Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy_koktajl

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość malinowy_koktajl

Witam Was! Okresu nie mam już ponad 2 tygodnie. W ciągu zeszłego miesiąca kochaliśmy się tylko raz (w prezerwatywie, bez wytrysku), ale często i gęsto pieściliśmy się. Teoretycznie wiadomo, mój TŻ nigdy nie wytrysnął sobie na palce po czym wsunął je głęboko tam, ale kto wie czy kiedyś w jakimś momencie nie stało się coś podobnego. Problem w tym, że oprócz spóźniającego się okresu mam już cały czas biały śluz, od kilku dni bolą mnie sutki i stoją cały czas (przed okresem nabrzmiewają mi całe piersi, teraz nic, tylko sutki są duże i wrażliwe), mam temperaturę 37,1! Test wyszedł negatywny, ginekolog stwierdził już po samym opisie sytuacji, że mała szansa wpadki, a wykonując normalne badanie stwierdził, że macica nie jest powiększona. Przepisał mi luteinę, którą mam zacząć brać niedługo, aby poczekać jeszcze kilka dni na naturalny okres. Ja już umieram z nerwów. Nigdy nie miałam takich objawów jak powyżej - dlatego mnie to martwi. Choć z drugiej strony ludzie przy normalnym seksie mają problemy z zajściem w ciąże, a ja wpadłabym przez pieszczoty? Nie wiem już co myśleć..

Gość agua
mała szansa jak ginekolog cie zbadał i nie masz macicy powiekszonej i test wyszedł negatywny. może po prostu jakieś zaburzenia hormonalne. czasem tak sie zdarza

Gość malinowy_koktajl
Po teście uspokoiłam się, ale rano obudziłam się wystraszona, że jestem w ciąży, więc poszłam do lekarza - stwierdził, że nie, więc uspokoiłam się totalnie, aż do kolejnego poranka kiedy obudziłam się z panicznym przeczuciem, że coś jest nie tak, że to może jednak ciąża. W końcu większość dziewczyn twierdzi, że do 1 miesiąca nie może wykryć tego ginekolog przy zwykłym badaniu. Czy znane Wam są przypadki zajścia w wyniku pieszczot? Wiadomo, ryzyko zawsze jest, ale czy któraś z Was spotkała się z taką sytuacją osobiście?