Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gizula888

Jaki blender najlepszy??

Polecane posty

Go艣膰 pomocy ratunku nie wiem...
Powiedzcie mi prosz臋, czy zwyk艂y blender taki bez dzbanka, r臋czny r贸偶ni si臋 czym艣 od takiego rozdrabniacza do zi贸艂, orzech贸w itp? Konkretnie o takio mi chodzi http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-112832C0-4514B736/lidl_pl/hs.xsl/index_43125.htm W lidlu jest niby teraz w miar臋 dobrej cenie ale nie wiem czy warto, czy to nie jest to samo co zwyk艂y blender tylko z pojemniczkiem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .wredna j臋dza
Ten rozdrabniacz jest przeznaczony raczej do mi臋kkich rzeczy - 260 W to bardzo ma艂a moc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pony343
teraz jest konkurs na przepisy dietetyczne figury na fejsie i mo偶na wygra膰 tam fajnego blendera :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _arletka_
Ja u偶ywam tego modelu i nie narzekam. Tak jak masz tam w opisie, ma pi臋膰 bieg贸w i potrafi kruszy膰 l贸d. Bez problemu zrobisz w nim szejki, zupy czy przeciery. Je艣li odpowiada Ci wygl膮d i cena to si臋 nie zastanawiaj, bo w tym wypadku nie dostaniesz rozklekotanego sprz臋tu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raul7
prima, ten sam blender satysfakcja wrzucila dzis na allegro w okazje allegro za 129, takze ci sie przyfarcilo ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prima456
ano fart, fart, bo nie przegl膮da艂am ich strony heheeh :D ju偶 sobie zam贸wi艂am za te 129, bo w sumie na stronach czyta艂am same pozytywne opinie na temat tego blendera :) mam nadziej臋, 偶e jak w艂a艣nie sklika艂am zam贸wienie to dojdzie jako艣 w miar臋 szybko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupilam w biedronce z wieloma funkcjami, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dinowata
a ile da艂a艣 mniej wi臋cej? ja si臋 waham nad zakupem w艂a艣nie, ale chyba padnie na tego Haiera co kto艣 podawa艂, z allegro sobie za 129zam贸wi臋. Moc jak dla mnie ma okej, 500W w zupe艂no艣ci wystarczy, a dodatkowo fajnie wygl膮da :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pytanie do posiadaczy teho haiera- - faktycznie blender sie sprawdza tak jak to jest zachwalane, czy raczej tak se/slabo/przecietnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czarno_Czarna
Co dla Ciebie znaczy tak se/s艂abo/przeci臋tnie? Blender ma dobr膮 moc, twarde ostrza wi臋c tutaj nie ma cud贸w i dziw贸w - co ma zmieli膰, posieka膰, rozdrobi膰 czy utrze膰 to to zrobi, kupili艣my go mamie jaki艣 czas temu i jest z niego bardzo zadowolona, m贸wi 偶e du偶o jej pomaga. Sama zreszt膮 te偶 go kilka razy obs艂ugiwa艂am i by艂o okej, kruszy艂am l贸d mi臋dzy innymi. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieki czarno_czarna przekonalas mnie troche do zakupu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chinka321
Ja na szcz臋艣cie go zam贸wi艂am wczoraj w nocy, bo ta promocja jeszcze tylko 12godzin trwa :D Jaram si臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wawa
polecam tylko blendery kenwooda, w miar臋 tanie i bardzo trwa艂e..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 banutyk22
Zwr贸膰 uwag臋 przede wszystkim na moc, im wy偶sza, tym lepiej b臋dzie u偶ytkowa膰. Du偶o rodzaj贸w blender贸w mo偶na znale藕膰 na allegro albo na www.conrad.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak si臋 zastanawiam... blender w sumie cz臋sto u偶ywany jest do koktajli :) a do nich cz臋sto l贸d te偶 si臋 wrzuca, wi臋c blender powinien mie膰 tak膮 mo偶liwo艣膰. M贸j ma 250 vat i bez problemu radzi sobie z lodem czy mro偶onkami. http://www.vitajuice.pl/personal-blender-200.html

