Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje sie.......

Co sie porobilo z tym swiatem?

Polecane posty

Wszyscy gadaja tylko o pieniadzach i wygladzie :O Myslalam, ze padne ze smiechu, jak gdzies przypadkowo przeczytalam anons towarzyski pewnego mezczyzny: "Mam 30 lat, mam samochod i jestem opalony" :D :D :D A gdzie charakter, zainteresowania, uczucia? Co sie z Wami porobilo, ludzie?

Gość aleo
proponuje wyjsc z domu i odpowiednio dobierac sobie znajomych i nie bedziesz miec takich problemow, swiata nie naprawisz

Znam te zasade, ale jest dosc smutna, nie sadzisz? Ja akurat w domu nie siedze, znajomych tez mam, tak mnie tylko naszlo na refleksje :O

Znam te zasade, ale jest dosc smutna, nie sadzisz? nie, nie sadze jest naturalna, smutne jest to jak sie wszystko przewartosciowuje

I te topiki tu na kafe, jaki to wyglad jest wazny, czego nalezy oczekiwac od kobiety, a czego od mezczyzny... :O

A, zapomnialam o malym penisie :D

Albo: "On zarabia tylko 1500 zl, czy powinnam z nim byc?" :O

Trzeba zrozumiec pare spraw i trendow: 1. konsumpcyjny styl zycia 2. wzmozony wyscig szczurow 3. tani dostep do internetu i teraz jesli chodzi o punkt 3 to sprawa ma sie nastepujaco: jesli jestes wartosciowym czlowiekiem to starasz sie obracac wokol wartosciowych ludzi, slowem masz swiadomosc, ze po swiecie biega mnostwo pustakow i kretynow, ale nie masz z nimi bezposredniego kontaktu, natomiast tutaj masz to jak na dloni i stad mozna odniesc wrazenie ze poziom ludzi spada na leb na szyje a to niekoniecznie musi byc prawda lub nie w tym stopniu w jakim nam sie wydaje

Madrze piszesz, rzeczywiscie jak czlowiek od czasu do czasu wejdzie do internetu, to przezywa zalamanie nerwowe :D Tak mi zal ludzi, ktorych rzeczywistosc wyglada tak, jak w postach :(

Tak mi zal ludzi, ktorych rzeczywistosc wyglada tak, jak w postach to temat na dluga dyskusje, czesc z tych osob jest szczesliwa, mimo tego, ze ty na ich miejscu bys szczesliwa nie byla to jak z pytaniem o wrazliwosc - czy przynosi wiecej radosci czy cierpienia

Gość aleo
posty na tym forum nieodzwierciedlaja rzeczywistości poniewaz panuje tutaj bardzo niski poziom, na innych forach w stylu zarabia 1500 autorka byla by zjechana

posty na tym forum nieodzwierciedlaja rzeczywistości poniewaz panuje tutaj bardzo niski poziom, na innych forach w stylu zarabia 1500 autorka byla by zjechana mam nadzieje, ze rozumiesz ze ten post sie kupy nie trzyma?

zawsze szczery - masz racje, dla kazdego szczescie to co innego, choc ciezko mi to sobie wyobrazic... Swoja droga, czemu akurat to forum ma tak niski poziom? Przeciez to chyba w zalozeniu mialo byc forum, na ktorym kobiety beda sobie wzajemnie doradzac...?

Predatorka - moze ktos kiedys mial podobne przemyslenia :)

Punkt 3, rozumiem, ale na zadnym innym forum nie spotkalam sie z takim zezwierzeceniem, jak tutaj (nie obrazajac zwierzat).

Gość hyli sie ku upatkowi

co sie dzieje... uwierz nie jestes pierwsza, ktora porusza ten temat.... ale trzeba przyznac, ze to forum potrafi rozbawic :) i to niewatpliwie jest zaleta:))) a dla kontrastu analityczny umysl ZS... czyz mozna chciec wiecej?:)))) od forum?

Gość do ciebie zawsze szczery
Dlaczego niski poziom na tym forum?Dlatego, ze pisze tutaj taka ciota jak Ty!:D

Fakt, czasami to forum rozbawia :D Na jakich bylam - tu chyba lezy pies pogrzebany, bo dotychczas przesiadywalam tylko w miejscach branzowych, zwiazanych z zawodem, gdzie trzeba sie podpisywac imieniem i nazwiskiem, no i poruszane tematy sa inne... Aaa, i jeszcze na jakims forum dotyczacym urody, wizaz chyba...

Kolejny smutny fakt...

Zboczenie zawodowe ;)

Belferka :D