Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia 22

wyprawka dla dziecka

Polecane posty

Gość przyszła mamusia 22

Prosze powiedzcie drogie koleżanki co powinna zawierać wyprawka dla dziecka,co jest najważniejsze,co kupić w pierwszej kolejności,co jest nie zbędne,i co zabrać ze sobą do szpitala ! Zgóry bardzo dziękuję:)

Wpisz sobie w google wyprawka dla noworodka i mamy i wyskoczy Ci pelno stron. Nawet na kafe jest mnustwo tego typu tematow. Moim zdaniem to najwazniejsze dla mamy to koszule nocne, kapcie, kosmetyki, majtki poporodowe, podklady, a dla dziecka masa innych rzeczy :)

Gość gosianica
ja podklady dostalam w szpitalu.zalezy jaki szpital w niektorych dla dziecka musisz wzaic ubranka,pieluchy,sudocrem,chusteczki a w niektorych same pieluchy i to co dla siebie

Gość gosianica
a do domu przede wszystkim wanienke i nie kupuj za duzo ubranek bo polowy nie urzyjesz bo wyrosnie ci dzidzia

Gość przyszła mamusia 22
dzięki dziewczyny,wpisze tak w googlach i napewno wyskoczą jakieś stronki,ale wolałaby zapytać was,doświadczonych koleżanek:)

Wyprawka obejmuje wszystko, co przyda się maluszkowi;) Ale grunt, to wg mnie wózek ;) Podstawa. Akurat mogę polecić sklep Entliczek - mają wyprzedaż wózków do końca roku 20%, także warto zerknąć chociażby na ich stronkę;) A i resztę wyprawki u nich spokojnie skompletujesz.