Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona ona ona

Mój facet- gej?

Polecane posty

Gość szalona ona ona
bi czy homo jedna cholera i tak nic z tego nie bedzie

Gość szalona ona ona
może i klątwa na dzien dzisiejszy inaczej sobie tego wytłumaczyć nie umiem, większego pecha miec nie można, to juz chyba gorsze niż zakochac sie w księdzu

Gość dfdfdfffddffdfdfsssh
Zrób test na HIV. Jak twój chłopak się puszcza, to przez błonę w jego anusie łatwo mogą przeniknąć wirusy HIVa. Potem mógł Ciebie zarazić.

czasem i geje probuja nawiazac relacje z kobietami. po jakims czasie zaczyna ich ciekawic jakby to bylo i sa skonni nawet isc z kobieta do lozka. tak jak czasami kobiety ktore deklaruja zwiazki z facetami czasem maja ochote pocalowac dziewczyne. i to nie oznacza ze sa bi. to po rpostu ciekawosc. a ty szalona... twój facet jesli juz to jest biseksualny. napewno nie gejem. choc i to mozliwe. czasem jest tak ze geje wstydza sie swojej odmiennosci. sa wiec z kobiea, kochaja ja jak przyjaciolke i czasem ida z nia do lozka dla zachowania pozorow normalnosci. ludziem, zdarza sie i tak. a skoro szalona mowi ze on jej nie pociaga, nie straa sie zbytnio jej podniecic.. wiec moze i ona go tez zbytnio nie pociaga.. moze to wlasnie te pozory?

Gość monika.....28
Czasami gej: - chce zobaczyć jak jest z kobietą z ciekawości (tak jak np. heteroseksualna dziewczyna z ciekawości chce zobaczyć jak jest z inną dziewczyną i to nie czyni z niej lesbijki) - chce zachować pozory - nie tylko przed światem ale też przed sobą Mój pierwszy facet - gej, jak wspomnialam - normalnie miał przy mnie erekcję. Potem mi powiedział że to był fizjologiczny odruch na dotyk, ale że myślał wtedy o jakimś facecie. Przypomnij sobie nawet słynną Dynastię ;) w której Steven (gej) miał żonę i dziecko. :P W przypadku autorki jest po prostu masa pewników: - jest kobiecy i mało męski - na adorację gejów reaguje uśmiechem - poznaje w sieci starszych facetów (no kto tak robi?) - wychodzi z tymi facetami wieczorami - co najważniejsze - ci faceci SĄ GEJAMI! - nie inicjuje seksu z kobietą

Gość cvccvxcvcxrfbbbn
I moze mić HIVa :P

Gość monika.....28
Racja. Przebadaj się

Gość szalona ona ona
:o jezu!

widze ze monika dostrzegla te same aspekty co i ja. ja ide na psychologie, tez troche o tym wiem, tym bardziej ze mam biseksualne kolezanki. i kolege ktory kiedys podejrzewal ze jest gejem. tak wiec szalona... on ci prawdy nie powie.. a ajesli nawet co to zmieni? nic./.. musisz zadecydowac, czy sie godzisz na takie sytuacje czy uciekasz i jaknajszybciej zaczynasz nowe zycie

monika ok ok :) mowie tylko o moich znajomych, zarzekają się ze nie beda eksperymentowac z dziewczynami bo sa dla nich aseksualne ale nie wiadomo co za pare lat im strzeli do glowy :) moze stwierdza ze warto jednak sprobowac. a dynastii nie ogladalam nigdy wiec nie wiem :)

