Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaarrrtttttaaaa

pytania o solarium

Polecane posty

Gość maaarrrtttttaaaa

Nigdy nie bylam w zyciu na solariumm a mam juz 24 lata, wiec wybaczcie moje pytania jesli sa glupie. Teraz chcialabym pojsc (mimo tego, ze slyszalam o tych "nowinkach" na temat solarium), troszke przyciemnic skore., wszedzie oprocz twarzy (bo tutaj jest ok koloryt). Na solarium cos dostaje sie do przykrycia twarzy? Czy samemu cos powinna wziac? I jak to jest z narzedem plciowym? Tez powinnam zaslonic? Posladki chcialabym opalic. Jakie solarium wybrac i ile czasu jak na pierwszy raz wziac?

Gość maaarrrtttttaaaa
nikt nie odpowie?:(

Gość agtaannnn
na twarz nic nie dostaniesz wiec lepiej sobie cos weź, zdarzaja się solaria kilkustrefowe i wtedy możesz opalac wybrane partie ale możesz na takie nie trafic, poza tym ja opalam sie nago bez zakrywania części intymnych na poczatek zacznij od kiilku minut żeby skóra sie przyzwyczaiła

Gość mirandita
ja jesli juz chodze ale teraz to oczywiscie do zimy trzeba czekac bo po co jak mamy slonce w lecie to na stojace ale jesli ty nie chcesz opalac twarzy to idz na lezace i wylacz poprostuy lampy na twarz!

Gość maaarrrtttttaaaa
Musialam wyjsc na moment. Dziekuje Wam za odpowiedzi. W wolnym czasie przejde sie po solariach. W sumie to kolor swojej skory akceptuje, ale mam dosc sporo blizn na posladkach i troche nba plecach po tradziku. Mam nadzieje ze jakos mi wyrowna ten kolor.