Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara =

Jak to zrobić???

Polecane posty

Gość Klara =

Baaardzo podoba mi sie pewien chlopak, niestety jest zajety:(( Co moge zrobic aby rozkochal sie we mnie??? Dodam ze on jest bardzo niesmialy i nie spotykamy sie zbyt czesto...TYLKO W MIEJSCACH PUBLICZNYCH!!! A moze mam sprobowac na gg?? Co wy na to???

Gość mamammamama
jak jest zajety to go zostaw w spokoju. chcialabys zeby jakas flądra wypisywala do twojego chlopaka i probowala go w sobie rozkochac???

Gość Klara =
:( ale mi bardzo na nim zalezy...

Gość mamammamama
a widocznie jemu zalezy na swojej dziewczynie skoro z nia jest...

pomyśl sobie dziewczyno że tamtej też pewnie zależy. mało jest fajnych wolnych facetów na świecie? A ty musisz sobie odrazu zajetego szukac? POmysl jak Ty bys sie poczula na miejscu tej dziewczyny:o Chyba że jesteś już taką wstrętną egoistką... No cóż-ja nienawidzę takich rozwydrzonych panienek, które wchodzą z butami w czyjs związek Jest zajęty?Zostaw go w spokoju...:o

Gość Klara =
A jezeli powiem ze jej nie za bardzo zalezy na nim i jest z nim dopoki nie znajdzie sobie nowego faceta...On tego nie widzi gdyz jest w nia zapatrzony...

Oj, co tak ją jedziecie? Niech go sobie odbije. Niech się nim chwilę nacieszy po to, by jakiaś inna jej go zabrała. Kobieto, nie zdajesz sobie sprawy, że jeśli zdołasz go, zajętego oderwać od kobiety, to każda inna baba która się postara, zrobi z nim to samo? Warto Ci? Chciałabyś, żeby jakaś laska odbijała Ci partnera? Czy może byś ją ukatrupiła?

"A jezeli powiem ze jej nie za bardzo zalezy na nim i jest z nim dopoki nie znajdzie sobie nowego faceta...On tego nie widzi gdyz jest w nia zapatrzony..." no cóż... chyba nie zrozumiesz tego o co chodzi wszystkim... Póki jest z nią-zostaw go w spokoju, dobrze Ci radzę Sama piszesz, że jest w nią zapatrzony, więc jedyne co uzyskasz jak bedziesz chciala go "zdobyc" to osmieszenie w jego oczach:) bo "zapatrzony" facet jest zapatrzony tylko w jedną kobietę:) ble ble ble

czekaj, aż się rozstaną ( a mam nadzieję, że będą żyli długo i szczęśliwie ). jeśli naprawdę kochasz, to poczekasz. też nie lubię lasek, które wciraja się w czyjś związek, a w szczególności mój! a takich jest wiele;/

Gość seytn
dziewczyno, a po co ci chlopak, ktory daje sie latwo komus odbic?

widocznie autorka nigdy nie byla w poważnym związku skoro nie wie że takich rzeczy sie nie robi-nie umie sie postawic na miejscu tamtej dziewczyny... tłumaczy, że tamta na pewno nie chce z nim byc, nie zalezy jej na nim,takie tam...jak to niektore lasie sobie potrafią wszystko ładnie wytłumaczyc:o to jest przerrrrrrrrrrrrażające :o :D