Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Depilacja nastolatka

Polecane posty

Chcialam sie poradzic mam,otoz moj 11-to letni syn spytal sie wczoraj czy moglabym mu dac jednorazowa maszynke do golenia bo krepuja go wlosy pod pachami(i nieprzyjemny zapach pomimo uzywania dezodorantu) i chcialby je zgolic.Zgodzilam sie i powiedzialam zeby przypomnial mi na nastepny dzien to mu wytlumacze wszystko po kolei i pokaze.Pozniej syn pochwalil sie tacie na co ten sie strasznie oburzyl i zabronil mi dawac mu maszynke bo uwaza ze syn jest za mlody(dodam ze moj maz goli pachy).Co robic w tej sytuacji?Kto ma racje?

Gość twój mąż jest skrytopedałem
a jego postawa wynika z obawy o syna, kto chciałby mieć spedalone dziecko? A wszystko idzie w tym kierunku. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.

No prosze jakich tu mamy na kafeteri wspanialych psychologow!Bardzo dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz i poprosze o opinie mamy nastolatkow,jesli jakies sa na forum.;))

11 lat to faktycznie mlody chlopczyk, ale jesli te wloski mu przeszkadzaja i czuje sie niekomfortowo to ja nie widze w tym nic zlego. A czym rozni sie 11 latek od np 14 latka golacego pachy? I temu i temu beda przeszkadzaly tak samo.