Udost臋pnij ten post

Patrz膮c na r贸偶ne modele i na to, co o nich pisz膮 (np tutaj http://www.euro.com.pl/artykuly/blendery/artykul-ranking-najlepszych-blenderow-1013.bhtml ) to najbardziej by艂abym sk艂onna ku blenderowi Kenwood kMix Triblade HB890. Nie do艣膰, 偶e elegancki to jeszcze funkcjonalny. Uwa偶am, 偶e warto kupi膰 sprz臋t raz a porz膮dnie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna888
Raz kupi艂am 300 Watt blender i po paru u偶yciach spali艂 mi si臋 :( Dlatego teraz postawi艂am na co艣 lepszego i kierowa艂am si臋 du偶膮 moc膮, 偶eby nie by艂o problem贸w w siekaniu, wyb贸r pad艂 na Sencora SHB 4364 RD - sprawdza艂am w por贸wnywarkach cena oko艂o 160 z艂, na allegro mo偶na n贸wk臋 z gwarancj膮 kupi膰 za 120 z艂 oko艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivialovesmaki
Ja od lat mam Brauna z tymi r贸偶nymi dostawkami, moim zdaniem warto najpierw poczyta膰 http://f.kafeteria.pl/temat/obiad-bez-tluszczu-p_4305856/4 zastanowi膰 si臋 czego potrzebujemy. Na pewno musi mie膰 wystarczaj膮c膮 moc, aby bez problem贸w wszystko miksowa艂. Czasem warto podpyta膰 mam臋 czy kole偶ank臋 z czego one s膮 zadowolone czy jaki sprz臋t im s艂u偶y od lat. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorela7
A czy nie lepiej jest sobie wszystkiego por贸wna膰 w rankingach? Obecnie na stronie: http://lepsze.co/ranking/blendery Znajduje si臋 dobry ranking blender贸w. Zobaczcie, ze wcale nie najlepsze jest to co jest najdro偶sze. Obecnie mam model blendera Bosh MSM67170 Kosztuje w sklepach nieca艂e 200 z艂 a oferuj***ardzo wiele przer贸偶nych dodatk贸w, pojemnik贸w, wymiennych no偶y. Moc ma r贸wnie偶 niez艂膮 tak wi臋c naprawd臋 dobrze nadaje si臋 do przygotowywania r贸偶nych koktajli.

Udost臋pnij ten post

U mnie najlepiej sprawdza si臋 blender r臋czny, kt贸ry kupi艂am od razu z pojemniczkiem wi臋c nie mam problemu z tym gdzie na przyk艂ad ubi膰 mas臋 ;) Jeszcze do pewnego czasu u mnie kr贸lowa艂a trzepaczka, poniewa偶 przez d艂ugi czas by艂 to w艂a艣nie sekretny spos贸b na pyszne i puszyste ciasta, ale od kiedy dosta艂am blender szczerze m贸wi膮c ju偶 trzepaczki nie u偶ywam :), a placki i tak dobrze wychodz膮 :D Teraz my艣l臋 nad zam贸wieniem robota kuchennego w tym samym sklepie co zam贸wili mi blender - https://www.maxelektro.pl/male-agd/do-kuchni/blendery/. A sk膮d wiem gdzie mi go kupili? Bo prostu chce dobry sprz臋t, a po co ryzykowa膰, jak tutaj by艂o wszystko dobrze :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KrystynaGazowni
nie ufa艂abym takim sklepom, ja proponuje zakupy na avans.pl no chyba 偶e masz przekonanie i korzysta艂a艣 z innej strony, ja posiadam blender r臋czny i z mis膮 oba z brauna jestem bardzo zadowolona. Przy kupnie takiego sprz臋tu liczy si臋 moc przede wszystkim, chyba 偶e masz zamiar blendowa膰 tylko owoce i to lekkie owoce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wybieraj ten kt贸ry ma najwi臋cej VAT to b臋dzie chodzi艂 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzolinka89
Ja mam blender zelmera i jestem z niego zadowolona - dosta艂am na gwiazdk臋. Ostatnio szuka艂am blendera dla siostry na parapet贸wk臋 i trafi艂am na www.mixmedia.pl/files/banner/lp/bosch_varioperfect_mc/pdf/kupon-zgloszeniowy.pdf Chyba jej go kupi臋:) Na nowym mieszkaniu na pewno jej si臋 przyda zw艂aszcza, 偶e nic praktycznie nie ma.

Udost臋pnij ten post