Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Ania dla Ciebie http://dziecko24.pl/news/185/30/Gluten-w-karmieniu-niemowlat---nowy-schemat-zywienia A teraz serca mam dwa...;) Klauduś-Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... Może dla świata jesteś tylko dzieckiem - ale dla mnie jesteś CAŁYM ŚWIATEM !!!🌼 [url=http://slub-wesele.pl/]http://s8.suwaczek.com/201002025580.png " Zgasić namiętność to tak, jakby usunąć nerw z zęba. Dolegliwość mija, lecz grozi martwica." A teraz serca mam dwa...;) Klauduś-Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... Może dla świata jesteś tylko dzieckiem - ale dla mnie jesteś CAŁYM ŚWIATEM !!!🌼 [url=http://slub-wesele.pl/]http://s8.suwaczek.com/201002025580.png " Zgasić namiętność to tak, jakby usunąć nerw z zęba. Dolegliwość mija, lecz grozi martwica."

Dzien doberek dziewczyny o tam u Was? U mnie dzis sliczne sloneczko od rana swieci,teraz jest 17 stoni a dopiero 9:10 takze ponad 20 ma byc dzis.moze sie gdzies wybierzemy nad wode zobaczymy. A jak tam u Was w Polsce.co tam sie znowu dzieje kurde szok.:( Milego dnia zycze wszystkim.Papa:D

Dzień dobry kobitki :D I jak po weekendzie? Słonecznie pewnie było u Was co? U nas piękna pogoda,w sobotę rano byłam z kuzynki córką i synem na rybach. Mieliście mnie widzieć,wstyd jak cholera. Buty mokre,śmierdzące(szliśmy przez bagno),spodnie mokre po uda(przedzieraliśmy się przez wysoką trawę). Później dzieciaki zamiast łowić wskoczyli do wody i zaczęli się kąpać,a nie była to pora popołudniowa,tylko rano,koło 9. Zazdroszczę im odwagi :) Beatko,co tam u mamy,poradziliście sobie z wodą? Jak oglądam tv to aż serce ściska,mój Boże,ile ludzi straciło domy :( Kupiłam małemu flipsy,pomemlał troszkę,a to już coś. A jak u Ciebie Klaudio wyglądały początki z flipsami? Kruszyłaś je,czy dawałaś do rączki? Chmurko Ty też już podajesz?

Witajcie Dziewczynki :-D U mnie też była super pogoda w weekend - i co z tego - całą sobotę i niedzielę byłam w pracy. Praktycznie żadnego pożytku z takiej pogody :(:( Mała -to super przygody mieliście....i musieliście tez super wyglądać :-P Wiesz - niektórym dzieciakom niewiele potrzeba do szczęścia :):) Złowiłaś chociaż cóś??????? Beatka mi pisałam smsa w sobotę, że woda u nich opadła tak szybko jak przyszła....Nie ma na razie netu i nie wie kiedy będzie miała.....

Dorotko ja nie łowiłam ryb,tylko mój syn i jego kuzynka. Ja chodziłam z małym w nosidle(jeja,on waży 8,5 kg+fotelik),ręce mi opadały. A dzieciaki nie złowili NIC. To dobrze,że woda opada,co się dzieje na tym świecie. Bóg mówił,że już powodzi nie będzie zsyłał,więc skąd to??

Wiecie na co się zdecyduję? Na przeczyszczanie jelit !!! Wezmę albo COLONIX albo TIENS. Jestem pewna,że u mnie również zalegają świństwa w jelitach. Przedstawicielka TIENS powiedziała mi,że jak chcę schudnąć to zanim tknę jakieś preparaty na odchudzanie mam wziąć się na oczyszczenie organizmu. Coś w tym jest !!!

