Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka_lewec

jaka sukienka dla nastki

Polecane posty

Gość karinka_lewec

witam mam u siebie na wakacjach dziewczynkę 11 lat jest to bratanica meza, idziemy na wesle za dwa tygodnie i chce kupic jej jakos sukienke gdyż idzie ona z nami... ale to strasznie wstydliwa dziewczynka:O moze wy pokazecie mi jakies przykłady sukienek, dla takiej dziewczynki?? Ja sie nie znam gdyz mam synka 8 letniego, a jak jej kaze w necie czegos poszukac to ona mowi ze nie umie a ja nie mam zbyt czasu jesli ktos sie orientuje to bardzo prosze o jakies linki do sukienek:)

Gość mysle ze dobra by byla
jakas w miare prosta sukienka w pastelowym kolorze, np rozu:) czy zoltym z dodatkowym bolerkiem zeby mogla zdjac czy zalozyc:) zaraz cosd znajde

Moim zdaniem tamte są jak dla starych maleńkich. Lepiej zwykła zwiewna sukieneczka, przeciez 11 latka nie musi wyglądać elegancko Powinna wyglądać ładnie i dziewczęco:)

Gość a dlaczego bez tiulu
tamte mi sie podobaja, chyba kupie cos wlasnie takiego

Gość mam 11 letnia siostre
zupelnie zwyczjan nie zande emo czy cos. i takie kiecki jak z allegro jej sie podobaja. a ta bialo czarna nie pasuje na slub i wesele. smutna i nie wolno w bialym

Akurat do tej sukienki tiul mi się nie podoba, ale gusta są różne. Za to sama mam jedną z tiulem czarną ale ona ma sztywniejszy dół a nie taki zwiewny.

Gość magdadadaaaaalena
rzeczywiscie smutna ta w kropki. zeby byl inny kolor. ale ona jest bez ramiczek i takiej malej dziewcynce moze sie nie trzymac.. i bedzie sie stresowac. lepiej niech zakryje ramiona

Gość karinka_lewec
nei no mysle ze taka mala moze isc i w bialej, nie przesadzajmy przeciez to dziecko napewno nikt nie pomyli z panno młodą najbardziej podoba mi sie ta pierwsza:) ale moze ktos jeszcze cos pokaze:)

Gość moje propozycje
Gość karinka_lewec
nie takie zwiewne typowo letnie nie wchodza w gre własnie bardziej te atłasy ale kolorek jakis lekki, pastelowy róż albo biały, wesele odbedzie się w sali zamkowej, na styl taki krolewski (nie ktorzy mają pomysly, podobno będą trębacze, karoca z konmi, ona suknia typowo księzniczkowata:P) no i prosila m.in. mnie bym pogadala (jestem jej bardzo dobrą kolezanką) z resztą towarzystwa ze stroje tez takie bardziej królewskie byly by mile widziane (to znaczy panowie normalnie gajery ale panie zeby długie kiecki pozakladaly to i małą musze jakos wystroic:O tylko nie chce takich ciemnych kolorów - bordo:O dziewczynka 150cm, długie wlosy blond, karnacja ciemna, bardzo szczuplutka

Gość moje propozycje
o kurczę:D no to kicha:o

Gość karinka_lewec
no dlatego musze jej cos kupic, bo takie letnie ma kiecuszki zreszto widze jak sie cieszy na mysl o takiej troszke balowej sukni ;) ale sama nie pokaze mi jaka jej sie podoba tak myslalam ze wlasnie bym pozbierala jakies propozycje i jej pokazala

Gość jeden cytacik
"Suknie dla dziewczynek na wesele – jak wybrać? Przede wszystkim o to, aby suknia dla dziewczynki była wygodna. Dziecko spędzi na weselu przynajmniej kilka godzin – niewygodna sukienka, sztuczny materiał, gryząca koronka – wszystko to sprawi że dziecko będzie marudne i nieszczęśliwe. A marudne dziecko, to również kiepska zabawa dla dorosłych. Warto też zastanowić się przy wyborze nad własnym stosunkiem do kupowanej sukni -czy jesteśmy gotowi na to że będzie to produkt jednorazowego użytku? Dziecko może bowiem zaplamić czy podrzeć sukienkę i jej naprawa może nie być możliwa. Sukienka dla dziewczynki musi tez wyglądać kolorowo i zwiewnie i w żadnym wypadku nie może być sukienką do ziemi typu wieczorowego. Dziecko w takiej sukience wygląda nieodpowiednio. "

Gość tjaaaaaa.....