Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość folijka

Facet i wakacje Kto ma racje ?

Polecane posty

Gość folijka

facet spytał mnie gdzie w tym roku chce jechać na wakacje na jak długo i za ile ? Powiedziałam, że mnie stać na tydzień nad morzem, i on się zgodził i jedziemy za tydzień...jednocześnie powiedział mi , że z kolegami jedzie na 2 tyg na Dominikane . Wiem, że musiał dłuuugo na to zbierać bo bogaty nie jest i na pewno nie ma kasy by mnie też zabrać moja mama i koleżanki jak tousłyszały to powiedziały, że facet nienormalny, i że skoro nie może mnie zabrać to nie powinien jechać . Ja sama nie wiem bo moge mu powiedzieć, że ja też uzbieram i pojedziemy za 2 lata ale gwarancji mu dać nie mogę , że tyle uzbieram...

Gość asfsdfsd
zal mi cie, jedz nad to morze i nie marudz kobito

Gość to twoja mama i kolezanki
sa nienormalne, koles dlugo zbieral i harował na te wakacje, to co ma zasuwac 2 razy dluzej bo musi fundnac komus wakacje?

Gość waaakacje
pomysl czy by on tobie pozwolił jechac z kolezankami a nie z nim..to jak cie kocha jak on woli jechac z kumplami a nie z dziewczyna

Gość folijka
jedzie ze mna na wakacje na jakie mnie stać z kumplami jedzie na wakacje na które długo zbierał i o których marzył zanim mnie poznał

Gość bjj
dlaczego niby on ma sobie odmawiac wakacji na Domininikanie z jakiej racji ?

Gość jak jedzie z kumplami
to na pewno beda chodzic na duy, na Dominikanie sa sliczne laseczki

Gość dgeret
buahahhaah, laski tu są zajebiste tylko gdyby im facet powiedział "kochanie, jadę z kumplami na 2 tyg na Kanary", to ciekawe czy też by śpiewały dalej pioseneczki o wolności i tolerancji

Gość 435345345
Masz rację. Ja bym się wściekła. Albo razem albo wcale. Jak będziecie małżeństwem to też będzie jeździł sobie gdzieś sam bo ma kasę, a Ty nie?

Gość no wiec wlasnie
jedzie ze mna na wakacje na jakie mnie stać z kumplami jedzie na wakacje na które długo zbierał i o których marzył zanim mnie poznał sorry, ale dziewczyna to nie blizniak syjamski, macie jakies dziwne poglady ktorych ja, jako kobieta nie rozumiem, a te wyzej ze jedzie bo tam sa fajne dupy to az zajezdzaja kompleksami a czy ty wiedzac ile trudu go kosztowalo zebranie tej forsy, nie czulabys sie glupio jadac tam za jego forse?

Gość no wiec wlasnie
Albo razem albo wcale. a one sie potem dziwia dlaczego faceci sadza ze zwiazek i malzenstwo to koniec zycia i wolnosci... :O i dlaczego nie chca sie wiazac... omg :O

Gość bybybybyb
Moim skromnym zdaniem gdyby naprawdę mu na Tobie zależało, to by nie pojechał. Umówilibyście się że on teraz to odkłada, a za rok - gdy uzbierasz swoje pieniądze - jedziecie razem. Sytuacja jest chora, a on zachowuje się dalej jakby był wolny.

sama chcialam to napisac-jak jada sami kolesie,to wiadomo,ze zaraz bedas podrywy itd...na wakacje w slonecznym kraju jedzie sie z dziewczyna,a nie kolegami..to jakies pedaly,czy co? co innego wyjscie na impreze,a co innego 2 tyg na dominikanie...mi by w ogole nie przyszlo do glowy,zeby w takie miejsce jechac z kolezankami.z nimi to moge wyskok jednodniowy zrobic,ale nie dominikana.ja bym na waszym miejscu wybrala jakies tak miejsce na 2 tygodnie,ale razem!a dominikane olac

Gość malwinka a
Ja byłam na kanarach pół roku tam mieszkałam, i jedno Ci powiem: polscy faceci nie mają brania w krajach południowych, niech se jedzie i sobie poogląda, faceci z polski mają marne szanse na wyrwanie czegokolwiek za darmo :P

Gość 435345345
W związku po prostu nie robi się takich rzeczy typu "mam kasę to jadę sam, a ty siedź w domu". Nikt nie mówi że ma płacić za jej wakacje, ale powinni iść na jakiś kompromis. Dla mnie ta sytuacja jest nie do pomyślenia. Uff... Jak dobrze że ja innego faceta, który nie wyobraża sobie spędzonych osobno wakacji.

Gość żaba turecka
Potem się dziwić czemu są rozwody, jak wakacje osobno, imprezy osobno, kasa osobno, przyjaciele osobni. Po co się wiązać, skoro dalej można żyć jak singiel?

Gość malwinka a
Nie przesadzajcie, laska nie napisała jak długo są ze sobą, może ze 2 miesiące, a on pewnie z 2 lata na to harował...

