Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej_30_

Czy wiązać się z dziewczyną, która w wieku 27 lat mieszka jeszcze z rodzicami?

Polecane posty

Jastrzab chcesz sie przekonac?:)P Predatorka 34 a 27 lat to jakas roznica jest

No taa.. 27-letni facet mieszkający z rodzicami - dno, 27-letnia kobieta - no a gdzie ma mieszkać? mieszkanie sporo kosztuje. Tak się po prostu przyjęło. Autorze, może zwróc uwagę na to, czy mieszka z rodzicami z lenistwa czy pomaga im finansowo lub po prostu jej nie stać na wynajem mieszkania i własne utrzymanie, lecz mimo tego pracuje i się stara. Bez uogólnień wiekowych, to, że Tobie się powiodło i masz własną firmę - gratuluję, ale pamiętaj, że każdy ma inne życie/warunki/srodki utrzymania.

Gość wyczuwam prowokację

setunia idzie o sens... ........... zenujace to juz jest takie durne tematy... kurwa mac.. kazdemu sie zycie uklada inaczej tak trudno to pojac?

Gość Pewnie że najlepiej by było
gdyby każdy mieszkał na swoim ale w życiu różnie bywa. Zalezy jakie czynniki powoduja to, że ktos w dorosłym wieku mieszka z rodzicami - jesli jest to zwykłe wygodnictwo czy niemożnośc odcięcia pępowiny to móiwe temu NIE ale potrafie zrozumiec trudna sytuację. O wiele łatwiej kupić mieszkanie we dwójkę niż w pojedynkę.

Gość pseudo.nima
Ale was gościu załatwił. Cytując bmi "a jakie macie BMI?" że tutaj siedzicie?

Gość ewelekaaaa
ja bym sie nie wiazala z takim egoista jak ty. moze poszukaj dziewczyny od razu z mieszkaniem i z dziecmi - wszytsko bedziesz juz mial gotowe.

Gość lelkowa
Ja teżbym nie chciała takiego snoba i niewyrozumiałego gościa

Gość wasze sumienie
atakujecie gościa bo poznał się na forumowiczkach

Gość taaa poznał sie
oczywiście:classic_cool:

Gość ewelekaaaa
facet jest niedojrzaly. jak mozna pytac innych o to czy warto sie z kims wiazac z przyczyn materialnych? w kaczygr. nawet malzenstwom jest ciezko do 1-ego, a co dopiero samotnej osobie.

Gość tak dla faceta nie ma taryfy
ulgowej, a dla kobiety jest bo w tym kraju kobiety zarabiaja ok 75% tego co faceci. prosty rachunek ekonomiczny.

Gość niepoważny to
ty jesteś że w wieku 30 lat zakładasz takie topici jak 18 latkowie jak ona ci nie pasuje,to znajdź sobie pannę z wyższych sfer

Gość samotna i spragniona sunia
ja jestem niezalezna materialnie posiadam wielki mozliwosci i dobra materialne .Nie brakuje mi pomyslow i kasy.Zaimponowales mi tym ,zejestes tworczy ..:)o takich mezczyzn dzisiaj ciężko ,wiec moze bysmy sie spotkali;)?sorki ze byc moze obraze Twoja dziewczyne ale dla mnie to nieudacznica i gon od niej poki czas..a Ty skad jestes ?

Gość Nastawniczy z Koluszek
URZEKŁA MNIE WASZA CHISTORIA

Gość adam z poznania
dziewczyny, które po 20 roku mieszkają z rodzicami są niezaradne i tyle nigdy bym się z taką nawet nie spotkał, no bo gdzie na chatę? tylko u mnie? a u niej sex tylko ze szmatką w ustach? nie warto tracić dla takich kobiet czasu

Gość supermajolka
przepraszam, bardzo, ja mam 27 lat i mieszkam z rodzicami. nie uważam, aby to bylo cos zlego, zreszta wiekszosc moich kolezanek jeszcze mieszka z rodzicami. ja sie tym szczyce tak naprawde, bo to ze wybralam mieszkanie znimi a nie w pojedynke swiadczy tylko o naszej przyjazni. lubimy ze soba przebywac, rozmawiac. uwielbiam swoj pokoj i moich sasiadow. wiem, ze za jakis czas bedzie trzeba sie z tym pozegnac i juz traz z tego powodu jest mi przykro, ale coz, takie zycie. ps. nie jestm mamicóreczką. potrafie wszysto sama w domu zrobic. rodzice pracuja do pozna, wiec zazwyczaj to ja robie obiady. i jeszcze jedno...szczerze nie chcialabym byc z kims takim jak autor tego topiku. wlasna firma w wieku 25 lat to na pewno nie powod do dumy na forach internetowych!!!!

Gość supermajolka
dodam, ze ja ja od 2 lat takze prowadze dzialanosc gospodarcza i niezle zarabiam, a jednak mimo tego mieszkam nadal z rodzicami :) mieszkam bo lubie, koniec.

Gość A Ty się chwalisz
sobą, czy pragniesz pomiatać kobitką?

Gość mieszkasz bo lubisz
czyli nie potrafisz, nie chcesz przeciąc pępowiny...nie rozumiem osób, ktore stac na samodzielne mieszkanie a mieszkają dalej z rodzicami - dla mnie to typ mamincórek i maminsynków, tu nawet nie chodzi o to że umieją zrobić to czy tamto ale o psychiczne uzależnienie.

Gość njawajean
Ja usamodzielniłam sie odkąd skończyłam liceum. Do tej pory trafiałam na maminsynków, którzy ani myśleli uwalniac sie od cyca mamusi!. Ale za to jacy wymagający!I tu w temacie pojawia się jedna dziewczyna, która mieszka z rodzicami , a juz afera i spekulacje , ze księzniczką jest jakąś! Można tylko pogratulować świetnych relacji z rodzicami, skoro jest w stanie z nimi wytrzymac na codzień:) Tak jak będzie potem musiała wytrzymać z panem egoistą, autorem topiku...

Gość yyyyyyyyy...........
nie

Gość tytuz s suwałk
Ja mam koleżankę 30 lat - mieszka z rodzicami. Nie dokłada się, nie robi posiłków, nie sprząta, nic nie robi w domu. Typowy pasożyt. Oczywiście pracuje. Nie w biedronce. Odrażają mnie takie babki.

Ja uważam, ze nie jest źle kiedy facet w tym wieku mieszka z rodzicami tak jak i kobieta. Wiek ten nie jest ZAAWANSOWANY kretynie!!! NIe każdy w polsce ma firmę tak jak TY. I zgadzam się z osobami które pisały przede mną że kupić mieszkanie w polsce ( lub wynająć bo kwota wynajmu to często wysokość raty kredytu hipotecznego ) to nie jak iśc do sklepu i kupić sobie kapcie! Nie widzę nic złego w tym, że ludzie mieszkają z rodzicami, odnajdują drugą połówkę i wtedy WSPÓLNIE dorabiają się mieszkania, lub biorą kredyt któego w pojedynkę NIE mozna spłacić.

Gość hipo.kryzja
typowy kobiecy punkt widzenia: 27-letni facet mieszkający z rodzicami to NIKT, a 27-letnia kobieta to może poczekać bo mieszkania drogie co za hipokryzja