Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość single seniorita*

Czemu jestesmy samotni

Polecane posty

Gość single seniorita*

Tak sie nad tym zastanawialam, ja mam 24 lata, jestem normalna, fajna dziewczyna, z poczuciem humoru, mam swoje zasady, cenie szczerosc i uczciwosc. A mimo to jestem samotna. Nie wiem z czego to wynika ale byc moze z mojej przeszlosci. Zawsze bylam malo pewna siebie i " balam sie ludzi" Tak samo z mezczyznami. Trudno mi spotkac jakiegos porzadnego. Za czesto nie wychodze, a w barach i pubach sa tacy ktorzy marza tylko o jednym. A wy czemu jestescie samotni?

musisz jak wiele tutejszych kobiet ... załozyc pare kont na fotka.pl, randki.pl, nk ... twoje życie sie odmieni :)

"mam swoje zasady, cenie szczerosc i uczciwosc" Masz tendencję do powtarzania pustych frazesów. Przez neta znajdź sobie kogoś. I najważniejsze, przestań się użalać nad sobą.

Czasem czuję się samotna. Mam niewiele koleżanek bo dziewczyny zazwyczaj mnie nie lubią. Chłopaki mnie lubią ale nie jak koleżankę niestety... A narzeczony w innym mieście mieszka i widzimy się co tydzień.

Gość kawowa panienka
a ja mam męża, znajomych, dziecko i straszną pustkę w srodku. Samotność to stan umysłu.

Gość Kon_
"Samotność to stan umysłu." Ten typ samotności nie pozostawia większych nadziei na zmianę :)

ja nie jestem samotny, mam dość ludzi, dla mnie mógłbym istnieć ja sam i czułbym się wtedy naprawdę sam, co mi się baaardzo podoba :)

Sru ---> naprawdę sądzisz, że długo miałbyś z tego frajdę ? :)

ja uwielbiam być sam, kompletnie sam, po prostu to lubię, ludzie wpływają na mnie źle, sama ich obecność mnie drażni :O

rozmawiać zawsze można ze sobą samym, pisząc na kafe rozmawiam jakby ze sobą o stu obliczach, to jest niesłychanie wziągające, choć momentami mam tych "inkarnacji" siebie samego kompletnie dość :P

kiedy piję doznaję zaburzeń postrzegania, które nie są przecież niczym ciekawym, tak jak wiatr we włosach czeszący poszczególne włosy w róznych kierunkach, sens jest ten sam :)

Na kafe nie ma ludzi. Rozmawiasz z nickami. Ludzie są w pobliskiej knajpie :)

najciekawsze jest to że moje ciało dokładnie umie przekazać co uważam, i ludzie mnie unikają, idą sobie, czmychają, nie zostają na dłużej, nie rozmawiają :)

na kafe sa ludzie, pod nickami, ale każdym z nich mógłbym być ja, przy pewnym zbiegu okoliczności byłbym nimi, każdym z kolei :)

Tymi z knajpy też mógłbyś być. Nic z tego nie wynika, poza tym, że gadając z nimi twarzą w twarz dowiedziałłbyś się o nich czegoś więcej, niż tylko to co chcą, żebyś wiedział :) Oto różnica. Oczywiście to działa w obie strony ;)

zupełnie nie obchodzi mnie ic hżycie, jedyne dlaczego mógłbym ich słuchać to może z nudów, ale nie wiem, nigdy nie czułem potrzeby wysłuchiwac ludzi. sam też za dużo nie mówię o sobie, bo to przecież bezcelowe :)

tak samo jak sensu nie ma istnienie świata, tak samo istnienie zycia także jest bezcelowe, jest to jedna wielka "hucpa", pełna chaosu, gdzie porządek walczy o przetrwanie i znika bez śladu, pod gradem ciągłego bombardowania faktami, cząsteczkami, promieniowaniem, i tym w co wglądu jeszcze nie mamy.