Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona ona ona

Mój facet- gej?

Polecane posty

Gość wiNnA002
Delight92-:D:D:D!

Gość wiNnA002
Ale tak na seriooo nie wyobrażam sobie żebym była w takiej sytuacji to jak jakiś koszmar lub zły sen! ale z tego co piszesz to itak sobie dosc niezle z tym radzisz co? pozdro

Jej facet ją nie podniecał, więc raczej z wielkim żalem się z nim nie rozstaje, zwłaszcza po jego maratonie na szczyty męskiej rozkoszy.

Ja poprostu dzisiaj chodze jak na chaju! Mam totalna głupawe bo sama nie dowierzam. śledzić...do sypialni z nimi nie wejde. Nie wiem co teraz bedzie, nie wiem poprostu...

On udaje idiote i uważa że ja też idiotką jestem i może mi mydlić oczy, że to kolega bla bla. Ja głupia nie jestem, szkoda tylko, że tak długo ze sobą jestesmy bo zmarnował mój czas.

Gość wiNnA002
W sumie sprawy sexu są BAAAAAAARDZO WAŻNE W ZWIĄZKU musi być przyjemnie. Ale ona twierdzi że go kocha? ja bym ucieła jaja mojemu za takie coś

Wspominałaś o tym, że był podrywany przez gejów. To byli jacyś zdeklarowani geje, że bez skrępowania się dowalali do Twojego faceta? On będzie się zarzekał, bo pewnie pasuje mu opinia heteroseksualisty, może na dodatek mu gotujesz i sprzątasz, ale raczej nie, bo chyba nie mieszkacie razem, skoro jeszcze nie doszło do konfrontacji : )

Uprawiali seks sporadycznie. Wiecie, ja też kiedyś chciałem sobie znaleźć dziewczynę, ale to wynikało z tego, że nie mogłem zaakceptować swojej orientacji, udawałem przed samym sobą, że pociągają mnie kobiety. Ale facet z topicu jest cyniczny, bo gdyby był tylko zakłamany, to nie umawiałby się ze zdzirami (r. męski)

Gość wiNnA002
Szalona-do sypialni może nie...al mogłabys wiele innych rzeczy zauważyć np.jednoznaczne spojrzenia dotyk a nawet pocałunek!! ciesz się że nie jesteś po slubie i że Ci pedał dzieci nie zrobił

Gość wiNnA002
Delight92-soory za tego pedała,nie wiedziałam że jesteś! Jak wygląda twoje życie??

Mieszkamy razem ale ja jestem obecnie na wyjeżdzie, gotuje mu. Ci geje nie ukrywali sie ze swoja orientacja. Przychodzili i probowali wyczuc czy jestem jego dziewczyna, probowali wyczuć teren, nie utrzymywali odpowiedniej odleglosci powiedzialabym podchodzili bardzo blisko, jeden z nich potrafil przychodzic codziennie i pokazywac nowy sweterek z bliska, koszulke bla bla. Wykazywali oficjalnie zainteresowanie a on okazywal im sympatie i odpowiadal na zaczepki.Na pewno nie olewał co kazdy heteryk by zrobil ja tak uważam. No i gdy zaczeli przychodzic zbyt czesto wkurzylam sie.A teraz te nowe znajomosci. Mój facet nie pije a tu prosze schlał sie wczoraj w towarzystwie obcego faceta i zostal u niego na noc. Czy ja jestem nienormalna i przesadzam?

Ja się ukrywam z tym, bo zostałbym spalony na stosie i wydziedziczony przez rodzinę. Straciłbym połowę przyjaciół, którzy niczego nie podejrzewają, bo nie jestem zniewieściały, jak stereotypowy gej i oprócz tego, że potrafię zakochać się tylko w facecie, jestem zwyczajnym człowiekiem. Ci geje przychodzili do Was, do mieszkania? Molestowanie seksualne z fetyszem Świadka Jehowy. I jesteś normalna, na 90% Twój chłopak Cię zdradza z facetami.

Gość wiNnA002
Masz racje żaden facet z krwi i kości nie tolerował by takich zaczepek.JESTEŚ CAŁKOWICIE NORMALNA i z tobą jest wszystko w porządku tylko z tym kolesiem nie.Mam nadzieje że to zakończysz(chyba że jesteś gotowa na życie z takim kimś) wybur należy do Ciebie..Dostałaś dziś sporo trafnych rad na forum i to od ciebie zależy czy z nich skorzystasz i wezmiesz pod uwagę słow innych

Gość wiNnA002
To jest prawda on Cię zdradza!!!!

