Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love by ..

problem z rodzina ...

Polecane posty

Gość love by ..

sprawa wyglada tak ... nie lubie spedzac czasu z moja rodzina.. ani z bliska ani z dalsza. gdy jestem w domu zajmuje sie swoimi sprawami , w swoim pokoju , nie siedze w salonie z wszystkimi bo poprostu nie lubie. wigilie i inne swieta na ktorych jest cala rodzina to dla mnie koszmar. kocham ich bardzo , ale wole usiasc w swoim pokoju i zajac sie swoimi sprawami niz na sile siedziec z nimi. moja mama tego nie rozumie. nie chce zeby bylo jej przykro , nie raz juz rozmawialm z nia na ten temat , ale ona nadal swoje.. moje siostry sa zupelnie inne , one wiekszosc swojego czasu spedzaja z rodzina , ja tak nie chce , ja tego nie lubie. jestem typem samotnika , dlaczego mamie tak trudno to zrozumiec ??

Gość jakbys raz na jakis czas
spedzila troche czau z nimi, to korona z głowy by Ci nie spadła, a mamie tez by bylo troche lzej

Gość love by ...
widzisz.. Ty mnie osadzasz a nie rozumiesz sytuacji. Nie chodzi o to , ze ja wogole nie spedzam z nimi czasu , tylko o to , ze nie robie tego tak czesto jak oni by sobie zyczyli. "korona by ci z glowy nie spadla" .. ty chyba nie wiesz co to znaczy byc typem samotnika ;/ dlaczego mam sie zmuszac do czegos ??? kazdy czlowiek jest inny , jedni wola calymi dniami siedzie cz rodzina , inni wola zajmowac sie wlasnymi sprawami