Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wygrawerować

na obrączkach

Polecane posty

Gość co wygrawerować

z okazji okrągłej rocznicy slubu? Chcę zrobić zonie niespodziankę

no własnie my z mężem tez nie mamy nic wygrawerowane i to by był dobry pomysł...

Gość właśnie m.
Ja wygrawerowałam mężowi na 10 rocznicę: "Kochałam, kocham i będę kochać. M." :)

Gość co wygrawerować
fajna ta propozycja, dzięki :) myślałem o: data slubu Imiona Kocham Zawsze Tylko Ty ... Co myslicie? Mam mało czasu na wybór

hmmm ja to mam mały staż ślubny, ale jak ktos ma większy to może taki by był ok przykład: 1997-2002-NADAL WYBRAŁBYM CIEBIE hm....

Gość co wygrawerować
o- te daty fajny pomysł :) nparawdę

Gość stakana siakana
a ile masz stażu? te daty wyglądaja jak na nagrobku :O

Gość co wygrawerować
10 lat kurcze, faktycznie, a jak sobie moja kobieta pomysli że to data końca :)?

Gość Złoty
zium zium

Gość co wygrawerować
a może?: data ślubu - dziś kocham bardziej

co wygrawerować to przeciez możesz to zmienić po swojemu, przykładowo: 14.06.2002 - forever 14.06.2002 - na zawsze 14.06.3002 :D ...zartuje grawer powinien byc w sumie jak najkrótszy, wtedy dobrze wygląda...

Gość żonka miśka
Ja dostałam taki prezent na 5 rocznice. A dokładniej: Kochanej żonie - mąż! Myślałam, że się popłaczę.... ze śmiechu. A podobno tydzień czasu nad tym myślał. :D Oj nie ma polotu ten mój misiek. :D :D :D I żeby było fajniej ten głupi tekst znaczy dla mnie więcej niż wszytkie wyszukane frazesy razem wzięte. Bo mąż pod czujnym okiem grawera wygrawerował napis własnoręcznie. :)

Gość co wygrawerować
dwa splecione serduszka - i gt :D nie wiedziałem że to takie trudne...

zebrane z neta: Amor vincit omnia (miłość wszystko zwycięża) Si vis amari, ama (Jeśli chcesz być kochanym, kochaj…) Ut ameris, amabilis esto (jeśli chcesz być kochanym, bądź godny miłości) Miarą miłości jest miłość bez miary… Miłość odkrywa się kochając… Potrzebuję cię bo Cię kocham… Istnieje kto kocha… Kochać…i być kochanym Ut unum sint (Abyśmy byli jedno…) Amor est… vitae essentia (Miłość jest istotą życia) Gdzie Ty tam i Ja Daję Ci siebie…09.IX.2006 Na zawsze Ty…09.IX.2006 Prowadź mnie…09.IX.2006

Gość co wygrawerować
chyba wzmę: data Tylko Ty albo data Na Zawsze Ty

...a może daruj sobie grawer na obrączce bo i tak bedzie skapa jak jej obraczke zabierzesz i kup jej bransoletkę np cos w tym stylu: http://klugex.com/mm5/graphics/00000004/770036.jpg i tam możesz zrobić dłuższy grawer np coś w stylu: Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje. Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic. "Kochać Kogoś to znaczy widzieć cud niewidoczny dla innych..." :)