Dzien dobry. U mnie wczoraj bylo 26st w cieniu..Jak szlam z malym pod ta moja gorke,to myslalam,ze zdechne...Tu jeszcze ta wilgoc,wiec wszystko zaczelo parowac i bylo duszno jak nie wiem..Jak u nas jest 26st to tak jakby w Pl bylo 35..Nie ma czym oddychac. A dzis dla odmiany leje.Rano tak dawalo,ze sie obudzilam jak walilo o dach. Mala a co to za cuda sa?I ile kosztuja?I jak dzialaja? Ja wczoraj kupilam sobie bielizne wyszczuplajaca,co ta sukienka co mam na chrzciny bedzie jakos na mnie wygladac.. Jeszcze 8kg mi zostalo..Na razie zeszlo z 70 na 63..

Anka działanie podobne jedno do drugiego ale ceny różne. Te Colonix są droższe,bo od 255 zł do ponad 300 zł,ale w tym jest cały zestaw,czyli tabletki,proszek(pije się z wodą) i herbata z senesem,a w tym Tiens są tylko tabletki. Tam jest wszystko opisane,ale ohydnie to wygląda,sami zobaczcie http://www.colonix.pl/galeria_foto.php Link do produktów http://www.allegro.pl/item1063981519_colonix_oczyszcza_odtruwa_organizm_dr_natura_wwa.html http://www.allegro.pl/item1062584690_oczysc_jelita_schudnij_do_15kg_z_tiens_2_diety.html Jak zobaczyłam co my mamy w jelitach to aż mnie obrzydzenie wzięło. takie śmieci gromadzą się przez kilka lat obklejając ścianki jelit. Ohyda. Dlatego chcę to z siebie wyrzucić. Wiecie,że takie śmieci mogą ważyć nawet 12 kg? Jedni chudną po tym tylko 5 kg,ale mają puste jelita jak u małego dziecka i co ważne brzuch się robi płaski,bo nic nie zalega. Chcę tego spróbować !!!!!!

Mala to jak juz sprobujesz to daj znac,bo ja na razie nie bede wydawac takich pieniedzy.. Jakos nie wierze w to co oni wypisuja.. Na dziale diety jest temat o Colonixie i nikt takich rewelacji nie przedstawia..

Mala lepiej zafunduj sobie hydrokolonoterapie-dziala tak jak ten colonix,ale to jednorazowy zabieg i kosztuje ok 200zl.

Hej babeczki :-D No jestem wreszcie i mam neta hi hi. No u nas woda wielka jak szybko przyszła tak jeszcze szybciej poszła no ale gnoju narobiło 2 rzeki wylały i jak pomagałam wały układać i w ewakuacji kolegi to później nie miałam jak do domu wrócić bo drogi do domu miałam zalane dopiero koło 2 w nocy dotarłam do domu bo woda zaczeła opadać i mogłam przejechać. A jak sie strażacy smiali ze mnie ze chce dojechac do mnie na ulice życzyli mi powodzenia i tyle ale później już powiedzieli jak mam jechać. U mojej mamy zalało piwnice i auta stały do połowy zalane nawet swiateł nie było widac. A na następny dzień zaczeła sie sielanka kal wylał poprad bo słowacy spuścili wode ze zbiorników i porobiło masakre niby w N. Saczu nie ale w starym saczu most kolejowy zerwało i płyną do nas do Sącza cały sacz był zablokowany bo sie takie korki porobiły przez to ze zamkli most który mógł sie rozpaść. A teraz co u mnie i Arturka: Wiec mnie chyba dorwał kryzys macieżyński mam wszystkiego dość mały jest niedobry cały czas płacze przez zęby a ja jestem sama z tym wszystkim bo mój M tak jak Ani umiał tylko zrobić dziecko :-( Ja za 2 tygodnie ide do pracy a on nawet mleka nie potrafi zrobic dziecku a ja cała w nerwach bo sie martwie jak to bedzie.

