Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna...

Czy to normalne? Co robić?

Polecane posty

Gość dziwna...

Zawsze miałam duże powodzenie u płci przeciwnej, ale nigdy się z nikim nie wiązałam, bo zawsze mi nikt nie odpowiadał. Miałam swoje wymagania. No i w końcu poznałam swój, że tak powiem ideał. Na początku bardzo się cieszyłam, ale po kilku spotkaniach jestem zdania, że muszę zakończyć tą znajomość... Nawet nie mam żadnego powodu, tylko po prostu tak czuję, że nie mogę z nim być. Pewnie już więcej nikogo takiego nie spotkam... Teraz nie wiem jak się z tego wykręcić, bo wiem, że on narobił sobie nadziei ;o Czy powinnam się leczyć? Bo już sama nie wiem dlaczego tak mam :O

Gość tak powinnas
sie leczyc

Gość dziwna...
Zawsze byłam sama i się z tym pogodziłam. Myślałam, że tak spędzę resztę życia. A teraz ta sytuacja chyba burzy moją stabilność :O

Gość dziwna...
ehh, widzę, że nie uzyskam tutaj żadnej porady :( Szkoda, że z koleżankami też nie mogę o tym pogadać...

No tu juz sama musisz zadecydowac czy wolisz reszte zycia spedzic sama czy z kims :)

Gość dziwna...
Raczej chcę to skończyć. Tylko nie wiem jak mu to powiedzieć :O Wszystko było pięknie, a tu raptownie ja wyskoczę z czymś takim. Nie będzie wiedział dlaczego tak postępuję. Na dodatek mój brat chciał żebyśmy zostali świadkami na jego ślubie :(

Gość 1234567....
no cóż skoro zdecydowałaś że chcesz być sama i nie chcesz wiązać sie z nikim ....to im prędzej powiesz temu facetowi że to koniec tym lepiej z każdym dniem na pewno bardziej się angażuje a co masz mu powiedzieć hmmmm nie wiem ?....takie rozmowy są z zasady trudne ....powiedz wprost że owszem lubisz go doceniasz ale nic z Waszego związku nie będzie ....

byc moze nie jest tym ideałem moze przestraszyłas sie widma zwiazku. bycia z kims??? jest wiele opcji najlepiej jak sama siegniesz do wnetrza i odnajdziesz odpowiedz na to pytanie..nikt nie siedzi w cudzym ciele...Ty znasz siebie lepiej niz my ludzie z kafe

no skoro wolisz byc sama to nie ma sensu tego dluzej ciagnac :) powiedz mu to wprost i odejdz, faceci czesto tak robia i jakos nie maja z tego powodu wyrzutow sumienia :O

Gość dziwna...
Właśnie chodzi o to, że sama nie wiem :( Chyba wszystko mi w nim pasuje, bo jak już napisałam wcześniej, że to jest tak jakby mój ideał :) Tylko mam takie uczucie, że nie mogę tego ciągnąć. Ja już po prostu mam chyba za bardzo porytą psychikę :O Niektórzy chyba są stworzeni, aby żyć w samotności...

Zastanow sie jeszcze dobrze, przemysl to na spokojnie i wtedy sama zadecyduj :)

Gość dziwna...
Ja tak nie potrafię powiedzieć mu tego wprost. Szkoda mi go :( Tym bardziej wiem, że później będę często narażona na jego widok. Np. na tym ślubie :O

hmm... No to ja juz nie wiem.. Ale lepiej dla niego bedzie jesli to zakonczysz teraz niz np za miesiac bo wtedy jeszcze bardziej sie do Ciebie przywiaze :(

Gość dziwna...
Heh tak się składa, że ja przez cały czas o tym myślę, i nie potrafię się na czymś innym skupić :O Do zawsze szczery: Czyli mam moje wszystkie koleżanki nie są normalne? Bo one nigdy nie miały takich problemów...

Do zawsze szczery: Czyli mam moje wszystkie koleżanki nie są normalne? Bo one nigdy nie miały takich problemów... nie znam ani ciebie ani twoich kolezanek, moze nie wszystko ci mowia, moze pisza tak samo anonimowo na forum a moze te "problemy" dopiero przed nimi

Gość dziwna...
No tak, tylko większość z nich jest już w stałym związku. Ehh z jednej strony chciałabym kogoś mieć przy sobie, bo w końcu znajomi założą własne rodziny itd, i zostanę całkowicie sama. Ale z drugiej strony coś mi nie pozwala :( dziękuję za wszystkie odpowiedzi