Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajeczka

Czy to ciąża czy może jakaś infekcja?

Polecane posty

Gość pajeczka

Witam. Postaram się precyzyjnie opisać mój przypadek bo nie wiem czy to może być ciąża czy wybrać się gina bo coś może być nie tak:( W dni płodne w czerwcu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i do środka. Dni płodne wychodziły z moich obliczeń. Jakieś 10 dni po tym, zauważyłam,że przy dotykaniu bolą mnie sutki. Zrobiłam test bo w razie czego chciałam wiedzieć.Test zrobiłam 12 dni po stosunku. Wyszedł negatywny. Ulżyło mi. Lecz ten cykl trwał aż 36 dni i czekałam na okres bardzo długo , zazwyczaj dostaje po około 30. Dostałam w lipcu okres, który był dziwny: pierwszy dzień mało, 2 więcej , a na 3 już tylko troszeczke, zwykle mój okrest trwa jakieś 5-6 dni. No ale okres był a to najwazniejsze. Więc się nie przejmowałam. Jakieś 6 dni po nim znowu nadszedł ten wielki bół sutek, który trwa aż do teraz. Dodatkowo przy nim spostrzegłam, że mam dziwny śluz . Praktycznie od 6 dnia po okresie jest on biały jak mleko i bardzo gęsty i jest go więcej .Mysłama że to na owulacje lecz z obliczeń wynika, że ona już była,a mnie nadal bolą sutki i mam sporo tego białego śluzu , który mnie bardzo martwi. Co to może być? Słyszałam, ze taki śluz to na infekcje i już sama nie wiem.

Gość zlotowłossaaa
W dni płodne w czerwcu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i do środka.-czy ty się zastanawiasz?! jasne ze to ciąża!! a co innego?! jeszcze te objawy! ludzie czym wy myślicie.12 dni po stosunku to ZA MAŁO żeby wykryc ciążę! zrób teraz ale już widzę wynik-dwie czerwone kreski

"W dni płodne w czerwcu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i do środka. Dni płodne wychodziły z moich obliczeń. (...) Test zrobiłam 12 dni po stosunku. Wyszedł negatywny. Ulżyło mi." czy tylko ja nie rozumiem??... kochasz sie z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia i do końca, a potem się cieszysz ze test wyszedł negatywny?????? jawne proszenie się o kłopoty a potem modły żeby się dało ich jednak uniknąć?? omg... powtórz test.

Gość agua
napewno ciąża. zrób test

Gość pewnie jesteś
szczęśliwa że to ciąża...jeżeli bzykasz się w dni plodne bez zabezpieczenia i to nacałego??:P...robiłaś to z pełnąświadomością...więc kochana gratulacje!!!!

Gość jasna aureolka
to prowokacja...nie ma az tak głupich kobiet

Gość pajeczka
Powiem tak, nie jest to teraz dobry moment na ciąże ale świat by się nie załamał. Bardzo denerwuje sie przez ten dziwny śluz bo nigdy wcześniej takiego nie miałam.

Gość droga autorko
jak taka kretynke ziemia nosi? jak nie jest dobry moment na ciażę to nie umiesz kupic gumki?