Hej babeczki :-D No jestem wreszcie i mam neta hi hi. No u nas woda wielka jak szybko przyszła tak jeszcze szybciej poszła no ale gnoju narobiło 2 rzeki wylały i jak pomagałam wały układać i w ewakuacji kolegi to później nie miałam jak do domu wrócić bo drogi do domu miałam zalane dopiero koło 2 w nocy dotarłam do domu bo woda zaczeła opadać i mogłam przejechać. A jak sie strażacy smiali ze mnie ze chce dojechac do mnie na ulice życzyli mi powodzenia i tyle ale później już powiedzieli jak mam jechać. U mojej mamy zalało piwnice i auta stały do połowy zalane nawet swiateł nie było widac. A na następny dzień zaczeła sie sielanka kal wylał poprad bo słowacy spuścili wode ze zbiorników i porobiło masakre niby w N. Saczu nie ale w starym saczu most kolejowy zerwało i płyną do nas do Sącza cały sacz był zablokowany bo sie takie korki porobiły przez to ze zamkli most który mógł sie rozpaść. A teraz co u mnie i Arturka: Wiec mnie chyba dorwał kryzys macieżyński mam wszystkiego dość mały jest niedobry cały czas płacze przez zęby a ja jestem sama z tym wszystkim bo mój M tak jak Ani umiał tylko zrobić dziecko :-( Ja za 2 tygodnie ide do pracy a on nawet mleka nie potrafi zrobic dziecku a ja cała w nerwach bo sie martwie jak to bedzie.

Hej Beata. Glowa do gory! Zabki wyjda i Arturek znowu bedzie usmiechniety i bedzie ok.. Moj M tez nie potrafi mleka zrobic,ale to przez nowa mikrofalowke,bo jak byla stara to robil..W tej nie mozna czasu ustawic i trzeba grzac na wyczucie.. Ja wracam do pracy za lekko ponad miesiac i tez sie martwie co to bedzie.. M jeszcze ani razu malego nie kapal ani nie zmienial mu pieluszki... Jeszcze musialam szybko nowej opiekunki szukac,bo ta co miala byc zazyczyla sobie 10e na godzine!Tyle to sie bierze w weekend kiedy w gre wchodzi siedzenie z dzieckiem do poznej nocy.Powalilo ja totalnie.Jakbym mialam dac jej to 10 to moglabym do pracy nie wracac,bo wiecej dostane na zasilku dla bezrobotnych.. Na szczescie sasiadka sie zaoferowala,ze moze go pilnowac,bo lubi dzieci,a pracuje do 12 i i tak pozniej nie ma co robic.I zostanie z nim za 5e na godzine..

Beatka Ania ma racje Arturkowi zabki wyjda,i bedzie wesolutki:) Ania No to fajnie ze udalo Cie sie znalezc opiekunke,juz masz zglowy. A co do M to ja mam taka cicha nadzieje ze moj bedzie sie zajmowal odrazu go bede uczyla co i jak,ale on lubi dzieci takze mam nadzieje ze bedzie git. Ja sobie siedze w sypialni z laptopem bo do M przyjechal kolega Irl i siedza i poja kawke w saolnie,a ja czytam o roznych rzeczach na necie:)

Beata nawet tak nie mów,że masz małego dość. Zobaczysz,że w pracy będziesz tęsknić za małym,a jak wrócisz to niewiele czasu Ci zostanie z dnia,żeby pobyć z małym. Wtedy dopiero zobaczysz,jak to jest naprawdę. Ja mam tak samo jak ty i Anka,nikt mi przy małym nie pomaga. Anka,10 euro na godzinę? Tyle to mój M nie miał w ciężkiej pracy. Niech ktoś mi tyle da,założę przedszkole i po roku wybuduję dom za taką kasę. Ja dziękuję,ale tam sobie liczą,u nas to najmniej za 500 zł babka Ci przypilnuje dziecka. Co do tej diety z Colonixem,to też czytałam,ale zaczęłam od 1 strony w 2007r,później mi się nie chciało czytać. Ale i tak spróbuję i na pewno dam Ci znać :D Doruś ma noc nie przespaną,dostał katarku i nie mógł oddychać(przez te cholerne ostatnie upały). No bo jak miałam go ubrane w cienką bluzeczkę i spodenki to za ciepło było. Jak go rozebrałam do samego body to wiatr wiał.Nie wiadomo jak dziecko ubrać !!!

