Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korsa8877

tylko dla wygody?

Polecane posty

Gość korsa8877

Miałam przyjeciela, takiego prawdziwego, chociaz zawsze mi sie podobał to myslałam ze nie mam szans by byc kims wiecej niz przyjeciołka, 3 lata temu wyjechał za granice, jednak kontakt był nadal, telefony, meile, gadu gadu, co pół roku przyjezdzał w odwiedziny itp, ja w tym czasie miałam nieudane zwiazki - on tak samo, pocieszalismy sie nawzajem nie raz mu plakalam do słuchawki a on mi, w te wakacje równiez przyjechał, ja mialam ostatnio ciezki okres w zyciu, wszystko mi sie zaczeło walic, studia.. zycie osobiste, praca. ucieszłym sie ze przyjechał, poszlismy na impreze, troche popiliśmy, gdy juz wszyscy zasneli my leżeliśmy na podlodze i zaczelismy gadac.. nie wiem jakim cudem ale odważyłam mu sie powiedziec że jestem w stanie poczekac na niego jeśli mi obieca że wróci na stale do Polski.. on mnie przytulil i pocałował, zasneliśmy tak.. rano zanim otworzyłam oczy przypomniałam sobie co ja mu powiedziałam, było mi tak wstyd i głupio, nie wiedziałam jak mam mu w oczy spojrzeć.. ku mojemu zdziwieniu dal mi buziaka na dzien dobry z usmiechem na twarzy, nie wiedziałam co jest grane.. Potem po rozmowach powiedział że byl zaskoczony tym co mu powiedziałam ale że chce byc ze mna.. nawet nie wiecie jaka ja byłam szczesliwa.. jednak teraz po dluzszych przemysleniach boje sie tego, moze szukam dziury w calym ale nie wiem czemu sie zgodził, znamy sie 8 lat nigdy wczesniej nie dawal mi do zrozumienia ze mu sie podobam, nie wiem czy on takl postepuje dla wygody, z samotnosci, desperacji.. czy po prostu podobam mu sie i chce byc z nim, jutro odlatuje do uk ma przyjechac w pazdzierniku a po nowym roku zjechac juz na stale, bede tesknic jak cholera zreszta jak zawsze ale wiem ze jestem w stanie to zrobic i poczekac na niego tylko nie wiem czy warto czy mnie nie zostawi, nie przezylabym kolejnego rozczarowania tym bardziej ze bedzie to zwiazane ze strata najlepszego przyjaciela:(

nie wiedziałam co jest grane.. " to teraz już wiesz :) ze takie zjawisko jak przyjazn damsko meska jest niemozliwe ... ty sie przekonujesz o tym po 8 latach , inne kobiety doświadczaja tego po roku inne po miesiącu ... :D

Gość dokladnie..e
nie ma przyjazni damsko meskiej... cos takiego bnie istnieje!!!!