Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona ona ona

Mój facet- gej?

Polecane posty

Gość wiNnA002
Szalona nie dziwię Ci się...Ale jesteś już dorosła pomyśl o domu z ogródkiem i dzieciaczkach i kochającym mężu który nie widzi świata poza tobą:)))) to wszystko jest w 100% możliwe tylko musisz tego chcieć

wiNnA002, autorka właśnie ujrzała dramatyczny kontrast między sytuacją swoją a proponowanym wyobrażeniem xD szalona ona ona - to dla Ciebie szok, bo niespodziewanie puzzle utworzyły sprośny obrazek. Ten mój niedoszły pseudo-lover, w którym byłem zakochany siedział ze mną w ławce, raz mnie złapał za kolano, komplementował mnie, patrzył nachalnie i głęboko w oczy, mruczał dziwnie, na żarty o jego rzekomym homoseksualizmie reagował dwuznacznie, na spotkaniu klasowym powiedział, że znalazł sobie chłopaka, by potrzymać w niepewności i ogłosić, że miał na myśli kolegę do wspólnej gry na gitarze : / Przy takich typach czuje się jak homoseksualny hetero.

No ale był cudny... Gdybym był debilem, to bym wrzucił jego fotę, napatrzyłybyście się, chociaż może nie w waszym typie, bo niski, z 172.

Gość hahahahahha bbb
hej do szalona ona ona Czy Twój facet ma może na imie Adaś ?? bo ten opis brzmi mi dziwnie znajomo

Gość a daaaaaaalej
i co dalej, bo ciekawa jestem czy sie przyznal, ze gej czy dalej takie poplatanie?

Gość gej na 1000
geje mają gej radar, jeden drugiego wyczuje:) uciekaj zanim możesz albo cierpi 🖐️