Ci geje przychodzili do pracy. Pracowaliśmy razem. Kiedyś założyłam nawet temat o tym tutaj, znalazł go niestety. Oczywiście oburzył się. Ale ja nie mam z kim o tym pogadac bo mi poprostu jest wstyd, płacze po kątach bo on sam nawet nie jest w stanie ze mna porozmawiac jak człowiek. Musze sie komuś wyżalić dlatego pisze anonimowo na forum. Ja nie mam już sił, zmarnowałam czas, rzuciłam swoje serce na pożarcie jakiemuś niewłaściwemu typowi.

Gość wiNnA002
Delight92 czy w takiej sytuacji czujesz sie szczęśliwy?? nie masz czasem ochoty rzucic tego w cholere wyjechać z kraju i zacząć żyć jak tobie sie podoba?

Gość wiNnA002
Musisz pamiętać że to co si stało to nie jest twoja wina.. Musisz myśleć o tym że to on to zepsuł! Mino tego że straciłaś czas to jesteś jeszcze młoda znajdz sobie normalnego faceta załóż rodzine,ustatkuj sie tak żebyś miała dla kogo i po co żyć

Mam 17 lat. Nie jestem szczęśliwy, w przyszłości stąd wyjadę. Nie chcę się afiszować z tym, ze jestem homoseksualny, tak jak inni z tym, że są hetero. Po prostu chciałbym móc na parku w ławce pocałować swojego chłopaka, wspólnie z nim żyć i nie musieć się bać agresji ze strony społeczeństwa. Autorko, jesteś młodą kobietą. Niedługo się rozstaniesz z partnerem, będziesz miała czas dla siebie, odpoczniesz od tych wrażeń i poznasz kogoś właściwego. Tych kilku lat nie zmarnowałaś, nie byłaś przecież w śpiączce. Wyszłaś z sytuacji z nowym doświadczeniem, dość przykrym, ale całe życie przed Tobą.

Gość wiNnA002
Z pewnością.Ja jstm ze swoim 4lata i było by ciężko się rozstać. Ale w twojej sytuacji to chba najlepsze wyjście. Rozumiem że dla miłości można dużo znieśc ALE to już chyba przesada. Całe życie byś tylko cierpiała miała byś przed oczami te okropne sceny ktore ciągle by się rodziły w twojej głowie. Ciągle czułabys zazdrość i niedowartościowanie jako kobieta. Pozdrawiam i 3maj sie cieplutko! dasz rady! odnów stare znajomości spotykaj się z ludzmi

na parku w ławce - ale ze mnie postępujący analfabeta. Już nawet tego nie poprawiam :o

Gość .......sama jesteś gey........
to normalne że kumpluje sie ze starszymiu chce przes to stac sie bardzie dorosły widocznie czuje sie jak dziecko

Ja spadam. Wrócę na ten temat za godzinę lub dwie. Pomarańczo, jego starsi koledzy są gejami, bezsprzecznie, profil na nk o tym świadczy, komentarze od tancerzy erotycznych itd.

Gość wiNnA002
Również mam 17 lat:) Nigdy nie miałam okazji porozmawiać z kimś takim jak ty..to dla mnie nowe doświadczenie. Dobrze napisałeś szalonej: BO CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI!! masz rację.Wyjedz.bo polska to strasznie nie tolerancyjny kraj może kiedyś to się zmieni? Powiec mi jak to jest czy takie coś czuje się od dziecka czy od czsu dorostania? chodzi mi o orientację..a i czy masz chłopaka?

Byłem raz zakochany, chodziłem trzy miesiące jak pod wpływem amfetaminy (chociaż porównania nie mam). Nie wyszedłem z inicjatywą i nic z tego nie wyszło, chociaż ten chłopak prawie na pewno był gejem. Miałem to od małego. Jak patrzyłem na przystojnego faceta, to czułem takie ciepłe mrowienie w mostku. Właściwie to można powiedzieć, że jestem biseksualny, chociaż to podniecenie heteroseksualne jest u mnie marginalne. szalona ona ona - nie rozwalaj mnie xD Wolni raczej nie są, Twój chłopak byłby zazdrosny :) No i obrzydzają mnie stare dziady jak przeciętnego heteryka kobiety w wieku Madonny.

ja nie wiem nieogarniam tej calej teorii, dzisiaj wszystko mi sie miesza i bełta, skołowana jestem, mysle ze gdybys sie zakrecil dobrze to pewnie moj facet zaprzyjaznilby sie i z toba

Gość wiNnA002
Ale powiem Ci że w przyszłości możesz mieć z tego pewngo rodzaju ubaw:) kiedy panna się dowi że wolisz chłopców będzie chciała sprawdzać na tobie swoje łóżkowe umiejętności aby sprawić Ci jak największą przyjemność:D