Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

mam maly skok w 9 dc i pozniej w 12 dc i 14dc i 16dc to juz bardzo widoczny,a kochalismy sie tylko 3 x i to raz w zabezpieczeniu w 14dc

wiec na moje oko to 9dc lub 12 bo gdyby bylo z 16 to test nie wyszedl by po poludniu tak wyraznie ,zrobilam dwa

A zabezpieczenie to dlatego ze jeszcze nie mogliście sie starać tak?????????? Ale jak Bozia dała to znaczy że bedzie wszystko dobrze tylko teraz idź zrobić BETE i za jakiś czas do gina. Ciesz sie ciesz masz czym a z dzidzią bedzie dobrze i zdrowa bedzie Jak ja zaszłam w ciąże to też chyba 4 albo 4 razy kochaliśmy sie a jednak sie udało

tylko ze ja mam z reguly cykle 29 - 30dniowe Boże Drogi jak ja sie teraz boje zeby nic sie zlego nie stalo ,milion przerazajacych mysli biegnie po glowie

🌼🌼🌼🌼🌼[kw🌼iat🌼ek]🌼🌼[kwiat[k[kw🌼iatek]wiatek]ek]🌼🌼🌼🌼[kwi🌼🌼atek]🌼🌼🌼🌼[kwia🌼🌼tek]🌼🌼🌼🌼[kw🌼🌼iatek]🌼🌼🌼🌼[kwiat🌼e🌼k]🌼🌼🌼[k🌼🌼🌼🌼🌼[kw🌼iat🌼ek]🌼🌼[kwiat[k[kw🌼iatek]wiatek]ek]🌼🌼🌼🌼[kwi🌼🌼atek]🌼🌼🌼🌼[kwia🌼🌼tek]🌼🌼🌼🌼[kw🌼🌼iatek]🌼🌼🌼🌼[kwiat🌼e🌼k]🌼🌼🌼🌼[kwia🌼wiatek][kwia🌼

Ojeju chyba mi nie wyszło coś ha ha. Orcio idź do gina po dupchaston i bierz go 2 x dziennie ja tak brałam. napewno sie boisz i martwisz ale nie za dużo bo teraz stres jest najmniej widziany w Twoim organiźmie

no dlatego ,owu zazwyczaj mialam 15 -17 wiesz boje sie ta bete zrobic , jeszcze ze wszystkim poczekam skoro udalo sie gdy sie nie staralam to uszanuje ten podarek.... i nie bede panikowac zeby wilka z lasu nie wywolac

Spacerku dziekuje .... wiecie ze ja jak kretynka polozylam te testy przed soba i najnormalniej sie poryczalam

Orcio to były dla ciebie te kwiaty ale niestety jakieś chwasty wyrosły expresem ha ha ha Chmurko ja też czekam na wiadomość od Pati i bedziemy miały komplet brzuszków ale sie ciesze. Pati jaka tempka dalej wysoko?????????

Orcio popłacz sobie mam nadzieje że to łzy szczęścia:-) Chmurko jak jeszcze Pati bedzie miała te kreseczki to ja też ide pić ;-) ha ha a może wszystkie razem bedziemy piły tylko wtedy trzeba ustalić co pijemy. Jeszcze Lola i bedzie super ale wiemy o co chodzi

Nie no nie moge!! Orcio GRATULACJE 🌼🌼🌼 A pamietasz jak sie zalilas?? I co??? Dwie krechy jak nic!! Czyli wszystko w porzadku i plemnik dotarl tam gdzie mial hihi Ale siem ciesze!!! Az mnie glowa przestala bolec. A dopiero co zla bylam,bo sie z eMem poprztykalam..Glupi dupek jest i tyle..

A Chmurko dziekuje za zdjecia :) Pieeeeknie wygladalas.Strasznie mi sie podoba Twoja sukienka ;)

Beatko ,wiesz ja sie zaczelam godzic juz z tym ze nie zobacze tych dwoch kreseczek, tlila sie nadzieja ale ... poddalam sie ,uznalam ze skoro jest tylle przeciwnosci to nic na sile . Spacerku tylko sie nie smiej ale jak poszlam do apteki po ten drugi test to chcialam przez szybe farmaceutke wysciskac ,ot tak po prostu ...

Orcio ja tez tak mialam,ze testy lezaly przede mna,a ja sie na nie gapilam i ryczalam jak glupia,ale jakie to szczesliwe lzy byly :) Rece to mi sie tak trzesly,ze jak patrzylam na test to tak latal,ze mozna bylo sie i 4 kresek dopatrzec hihi

ANIU dziewczyny ja nadal sie boje ze to ktorys z tych niedorobionych zadzialal , chyba juz caly czas sie bede zamartwiac tym ale mam taki dziwny spokoj zarazem ze teraz moj czas na szczescie po tylu łzach

ORCIO____ gratulacje kochana :) :) :) a ja chyba dostanę @ bo mnie brzuch troszkę zaczyna pobolewać i czuję się fatalnie. Co do tempy to teraz mam - 37.7 chyba za wysoka jak na ciążę :( ale co tam... dwa szczęścia na topiku to za dużo by było

ORCIO Wielkie GRATULACJE!!!!!!! poraz kolejny:) wkoncu ci sie udalo zobaczyc 2 kreseczki:)

Pati dosc wysoka jest teraz czyli moze wskazywac ciaze:) zycze Ci tego z calego serca:) Moze byc nawet 10 takich wspanialych wiadomosci:) trzymam kciuki jutro zrob testa:)

Lola___ nawet nie mam w domu testu... mój eM wysyła mnie jutro na betę ale ... boli mnie brzuch to pewnie rano okaże się , że beta jest niepotrzebna

Pati zajedz do apteki i kup dzis testa albo niech ci eM kupi.i jak rano nie dostaniesz to zrob testa albo jedz na bete. Ja mam cicha nadzieje ze jednak beda 2 kreseczki:)

PATI LOLA dzieki , Pati nie moge sie powstrzymac zeby tobie nie napisac - ja wlasnie mam taka temperature w czasie dnia a rano tylko 37,1

ORcio___ kochana nie chcę się nakręcać ale chciałabym , żeby nas było jutro dwie nowe staraczki :) brzuchatki