Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka22

Ile mam czekać?

Polecane posty

Gość biedronka22

Wczoraj napisałam do chłopaka z którym się znam półtora miesiąca czy się spotkamy...odpisał że może w tygodniu... więc stwierdziłam że nie będę pisać do niego. Na początku wszystko wychodziło z jego inicjatywy, potem role się odwróciły... teraz on milczy. Ile mam czekać aż w końcu się określi.. on wie że mi zależy, ale czy jemu też??

Gość kochana jak facetowi
zależy to nie odwleka spotkania, to oczywiste - zapytaj forumowych samców

skoro on wie, że Tobie zależy, to może odpuścił sobie starania, bo jest pewny, że Ty będziesz się o niego starać... ale zastanów się - czy naprawdę warto? póki co czekaj, aż on się odezwie do Ciebie.

Gość biedronka22
Są tu samce jakieś?? Czemu zachowujecie się jak dzieci?? Wy pewnie nie siedzicie nad komórka i nie modlicie się do niej, żeby w końcu dostać tego sms!!!!!!!!!!!!!111

Gość kochana jak facetowi
zależy i się zakocha to wierz mi siedzi i patrzy w komórkę i czeka..

Gość posłanka złych wieści
przykro mi , ale to prawda jak facetowi zależy to szuka kontaktu a nie unika:(

i nie próbuj mu się narzucać, bo faceci są skłonni do WYKORZYSTYWANIA.

Gość biedronka22
Wczoraj mu na koniec napisałam, że nie mam zamiaru się narzucać... i jak się namyśli to niech da znać... odp że może w tygodniu... może jest zajęty... bo wcześniej nie pisał mi po 30 sms dziennie ale odezwał się te 3 razy w ciągu dnia...a dziś nic... nawet na gadu jest dostępny i ani słowa... problem jeszcze polega na tym, ze poznałam kogoś i mi dupę zawraca... a ja kurde nie mogę na dwa fronty przecież grac.. zresztą tego drugiego wcale nie znam... nie mogę tak po prostu zamienić starego na nowego... nie o to chodzi..

ale nie rezygnuj z tego drugiego? może to fajny chłopak? nie musisz przecież od razu z nim być:) pozostaje czekać.

Gość biedronka22
cierpliwość to nie jest moja cecha... a poza tym, nie da się tak od razu zapomnieć o tym wszystkim co było między nami.. faceci to dupy wołowe!!!!!!!!!! powybijać wszystkich

czoraj napisałam do chłopaka z którym się znam półtora miesiąca czy się spotkamy...odpisał że może w tygodniu... Co tydzień już się skończył ???? U mnie jest poniedziałek, godzina 20 ilieśtam :P Robisz panikę dla zabawy ??

ja też mam problem z cierpliwością i byłam nie raz nachalna, ale wiesz jak bardzo teraz tego żałuję? :/

Ale co wy tak od razu wyskakujecie z miłością? Po 1,5 miesiącach znajomości? No litości! Na razie jest to póki co luźna znajomość, oni nawet się są parą (tzn. w związku), więc nikt nie ma wobec drugiej osoby zobowiązań. Czyli nie musi pisać SMSów i zagadywać na GG. A jeśli tego nie robi, to należy gościa olać, czego chyba wiele dziewczyn nie rozumie i tylko się wpatruję w komórkę w oczekiwaniu na SMS. Zająć się innym chłopakiem, a nie czekać!

Gość biedronka22
Proszę czego się dowiedziałam.. Facet jest potrzebny tylko do ruchania...