Gość monika.....28
Sytuacja koleżanki mojej kuzynki (autentyk!!!): impreza, chłopak znika z pola widzenia, dziewczyna idzie go szukać, a on gdzieś na tarasie całuje się z innym facetem. Ona w ryk, szarpanina itd... Chłopak ją uderzył za to że odstawia szopki. Po wszystkim... ona go przeprosiła i prosiła o wybaczenie. Tak bardzo go kochała i była skłonna przymknąć na to oko. Do dziś są razem. Więc nie mów hop ;) jak kobieta jest zakochana to da sobie wmówić wszystko. On znów Ci pwoie że to nieprawda, a Ty uwierzysz. :) Teraz jesteś zła, ale jutro Cię przytuli i uwierzysz mu we wszystko :)

Gość pytajnik nie ogladalas dynasti
i??????????? 😡 ty nedzna istoto, jak ci nie wstyd sie przyznac autorko- obojetnie, facet czy kobieta, on cie najwyrazniej zdradza :O

Gość szalona ona ona
co by mi dala jego szczera odpowiedz? pewność... wtedy nie mialabymjuz szansy na usprawiedliwianie go, bo ja ciągle mam nadzieje ze to może jedna wielka pomyłka :o

Gość szalona ona ona
gosiak--> ja własnie koncze psychologie ale życiowej wiedzy niestety mi to nie dało nie potrafie także poradzić sobie z porażką, a do takich typów jak homoseksualisci gdy przyszlo mi sie zetknąć nie mam humanitarnego podejścia i reaguje nieprofesjonalnie

o matko, jakie oburzenie ze dynastii nie ogladalam :D prosze cie :D jeszcze nakrzycz na mnie ze mody na sukces tez nie ogladam :classic_cool:

Gość szalona ona ona
no spoko napisał do mnie na gg o 12 że idzie spać, kurwa środek dnia! co on robił w nocy???? słabo mi....

Gość szalona ona ona
no juz napisał, że spał u niego i sie napili, zajebiście!!!!

Chciałbym Cię jakoś pocieszyć, więc powiem, że mimo pewnego prawdopodobieństwa Twoich przypuszczeń, Twój chłopak może po prostu ma taką a nie inną mentalność, tak a nie inaczej podchodzi do znajomości z kolegami. Umawia się na piwo i nie widzi w tym czegoś złego, na tej podstawie nie sądzi, że coś podejrzewasz. No nie wiem, nie wiem. Sam jestem gejem i na tych wszystkich gejowskich czatach co piąty ma w nicku "żonaty". Jeden koleś chciał mnie zbałamucić i nie krył się z tym, że ma dziewczynę, ale podobają mu się ładni, młodzi chłopcy. Wg przypuszczeń 20% ludzkości jest biseksualna.

A, no tak, nie wziąłem pod uwagę tego, że jego koledzy są gejami. Współczuję Ci, trafiłaś na jakiegoś złamanego chuja.

Gość poprostuidiotka
jak cos to nie jest gejem tylko biseksualistą -__-

Uważasz, że gej nie potrafi odbyć stosunku seksualnego z kobietą? Potrafi, a co dopiero stwarzać pozory. Chociaż tego drugiego facet autorki chyba nie opanował. Mężczyzna nie uprawiający seksu od dwóch tygodni dostanie wzwodu od zmiany kierunku wiatru albo zakłóceń w telewizorze. Dla geja nawet kobieta staje się erotyczna.

ma kolegów od których nie stronił nigdy wręcz przeciwnie bym nimi dziwnie zaciekawiony,dla mnie bi czy gej to jeden wał bo dla mnie oznacza to jedno zreszta jak dla mnie to on jest gej raczej

Widziałaś się z nim? Rozmawiałaś? Powinnaś zaproponować mu oral i w trakcie odgryźć przyrodzenie ;D

Gość wiNnA002
Powinnaś go sledzić żeby jak Sama mówiłaś mieć tą PEWNOŚĆ myslę że na efekty nie będziesz musiała długo czekać...głupia sprawa wogule ja na twoim miejscu wyrwałabym sobie wszystkie włosy z głowy i z pi**y!;)

Kiedy się z nim spotkasz? Biedaczek styrany po nocnym dymanku, musi najpierw odespać : /