ladaco, przykro mi. Ale moge sprawic, ze bedziesz mial blizniaki, taki bonus :classic_cool: A zkim - to juz sobie wybierz, niech ci bedzie (ale mysle, ze Leniwiemjest dobrym materialem genetycznym):D jak mi przykro, ze wam nie wyszlo:(:(:D:D:classic_cool:

Zdzira...ja już się z tym pogodziłam...przec całe 2 dni płakałam...2 szlochałam...2 byłam smutna...a teraz, dzięki Tobie jestem pelan nadzieii :D :D ladaco-oby Twoja decyzja była słuszna :P

Gość
mialam na mysli raczej to, ze bylyby wiecznie spiace - to niewiarygodnie cenna cecha u dzieci, niestety - za rzadka;) sluchajcie, ale nic straconego - leniwcu, przyjedz do lodzi jesienia, jesli Ladaco sie wymiga - przynajmniej my sie spotkamy:D

Gość
Nil - facet czy kobieta??:D

Zdzira...ja często bywam w łodzi :D Nil...witam :D :D :D a cuż to...ze skojarzeń wyszedłeś...jestem w szoku :P ladaco...a ja nie chcialabym, aby moje bobasy były nie słowne :O

Widzew i ŁKS mnie przyciągnął! Szkoda mi ich.

Gość
No chyba bardziej Widzew, co?:classic_cool:

co tu się dzieje??? nie wierzę ladaco się umawia z kimś, odsłoni swą zaszyfrowaną postać??? nieeeee, ladacznik nie rób tego bo już nie będziesz tym samym ladacznikiem:P:P

Gość
Leniwiec, ale mi wrzuciles, w takim razie tez jestem typowym facetem?? 😭:D:D

nie było mnie tu dwa tyg. i mój umysł został przekierowany na inny tor dlatego nie pamiętam:(

nie dostałeś tylko dostałAs,wypraszam sobie:P mówię że mam zaniki przez brak kontaktu z kafeterią przez czternaście dni, a co do rozszyfrowania to masz rację, ale tak sobie pomyślałam że bardzo kojarzysz mi się z moim mężęm, aż miałam chwile podejrzeń