Nie mam dosc Arturka tylko chodzi o to ze ju jestem zmeczona tym że sama musze z 2 dzieci wszystko zrobic a M ma w dupie. Ania Ty to chociaz opiekunke bedziesz miała a ja niestety nie bo ja musze miec cała wypłate a jak zapłace opiekunce to z czego życ bedziemy hmmmmmmmmmm jakoś to bedzie zobaczymy. Lola mój M też dzieci bardzo lubi ale to nic nie daje ja tez mojego uczyłam robić mleko itd no ale on twierdzi że po co ma sie nim zajmować jak ja jestem to wszystko zrobie. Nib jak zostawie go z dziećmi samego to daje rade pieluche zmieni no ale co innego jak bede 8 godzin w pracy

Beatka No wiem wiem mam nadzieje ze sie u Was pouklada i ze bedzie bardziej odpowiedzialny za dzieci jak ty wrocisz do pracy.

która bierze tabletki anty??????????????????? RATUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam jeszcze 7 tabletek do wzięcia a ty okres mi sie chyba zacza bo raczej to nie plamienie za duzo tego :-( Lola no zobaczymy jak to bedzie jak bede w pracy :-)

Beata ja biore.Mialam tak jak piszesz przy pierwszym opakowaniu-w tym miesiacu juz tak nie mam.Jak dlugo je bierzesz?Bo mi gin mowil,ze jak takie cos mi sie trafi przy nastepnych opakowaniach,to mam przyjsc,bo bedzie trzeba zmienic tabl(jesli plamienie bedzie silne,tzn jak bedzie przypominalo bardziej okres). Co do opiekunki to nie mamy wyboru..Ja ide do pracy na 14:30,a M konczy prace kolo 17,wiec nie mialabym co z malym zrobic,a rodzinka niestety daleko..

Hej Babeczki! Piękna pogoda u nas była przez weekend, więc mało byłam w domu. Mała - coś wierzyć mi się nie chce w taką suteczność tych srodków. Wypróbuj i daj znać czy to faktycznie tak działa. Mi w sumie nie zależy aż tak na stracie wagi, tylko na utracie cm. Niby w niektóre spodnie wchodzę, ale nadal mam okropne boczki :( Jak przestanę karmić, to zrobię sobie dietę "NŻT" (Nie Żreć Tyle :D ) Co do nietrzymania moczu, to miłam taką samą sytuację jak Ty. Zaczełam skakać na trampolinie z bratanicami, to myślałam, że nie wytrzymam i musiałam biec do wc! To było tak 6 tyg po porodzie. Teraz już chyba wszystko jest ok, ale od tego czasu nie wlazłam na tę trampolinę. Kupiłam dziś te pieluszki z kauflanda. Są całkiem fajne jak za tę kasę :) Dzięki za radę. Beatko nie martw się na zapas. Przyciśnij trochę M, niech się uczy opieki nad dziećmi. Jak wrócisz do pracy to odetchniesz psychicznie do tej codzienności przy małym i wystko się unormuje. Będziesz za nim tęsknić mimo, że czasem daje Ci w kość :D Anka gratuluję wytrwałości w diecie. Nieżle już straciłaś kg! Super! Ja na razie jestem na poziomie 54,5.... Muszę zejść conajmniej do 50. Fajnie że Ci ta sąsiadka się trafiłą do opieki. Za 10 e na godzinę, to ja tam lece do Ciebie do pracy! :D :D :D Dorotko gdzie pracujesz, że musisz tam siedzieć w weekendy?

No annolia,ja kupiłam wczoraj te 7-14 i są takie duuże,mały wygląda jakby miał na pasie kokon he he. Anka schudłaś 5 kg? Chmm,chyba nie czytałam dokładnie,bo nie przypominam sobie żebyś pisała. U mnie cieniutko,4 kg w 6 tyg. Porażka. Dzisiaj wzięłam centymetr i pomierzyłam sobie tui ówdzie. Szkoda gadać. 5 kg do lipca muszę zjechać. MUSZĘ !!!!

