Onaaaa 1652 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Kochasz go? Ja nie jestem Anastazja zruzum to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie wiem. Nigdy mi nie robili takich testów. Te bez przymusu się nie liczą Ja miałam w podstawówce, ostatnio szukałam i nie mogę nigdzie znaleźć tych wyników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu jerzowa to na prawdę ansatazja tylko teraz tak pisze ze nią nie jest aby przetestować lerzaczka czy ją pozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie jestem Anastazja zruzum to I tak odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja miałam w podstawówce, ostatnio szukałam i nie mogę nigdzie znaleźć tych wyników. A w jakim celu niby wszyscy mieliście tutaj testy na inteligencję? Może wam chodzi o badania w poradniach psychologiczno pedagogicznych ale to nie są testy z mensy bynajmniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, fekalne pazuzu napisał: jerzowa to na prawdę ansatazja tylko teraz tak pisze ze nią nie jest aby przetestować lerzaczka czy ją pozna Skad takie wnioski skoro mnie nie znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ja miałam w podstawówce, ostatnio szukałam i nie mogę nigdzie znaleźć tych wyników. Też mam hurtem robili w podstawówce. Pamiętam tylko, że jedna osoba zdobyła najwyższą ilość punktów. Moja obecna bratowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: A w jakim celu niby wszyscy mieliście tutaj testy na inteligencję? Może wam chodzi o badania w poradniach psychologiczno pedagogicznych ale to nie są testy z mensy bynajmniej xD Nie, nie chodzi mi o opinię z poradni psychologiczno pedagogicznej. Nie wiem w jakim celu bo już nie pamiętam tego, ledwo mi się przypomniało że w ogóle ten test miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Skad takie wnioski skoro mnie nie znasz? znam, pisałaś tu w czasie pandemii że się nie szczepisz i że śmiercionki zabiją wszystkich, a podczas inwazji na ukrainę nawoływałaś do tego aby ukraina się poddała i chwaliłaś putina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Skad takie wnioski skoro mnie nie znasz? Asia miała nik np Azjaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 380 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ja nie jestem Anastazja zruzum to Uważaj to pułapka. Nie wysyłaj mu nudli (chyba, że mi). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: znam, pisałaś tu w czasie pandemii że się nie szczepisz i że śmiercionki zabiją wszystkich, a podczas inwazji na ukrainę nawoływałaś do tego aby ukraina się poddała i chwaliłaś putina To nie ja bo polityka mnie kompletnie nie interesuje. Pomyliłeś mnie z kims. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 380 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, JajaWywalone napisał: A w jakim celu niby wszyscy mieliście tutaj testy na inteligencję? Może wam chodzi o badania w poradniach psychologiczno pedagogicznych ale to nie są testy z mensy bynajmniej xD I trzeba było smsa wysłać za 5 zł, żeby wynik dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To nie ja bo polityka mnie kompletnie nie interesuje. Pomyliłeś mnie z kims. wypierasz się teraz po to aby stestować lerzaka czy to prawdziwa miłość pan i su Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: wypierasz się teraz po to aby stestować lerzaka czy to prawdziwa miłość pan i su Teraz ja jestem mewom a widmo lezakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: I trzeba było smsa wysłać za 5 zł, żeby wynik dostać Mnie to smierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Uważaj to pułapka. Nie wysyłaj mu nudli (chyba, że mi). Spoko dzięki za ostrzeżenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Teraz ja jestem mewom a widmo lezakiem ty tam pedałku cicho siedź i nie popiskuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 380 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spoko dzięki za ostrzeżenie Ok. Daj znać tylko kiedy, a odblokuje skrzynkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: ty tam pedałku cicho siedź i nie popiskuj Pomylily ci się role ja skakac nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Pomylily ci się role ja skakac nie muszę to czemu skaczesz jak pies wygłodniały na moje damskie projekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 380 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Mnie to smierdzi 180 leżaka? No co ty. On wszystko musi mieć największe i najlepsze, ale tutaj trochę poniosło obszczymura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pomylily ci się role ja skakac nie muszę Chyba popiskiwać. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie, nie chodzi mi o opinię z poradni psychologiczno pedagogicznej. Nie wiem w jakim celu bo już nie pamiętam tego, ledwo mi się przypomniało że w ogóle ten test miałam. Te z podstawówki faktycznie były sprawdzeniem, czy dojrzeliśmy do swojego wieku, czy już tylko rośniemy Z różnych powodów zaleca się testy i często są ukierunkowane. Dla przykładu. Osoby chcące zmienić płeć muszą przejść szereg takich testów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: 180 leżaka? No co ty. On wszystko musi mieć największe i najlepsze, ale tutaj trochę poniosło obszczymura. Elki testy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: 180 leżaka? No co ty. On wszystko musi mieć największe i najlepsze, ale tutaj trochę poniosło obszczymura. *obszczyszklanka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, fekalne pazuzu napisał: to czemu skaczesz jak pies wygłodniały na moje damskie projekty? Jak masz schizofrenie to do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak masz schizofrenie to do lekarza ja nie mam, ale pisałeś ze twoja matka miała a to najprostsza linia do odziedziczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Elki testy Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: ja nie mam, ale pisałeś ze twoja matka miała a to najprostsza linia do odziedziczenia. Nie miała nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach