Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakakakakakakakkakakaaa

Jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość kakakakakakakakakakakkakakaaa

Mam 18 lat, ale...czuję się na jakieś 35...Miałam dzieciństwo baardzo trudne, praktycznie żadnych dobrych wspomnien...Mam fatalny kontakt z rówiesnikami czy osobami niewiele starszymi....Dopiero z tymi koło 30 jest świetnie...Najczęściej ludzie mówią mi,że jestem badzo dojrzała emocjonalnie...A np. gdy rozmwaim z kims przez interent nie chcą mi wierzyć,ze mam tylko 18 lat...

Gość mozemy o czyms
w takim razie porozmawiac?! jakie cie teamty interesuja? ja tez jestem wewnetrznie dojzalsza niz moi rowiesnicy...i znacznie bardziej zdaje sobie sprawe z tego czego chce..

Gość maturka4
Może jesteś po prostu myśląca. Co na tle równolatków którym w głowie tylko muza i piwo - daje zadziwiający kontrast. A może jesteś megalomanką? Zapatrzoną w siebie i patrzącą z góry na otoczenie?

Gość major1
Patrząc na twój "dojrzały" nick - wcale bym tak nie powiedział.

Gość kakakakakkakakakakkakakkakkaa
Nie jestem emgalomanką, ponieważ nie uważam się za lepszą od rówieśników, wręcz przeciwinie... A o czym Ty chcesz porozmawaić?

Gość kakakakakakakakakakakakak
W takim razie zapewne wiesz ,że ka w języku Egipcjan ma swój odpowidznik..pójść do swgo ka znaczy umrzeć ka oznacza też duszę w staroegipskim

Gość ciekawe znaczenie
ma ten Twoj nick...to Ciebie pytam o czym chcesz porozmawiac....zaproponuj cos co lubisz

Gość kakakakakakakakakakakakakaka
moje gg 15925433

Gość mimkopodhalanczyk
Tak jesteś nienormalna, to nie Twoja wina że ojciec wchodził Ci do wanny i chomik utopił się w klopie. Na pewno jesteś nudziarą i ludzie inaczej nie potrafią tego powiedzieć, tylko wmawiają Ci że jesteś dojrzała i poważna. Według mnie masz problemy emocjonalne, jesteś niepewna siebie i ukrywasz się pod pancerzem. 30-latkowie, których tak doceniasz mają swoje problemy i zawsze będą Cię traktować jak gówniarę, której się w życiu nie wiedzie.

Gość mimkopodhalanczyk
Przepraszam ;)