Anka ale Ty liczysz od porodu te 9 kg? Ja będę zadowolona jak zrzucę co najmniej 5 kg. Ja szczerze mówiąc nie wiem ile przytyłam do samego porodu.bo u lekarza byłam ostatni raz w 37 tyg,potem juz nie,bo powiedział,że jak nie urodzę do 4 tyg to mam przyjść. Także nie wiem ile dobrałam po 37 tyg. Na pewno było 84 kg,a dalej? Może z 87???

Mała ja mam te pieluszki 4 - 9 i też wydają się strasznie wielkie :) Ania, ty coś wogóle jesz??? :D 9 kg - jestem pełna podziwu! Wiesz, że mnie nieżle zmotywowałaś :D U mnie problem polega na tym, że za mało się ruszam. Co tam taki spacerek z wózkiem, albo sprzątanie... Może jak wrócę do pracy, to się bardziej nalatam i szybciej mi zejdzie...

Hej Babolce. Tak mala,od porodu.Po wyjsciu ze szpitala mialam 72kg,2kg zeszly szybko,potem waga stala prawie 5tyg... Annolia jestem na diecie,ale jem hehe Rano platki z mlekiem,potem kolo 14 jakies miesko,pozniej jogurt i bulka albo kawalek chleba z jogurtem na kolacje.Ruszac sie nie ruszam za duzo,bo nie mam sily..Tyle co po domu albo jak pojde z malym na spacer.Co prawda do sklepu mam z 30min drogi a powrot pod zarabista gorke.. Stwierdzilam,ze jak waga zejdzie do tego co chce,to wezme sie za spalanie tluszczu.. Annolia jakbym wazyla 54.5 to na pewno juz bym tylko spalala tluszczyk,a Ty kobito narzekasz... Byl u mnie moj brat..Jakich rewelacji sie dowiedzialam..szok..Moj ojciec to naprawde jakis skonczony idiota..Powiedzial do jego zony,ze moj brat jest niezrownowazony psychicznie.. W ogole tyle wyszlo rewelacji,ze szok..U mnie byl to opowiadal,ze moj brat po pijaku jezdzi,a ja wiem,ze to nieprawda,bo na tyle to go znam i nawet po piwie nie wsiadzie za kolko..ehhh szkoda gadac..wspolczuje mamie,ze musi z kims takim zyc..

Ania to co temu Twojemu tacie odbija pokłucić chce rodzine ze sobą?????????? Zwariował??????????????????? Ania ja biore 1 opakowanie tabletek mam nowinette i dzis już chodze z tamponami bo tak mi sie papra :-( Ja narazie mam moją wage gdzieś nawet niewiem ile waze :-D za 2 tygodnie ide do pracy wiec waga zarazdojdzie do normy :-D

Beata no taki ma charakterek...Moj brat stwierdzil,ze nie chce,zeby przyjezdzal znowu,bo jak byl ostatnio to jeszcze lepsze numery robil i teraz obiecal,ze juz tak nie bedzie..Takie testy sobie robi,wiesz? Np byl u mnie to narzekal,ze u mojego brata taka straszna atmosfera,ze on non stop sie z zona kloci,ze chleje..i czekal az ja mu powiem,ze ma sie do mnie przeniesc-a taki wal.Moj M by tego nie zniosl :DA to cale chlanie,to pol litra wypite na rybach z jego zieciem..no straszne-rzeczywiscie.. U mojego brata z kolei zrobil inny test.Zabukowal sobie powrot na 12 czerwca(!!)prawie miesiac chcial siedziec,a moj brat mial tylko tydzien urlopu,wiec potem siedzialby sam w domu.No i stwierdzil,ze przebukuje ten bilet na 1 czerwca,bo to bez sensu i w ogole i w ogole.No to moj brat powiedzial,ze ok..I zas testu nie zdal,bo ojciec czekal,az zacznie go prosic,zeby zostal..Mowie Wam ksiazke mozna napisac.. Zwiedzac nic nie chce,bo co on bedzie ogladal?Piasek?Wode?Albo jakies ruiny??Bez sensu.Na ryby mieli jezdzic..2 godz wytrzymywal maks i stekal,ze go nogi bola..Kurwicy mozna dostac..