Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketuba

Czy możliwe, że istnieje taki gatunek facetów, że...

Polecane posty

"zawsze zresztą zastanawiało mnie ta dziwna uległość facetów, kiedy to "jakaś laska wskoczy mu do łóżka" nie iwem skad im się to bierze.. to jest takie jakieś zwierzęce" Przecież ludzie to zwierzęta ;)

Gość bhvbvbkj
istnieje taka odmiana..oni najczesciej stosuja sie do tego powiedzonka ` miej wyjebane a bedzie ci dane ` :P sama z takim byłam ;] byłam tylko 3 tyg bo dłuzej wytrzymac nie mogłam :P najpierw gdy nie bylismy razem to niebo by mi zsunał a jak zaczelismy chodzic to jakos tak własnie rozwlekał wczasie te spotkania ,specjalnie mi głowy nie zawracał,nie dzwonił .. i wogole.. miał wyjebane i nie było mu dane :D

zwierzeta, ale myslalam ze jakies ucywilizowane choc troche:P

choć ja osobiscie musze powiedzieć, że jeśli komuś na mnie nie zależy to mi na niim też:P i na tej podstawie sadze, ze nie jestem w tym odosobniona, :P

"zwierzeta, ale myslalam ze jakies ucywilizowane choc troche " Podstawowych odruchów zwierzęcych nie da się ucywilizować ;)

szczególnie u osobników męskich tego gatunku:P wkońcu niestety nei facet choc z brzuchem a po 9miesiącach wyskakuje człowiek :o szkoda :) ja sądze że facet też powinien.

czyli jak się nie jest samemu w łóżku to trzeba skorzystać?

Gość do deko
Deko, rozpieprzasz topik, nie pierwszy raz zresztą. Idź na czata z bezedury, albo bzyknijcie się w realu, bo mdli na widok tego, jak bardzo chcesz mu wejśc w cztery litery. To niesmaczne, szanuj się trochę kobieto.

a co złego w prostacie, wystarczy od 45r.ż zacząć robić PSA dwa razy w roku i już/ raka piersi, szyjki macicy, boelsne miesiączki co miesiac - rodzenie dzieci, chdozenie w ciązy - narazie tyle mi przyszło na myśl.

Gość do deko
Powtórzę, bo masz problem z czytaniem. Rozwalasz topik.

zajmij się kurde sobą, a nie wpierdalaj sie ciagle do mnie.. bo jestes normalnie nudna..

"rodzenie dzieci, chdozenie w ciązy - narazie tyle mi przyszło na myśl." Tego akurat nie kazda kobieta przechodzi wiec nie przesadzaj :classic_cool:🖐️

mój problem, nie Twój, Twoja troska jest zbędna.

"choćby to nie było w typie tego osobnika?" Aż tak zła to ona nie była ;) Chyba nie myślisz, że z każdą potworą co mietę do mnie poczuje idę do łóżka :D :D bez przesady :D

nie wiem, kurde żebym tu była dłużej niż godzine, to sie zawsze jakas pomarańcza przyczepi.

Gość do deko
Rozwalasz topik.

powtarzasz się pomarańczo Ja rozwalam, a cała reszta w temacie jest.

pomarańczo - nie wiem czy wiesz, ale konwersacja polega na tym również, ze przechodzi się z tematu jednego na temat inny taka ciągłość .. ketuba - już uznała że poszuka innego, wiec temat jakby sie zakończył.

chyba, ze nie, to niech zada nowe pytanie, a Ty jak chcesz też zadaj, bo normalnie nie rozumiem w czym masz problem.

Deko moze niekoniecznie ten sam ale wtedy bylaby odp na pytanie skad sie tacy biora:classic_cool: :D:D

seti odwidziało mu sie proste. moze sie zakochał może uznał, że nie chce juz tego ciągnąć poco to rozpamietywac. nie ma sensu sie nad ludźmi roztkliwiać, nie ten to inny tyle tego jest na świecie.