Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Sobieska

Mąż każe mi się kochać ze swoimi kolegami

Polecane posty

Mój mąż był ideałem faceta.Jednak od dwóch lat stał się inny.Już nie wystarcza mu seks taki zwykły tylko szuka doznań co mi się coraz mniej podoba.Na początku był anal,potem trójkąt i różne nie typowe zabawy.Mąż pozwalał sobie na coraz więcej.Wyrażał zgodę by jego bracia mnie gwałcili a jak się skarżyłam to obrywałam w twarz.Teraz zaprasza do domu swoich kumpli z całej miejscowości i kaze co dzień się z nimi kochać.Mam tego już dość.Najgorsze jest to że moje dzieci na to patrzą a on mimo to nie pohamuje się.Próbowałam się wyżalić matce ale ona twierdzi że sobie coś wymyśliłam.Czy była któraś z was w takiej sytuacji?Proszę powiedzcie jak mam to przerwać?

Gość tajemnicza098
jesli to prawda to odejdz od niego

Gość sadze ze
to sciema kobieto

Gość klopsiki
ja nie wierze w to co czytam... jeśli to nie prowo to dziewczyno uciekaj, to jest maltretowanie psychicznie, fizyczne, zabieraj dzieci one są niewinne masz gdzie się podziać?

Gość kapusniaczek jjjjj
Ciezko jest mi sobie takie cos wyobrazic.Takie sytuacje widzialam na filmach czy tez czytalam o nich w gazetach,jednak zdaje sobie sprawe z tego,iz takie sytuacje sie zdarzaja ... Jesli to prawda,to bierz dzieci i zostaw gnoja!Niech teraz ci koledzy mu sprzataja i piora gacie. A Ty odetnij sie od tego wszystkiego i zacznij jakas terapie

Gość sadze ze
przestancie sie nabierac na te bzdury. Trzeba byc totalnie popieprzonym zeby przez tyle lat tak dawac sie pomiatac. Kobieto gdzie Twoja godnosc? jak dla mnie to jest to zmyslona historia. Jesli to prawda to uwazam, ze jestes mocno walnieta zgadzajac sie na to, duzo w tym Twojej winy. Pozwalasz tak soba pomiatac to tak masz.

Gość tania prowokacja
Napisala to idiotka ktora ma takie fantazje, tyle ze nie moze ich zrealizowac;) albo co gorsza jakis popaprany facet, ktory nie ma baby i chcial wyladowac swoje emocje przed kompem bleeeee

Gość sadze ze
dokladnie to jest prowokacja. Po tylu wypowiedziach autor badz autorka powinna sie wypowiedziec a tu zero reakcji

Nie mam gdzie się udać.Jak od niego odejdę to zabiorą mi dzieci.A sama będę musiała iść do domu samotnej matki.Nie dopuszczę do tego aby moje dzieci straciły dom.Mimo że nie jest idealnym domem.Ale to dom.Dlatego muszę cierpieć.Moje dzieci są najważniejsze.Nie mogę ich zawieźć.

Gość bez dzieci w domu samotnej
matki to nie przyjmuja, nie ma tak latwo :P Darmowy hotel bys chciala? :P

Gość kasiu pozdrow swistaka
serdecznie ;)

Gość sadze ze
jestes nienormalna a do tego pieprzona egoistka skoro pozwalasz swoim dzieciom patrzec na to co wyprawiasz. Wybierz sie lepiej do psychiatryka.

po pierwsze - "Moje dzieci są najważniejsze.Nie mogę ich zawieźć" - dokąd ich nei możesz zawieźć? :-> po drugie - myslisz ze oglądanie jak tatuś traktuje mamusię bedzie dla nich lepsze niz dorastanie bez tatusia?... po trzecie - prowo :)

Jestem co dzień gwałcona.NIe mogę nic zrobić zrozumcie bo wszystko stracę.Każdy potrafi tylko pisać.A wy co byście zrobili na moim miejscu???Pewnie to samo.Jeśli ktoś jest taki odważny by mi pomóc wyrwać się z tego piekła to proszę.Bo pisać można wszystko.A to w niczym nie pomaga.

Gość tak calkiem hipotetycznie
pomijajac ze to prowokacja... to nawet sobie tej sytuavji wyobrazic nie moge. Jaka bym musiala miec papke zamiast mozgu zeby sie an cos takeigo godzic... Co ja mowie "godzic" :D Zeby w ogole do tego dopuscic :D

Gość sadze ze
A czego ty oczekujesz tutaj na forum piszac te bzdury? sama nie widzisz rozwiazania to po chuj tutaj wchodzisz? zreszta uwazam tak jak inni ze to jest prowo i tyle wiec spadaj i nie zawracaj dupy

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
kasia sobieska hmm... seksulana niewolnica :D

NIKT Z WAS NIE POTRAFI MI POMÓC I DLATEGO MÓWICIE ŻE TO PROWOKACJA.BO LEPIEJ NAPISAĆ TAK NIŻ ZASTANOWIĆ SIĘ NAD ROZWIĄZANIEM SPRAWY.BO PO CO KOMUŚ POMAGAĆ PRAWDA?LEPIEJ BYĆ SAMOLUBEM I NIE OGLĄDAĆ SIĘ NA CIERPIENIE INNYCH.NAPISAŁAM NA TYM FORUM BO NIE MAM Z KIM POGADAĆ O MOICH PROBLEMACH,NIKT MNIE NIE SŁUCHA,NIKT NIE WIDZI.MYŚLAŁAM ŻE TU KTOŚ MI POWIE CO MAM ROBIĆ.ALE ZOSTAŁAM OPLUTA.MIMO WSZYSTKO DZIĘKUJĘ ZA WYSŁUCHANIE.

Gość kolega męża kasi
ten sam team jest na erotycznym, wklejone bezmyślnie, zero inwencji twórczej

my mamy zastanawiać się nad rozwiązaniem sprawy?:) podaj adres skoro dzieci na to patrzą to rozwiążemy przynajmniej ten problem kto wie jak zabiorą ci dzieci to może zmądrzejesz:)

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
jesli to prawda, to jestes tak zajebiscie głupia , ze brak słow! i jeszcze pytasz co masz robic tepa strzało?

NIKT Z WAS NIE POTRAFI MI POMÓC I DLATEGO MÓWICIE ŻE TO PROWOKACJA" i to jaka ładna :)

Tak i na ogólnym i redakcyjnym też jest bo szukam pomocy wszędzie gdzie się da.Za trzy godziny on znowu wróci.Zadzwonię dzis na policje.Oby to było dobre rozwiązanie.Muszę konczyć.

to trzeba bylo zadzwonić do ośrodka pomocy rodzinie jak szukasz pomocy. o policji nie wspominając.