Gość bjj
stac go to jedzie, ciebie nie stac nie jedziesz, proste jezeli to wam nie odpowiada to dobierajcie sie pod wzgledem zarobkow i ne bedzie takich problemow, a nie przysysacie sie jak pijawki do faceta bo wiecej zarabia

Gość tdjtcujcyfjujujtcujyf
No to niech się poświęci facet i nie jedzie na dwa tyg. na Dominikane, ale jedzcie we dwojke na jeden tydzien, nie jedzcie nad morze, a ta kase co mialas dac nad morze doloz do Dominikany, a reszte on, bo na pewno bardzo spadna koszty jak to bedzie tydzien, a nie dwa.

Gość ............00.............
tu nie chodzi o to że masz mu zabraniać kochający facet po prostu nie chciałby szaleć sobie na wakacjach gdzieś w ciepłych krajach podczas gdy jego ukochana kobieta siedzi sama w Polsce to nie jest żaden wyjazd służbowy na którym on musi być, tylko jego kaprys ichęć zabawy... bez Ciebie

I dokladnie, jak wyzej - moj facet nawet nie wspomnialby slowem io wakacjach beze mnie, to jest nie do pomyslenia w ogole, planujemy wszystko razem, nie ma kasy, nie jedziemy obydwoje i kombinujemy. Nie ma mowy, aby on sam...to w ogole dla mnie brzmi jak jakis czeski film;)

Gość no weic wlasnie
No to niech się poświęci facet i nie jedzie na dwa tyg. na Dominikane, ale jedzcie we dwojke na jeden tydzien, nie jedzcie nad morze, a ta kase co mialas dac nad morze doloz do Dominikany, a reszte on, bo na pewno bardzo spadna koszty jak to bedzie tydzien, a nie dwa. a to dobre, ma laske wiec oczywiscie niech rzuci realizacje marzen w pizdu bo jej nie stac, i niech rezygnuje z tygodnia by jej fundnac wakacje

Gość malwinka a
Niech ona lepiej napisze, ile są razem, wtedy ocenimy :o

Gość Asia........29
Zarabiam prawie 3 razy więcej od swojego faceta. Czyli też powinnam wyjeżdżać sobie na wakacje bez niego, bo go nie stać? No sorry, ale to jakaś groteska :D:D:D Tak sobie wyobrażacie związek? :D:D Zawsze tak wszystko ustalamy, żeby było go stać i zamiast jechać na Hawaje, jedziemy sobie nad polskie morze które też uwielbiam. I jakoś korona mi z głowy nie spada. A gdyby naprawdę szaleńczo zależałoby mi na wyjeździe za granicę, to albo bym mu pożyczyła kasę, albo pojechała z nim za rok gdy uzbiera pieniądze.

Gość folijka
ale my jesteśmy razem dopiero 3 miesiące nie uzbieram do przyszłego roku 9 tyś bo tyle go kosztowało mniej więcej ...wcale ie są " pedałami " mam kuzynkę w USA i jej brat co roku gdzieś jedzie z kumplami a każdy z nich ma dziewczynę ...ja już tam sie pogodziłam, że jedzie bardziej się boje , że przez to moja rodzina będzie nastawiona wrogo do niego...

Gość Asia........29
Długość związku to nie wszystko. Można 3 miesiące się "boujać", widywać się na luzie co 2 tyg, ale przez 3 msce można też zbudować całkiem poważny związek, jeśli widują się prawie całymi dniami i świetnie się dogadują (np. moi rodzice byli już zaręczeni po 3 mscach znajomości i do dziś są szczęsliwi)

Tym gorzej, ze dopiero 3 miesiace. Skoro juz teraz takie rzeczy wymysla....teraz piowinien byc slepo, szalenczo zakochany i nie wyobrazac sobie wakacji (pierwszych wspolnych) bez Ciebie, to powinno byc dla niego nie do pomyślenia. a w imie czego, jak nie wlasnie w imie milosci/zauroczen rezygnuje sie z wielu planow? Potem pojawia sie przyzwyczajenie, wieksza tolerancja, chec odpoczybnku od drugiej osoby. A teraz powinniscie zrobic wszystko, aby jechac razem.

Gość malwinka a
Moim zdaniem powinien jechać, on to planował o wiele wcześniej, więc tak bez sensu żeby teraz zmieniał wszystkie plany. Następne wakacje na pewno spędzicie całe razem :) Pamiętaj, jak facet chce zdradzić, to nie musi lecieć po to na inny kontynent. A rodzina zapomni o tym jak zobaczy, że przechodzisz nad tym do porządku dziennego.

Gość rrrrrrrrrrrrrr
"Pamiętaj, jak facet chce zdradzić, to nie musi lecieć po to na inny kontynent." To nie jest prawda. To okazja czyni złodzieja. Nie każdy który zdradził planował to z zimną krwią od dłuższego czasu. Będzie tam z kumplami, dziewczyna daleko, kumple lojalni więc niczego nie powtórzą, dziewczyna może nawet zła że wyjechał bez niej, na pewno imprezy z alkoholem, wakacje, słońce, świadomość tego że jak pozna tam laskę to bez zobowiązań, bo ona też na wakacjach, chętne dziewczyny chcace też odpocząć itd... Bezgraniczne zaufanie z reguły prowadzi do zdrady. A jeśli jakaś dziewczyna uważa inaczej - niech zamówi swojemu facetowi dziewczynę z agencji towarzyskiej do domu. Niech go sprawdzi.