Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaaaajaaaaajaaa

Pytanie o seks oralny, wejdźcie.

Polecane posty

Gość ajaaaajaaaaajaaa

Czy któraś z was tylko dawała seks oralny a go nie brała? albo na odwrót, że facet robił minetę, a dziewczyna nie robiła laski? mieliście kiedyś w związku (lub jednorazowych kontaktach) jednostronny seks oralny? i dlaczego nie było go w drugą stronę? nie lubicie, brzydzicie się itp.?

Gość ajaaaajaaaaajaaa
albo np. czy jest tu dziewczyna która lubi sama robić laskę, ale jak facet robi jej minetę nie sprawia jej to żadnej przyjemności? albo facet tego nie chce robić? albo dziewczyna którą facet zaspokaja oralnie, a sama nigdy go nie zaspokoiła?

Gość ja tak robie
robie jemu laske, ale ja sama ne chce zeby on tam działał, bo nie lubie.

Gość ajaaaajaaaaajaaa
tak, wiem że nie istnieje, ale zastanawiam się w którą stronę jest częściej? (dodam że jestem narazie niedoświadczona w kwestii seksu oralnego, ale chciałabym chyhba spróbować)

Gość vvt
Więc chodzi o to, że chcesz spróbować zrobić jemu, a on Tobie nie, czy odwrotnie, żeby on pieścił tak Ciebie, a Ty jego nie? I czy ma w tym znaczenie, co jest częściej, rzadziej? To kwestia Ciebie i tego kogoś. Nawet gdyby to przeczyło statystyce, to wy oboje macie swoje upodobania, preferencje czy jak to nazwać (bo też takie, których może nie znacie jeszcze).

Gość Naiwniak w seksie
A co to jest sex oralny? To co, po seksie trzeba iść na pole i orać??

Gość Taki_jeden_Arek
Ja ostatnio na imprezei spotkalem dziewczyne.Zaczepila mnie sama zagdala,wypilismy po drinku i pyta mnie czy chce isc z nia na dwor.Dlugo sie nie zastanawialem i poszedlem,ona zapytala mnie bezposrednio czy chce,zeby zrobila mi laske(odpowiedz chyba znacie).Zrobila mi lodzika,ale nie chciala uprawiac seksu bo powiedziala,ze jest pijana (rozwalilo mnie to troche).Ale mam do niej numer i juz w weekend jade do niej :D

Gość jagna123
lubimy to robić z mężem i nie zawsze wzajemnie,fajne jest 69

Gość kaska.
ja mialam tak przez pewien czas. dostawalam codziennie po pare minetek, a sama nic nie robilam. po prostu... jakos tak wychodzilo... na poczatku sie wstydzilam, to potem nie mialam ochoty, zmeczona bylam.;)

Gość jagna123
częściej zdarza mi sie to robic z cudzymi mężami :-p

Gość szwagierka
kiedys spotykalam sie z chloapkiem bylam mloda nie chcialam seksu ani nic on mnie tylko piescil i robil minetki ja mu nic:P

Gość hanz
seks orany jest wspaniały tylko nie kazda kobieta to lubi

Gość karolinca
jestem mloda mezatka i uwielbiam kiedy moj maz dobrze mi wylize moja cipeczke i pupe natomiast on tak sobie lubi jak mu robie loda bardziej woli mi wsadzac bo wtedy szybciej dochodzi, od niedawna miezkamy juz sami i moj kochany mezus codziennie podczas naszej wspolnej kapieli dobrze mi wylize cipeczke i pupcie a potem mnie przeleci a w nocy jak sie obudze to mu siadam na twarzy a on mnie namietnie lize az dochodze :) dzis jak wroci z pracy to pujdziemy razem pod prysznic i mi wylize bo juz niemoge sie docvzekac:) a potem bedziemy sie ruchac slodko :)

Gość hanz
to masz słoko perełeczko

"Dawała seks oralny" :O Litości :O Czy wy czytacie to co napiszecie? Dać to możesz duupy. :O Kutasa albo bierzesz w usta, albo nie i krótka piłka.

Ja tak miałem niestety że robiłem cuda jej cipce, a ona nie robiła mi loda bo nie lubi i ma za małe usta...

Gość apetito
Lodziki to ja lubię robić, a minetki jeśli sobie pomyślę że miałby mi to zrobić jakiś przystojny nieznajomy (albo znajomy) to aż mi ciarki przechodzą... A ja mam taką ochotę na sex...

Ja natomiast robię loda mojemu facetowi tylko przy najbliższym spotkaniu, czasem nawet w jeo pracy, gdy ma przerwę, a on mi nic...;( Nie wiem czy mu o tym powiedzieć, że ja też chcę. Może mnie nie kocha po prostu i nie chce mi sprawić w taki sposób przyjemności... Pomocy