Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka nimfa

Jaki bank?

Polecane posty

Mam pytanie do posiadaczy kont. W jakim banku najlepiej założyć konto? Ja zastanawiam sie nad MilleniumBank a mBank. No i biorę pod uwagę jeszcze MultiBank i Alior Bank. Proszę o podpowiedź.

Gość crocodyl
jak lubisz internet to chyba mBank

Gość Nahhy
sadzac po twoim nicku bralbym GetinBank

Gość kokardka...
mbank, nie krzyczą kasy za byle co, wszystko można załątwić migusiem przez tel albo w mkioskach których jest pełno

Gość fghdfhfgh
multibank

ja mam mbank- brak oplat (no prawie brak) ale w aliorze nie placisz nawet za korzystanie z bankomatow innych sieci

Gość maturka4
Alior jest dla bogatych. Ten krótki czas wejścia na rynek i łapania klientów na brak opłat już się kończy Millennium - do niczego - drogo, nieprofesjonalnie, zaściankowo Dla "średniaków" proponuje Lukasa ( trzeba wybrać dobrą opcję konta, wtedy opłaty niewielkie), albo Getin - długi czas ma niezłą ofertę, a połączenie z Noble nie powinno mu zaszkodzić

A dlaczego Alior jest dla bogatych? Niczego takiego nie zauważyłam, mam w nim darmowe konto, darmowe korzystanie ze wszytskich bankomatów i darmowe 10 nowych niezdefiniowanych przelewów miesięcznie. To raczej bank dla tych mniej bogatych. Jest jeszcze tzw. lokata nocna, ale jak sie nie ma dużego stanu konta, to to grosze są.

acha, dostęp do konta przez net jest darmowy - tylko za kartę bankomatową jest opłata 3 zł m-cznie

Gość ja mam w mbanku
ekonto już 5 lat i póki co jest ok :)

mBank bardzo żle traktuje posiadaczy kredytów hipotecznych we frankach, sama mam tam konto od kilku lat i taki włśnie kredyt, nie spodziewalam się po nich takiego świństwa......wszystko było ślicznie......na początku