Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

13 - 15 latki biorące się za seks to dla mnei patologia...

Polecane posty

Gość Karinablaa
Niestety muszę już lecieć. Dziękuję za miła pogawędkę 182, Demoniczna, xShex. Pozdrawiam

Gość karinablaa
Przepraszam, 812 to przez pośpiech :)

Karinablaa - póki co ja widzę, że obrażasz innych. Również nie jestem ani stara ani dewotką też nie jestem. A nawet jeślibym była to przykro mi, ale nic Ci do tego. Odpowiadając na Twoje wcześniejsze 'zarzuty', że jestem agresywna, oświadczam Ci, że nie jestem. Mam taki styl bycia, ale nie obraziłam nikogo pierwsza i staram się trzymać mimo wszystko poziom dyskusji. Szanuję zdanie innych i oczekuję tego samego. Szanując je znów nie oświadczam, że je toleruję. Ktoś tam wcześniej mówił, że nie mam swojego życia siedząc na kafe. Takim 'zarzutom' również zaprzeczam, gdyż mam swoje życie, a w wolnych chwilach, bądź gdy się nudzę czytam kafeterię jak i robię tysiące innych rzeczy.

Karinablaa - również dziękuję za wypowiadanie się w moim temacie. Pozdrawiam:)

Oj, czytałam te wasze 'sprzeczki' dziewczyny;)... Nie ma co w ogóle o tym gadać, bo jedna osoba ma zdanie takie, a druga inne. Więc można by sie kłócic w nieskończoność... A tak naprawdę to rozpoczęcie współżycia jest indywidualną sprawą każdego z nas. Ja sądzę, że lepiej to robić wcześniej i nie twierdzę, że w wieku 13 czy 14 lat [bo między 13 a 15 rokiem życia istnieje różnica], ale od 15, jak dla mnie, jest wystarczająco dobrze. no to tyle;) żegnam:)

Gość Odwalcie się do tych gówniar
Wy nie wiecie, jakie to wspaniałe uczucie, gdy cycata, gładka i ponętna 14-latka bawi się twoimi jąderkami... ...mrrrrru :classic_cool:

Gość zlotowłossaaa
seks poniżej X roku życia to nie patologia to tzw.pedofilia karana prawnie...

Gość Jesteście beznadziejni
1) Prawo w Polsce nie definiuje pojęcia pedofilii- zajmują się tym lekarze seksuolodzy. Prawo określa co najwyżej wiek dopuszczalności do współżycia. W naszym kraju, wiek dopuszczalności do współżycia wynosi 15 lat 2) Pedofilia to pociąg do osobników bez II i III rzędowych cech płciowych- większość współczesnych 13 latek, już dawno takowe posiada 🖐️

Gość Chętna 15nastka to jest to
Wszyscy dobrze wiemy, że żadna dziewczyna po 20tce tak dobrze nie smakuje, jak młodą i jędrna nastolatka w wieku gimnazjalno-licealnym :classic_cool:

Gość olosiealegadacie
ja mam 17 lat i dopiero planuje rozpocząć współżycie z moim chłopakiem, na takie zbliżenie jestem gotowa-na ewentualną ciżę zdecydowanie NIE, więc co mam zrobić? :classic_cool:

Oczywiście nasze drogie koleżanki będą Cię umoralniać i odciagać od pozytywnej decyzji, ale ja mówię Ci, zrób, jak uważasz. To powinna być tylko Twoja decyzja.

Jak już wspomniał ktoś 15-latka jednak różni się od 17-latki:)

Gość kakakakakakakaka
14 latki to jeszcze dzieci ciekawi mnie to jak zachowają sie ci którzy tak wychwalają teraz te dziecięce k**** jak sami zostaną ojcami i będą mieli córki w tym wieku czy dalej będziecie twierdzić że to taka frajda ja 14 latka pieści faceta po jajcach ????

Gość kakakakakakakaka
dziękować 812;)

I tak największy wpływ na nasze dzieci będzie pewnie miało otoczenie. Świat idzie do przodu, nie zawsze ku lepszemu, ale rozwija się. I jak niby możemy to zmienić? Ja myślę, że to, czy należy uważać seks takich młodych dziewczyn za patologię, zależy od wielu sytuacji. Nie wszystkie 15-latki uprawiające seks to zdziry. Wybaczcie...

Gość mama 13-latki
Czyli u mnie wystapila patologia, bo wlaśnie dowiedzialam się ,ze moja 13 letnia!!!!corka urawiala sex ze swoim chlopakiem!!! Sama mi to powiedziala. I co ja mam teraz zrobic??? Żle ja wychowalam ,ponioslam porażkę na calej lini!!!

Gość mama 13-latki
JEZU!!! wlasnie przeczytalam ,tylo ,że ja jej nie pozwolilam

Tak, jesteś złą matką. Przykro mi. Córke możesz spokojnie wpisać na listę swoich życiowych porażek. :)