Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalaniieeee

Niedlugo slub, a ja jestem biala. Jak sie bezpiecznie opalic

Polecane posty

Gość opalaniieeee

Jak się opalić żeby się nie spalić?? Jestem blada mam jasną karnację, a bez poparzeń opalają mi się wyłącznie ręce, bo są przyzwyczajone do słońca. Ale gdy wystawię na słońce ramiona, plecy, brzuch od razu jestem czerwona, a gdy zaczyna brązowieć to również zaczyna schodzić skóra. Dlatego unikam słońca. Nie leżę plackiem. Ale teraz muszę się opalić. Nie muszę być brązowa, ale chociaż zarumieniona bym źle nie wyglądała przy sukni ślubnej. Będę chodzić na salarium, bo w mieście nie mam gdzie się opalać. Jednak wiem, że jak zacznę chodzić to będzie źle. Jak tem uzapobiec? mogę być czerwona, przeżyję - po kilku dniach zacznie brązowieć, ale co zrobić żeby skóra nie złaziła:(:( albo zrzygnuje z opalania i pojde biala. A wygladam beznadziejnie, bo mam opalone ręce a szyje i dekold biale. Boje sie samoopalaczy zeby nie bylo plam i zebym żółta nie byla co mi radzicie?

Gość katkka
Opalanie natryskowe , dzień przed. Główny skladnik jak w samooplaczu ale jak zrobi się dobry peeling a oprysk wykona profesjonalista będzie pięknie. STosuję sama na ważne okazje i nie było niemiłego zaskoczenia. Niezly efekt byl po lampach brązujących ale trafić na dobre to istny cud jeszcze. Powodzenia i wszystkiego NAJ....

Gość Eluunia
Spróbuj posmarować się Przyspieszaczem np. Eva Sun. Wtedy na kilka minut do solarium (tylko an kilka żeby się nie spalić). Później dobrze nawilżaj skórę. Ja uwielbiam łagodzący spray po opalaniu Eva Sun- zawiera B-endorfiny i super nawilża. Możesz też łykać beta-karoten, wtedy łatwiej i bezpieczniej się opalisz.