Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronimineral

czy imie Vivienne jest naprawde takie zle?

Polecane posty

Gość veronimineral

mi sie bardzo podoba i chce tak nazwac swoje dziecko, ale z tego co czytam na kafe wiekszosc pisze, ze jest okropne :o to jak w koncu?

Gość skdjhksdjhfkjs
kobieto nie unieszczesliwiaj dziecka do konca zycia

Gość ncjislds
Mi sie nie podoba :( Jak już Cie tak kusi to niech będzie np. Katarzyna Vivienne Ale nie rób tego dziecku!

Gość oliwka do skórek
a mi się podoba :)

Gość veronimineral
dlaczego? co jest w tym zlego? ja cale zycie kuleje nad tym, ze mam jedno z najpopularniejszych imion. zawsze bylam jedna z wielu, co mnei wkurzalo.

Gość veronimineral
nienawidze imienia Katarzyna, okropne jest. sama mialam tak sie nazywac, i zreszta wszystkie Kaski jakie znam sa wredne :(

Gość juz było
chyba dwa dni temu w wersji Vivien Vivienne Westwood Vivien Leigh --------- ładnie prawda? Vivien Grochowska Vivienne Kwasna------- juz nie tak pieknie nazywaj jak chcesz , Twoje dziecko, Twoja sprawa, tylko pomysl ze wiekszosc zagranicznych imoin z polskimi nazwiskami brzmi załosnie

Gość podnosicielka ciekawychtematów
mi bardzo się podoba :)

Gość veronimineral
nazwisko nie kończy się na -ska, ani nic podobnego, tylko na 'k' i jest trzyliterowe :P

Gość juz było
Vivienne Rak Vivienne Bąk Vivienne Bak/ Tak/Lak/ Mak/ Żak .............? cokolwiek by to nie było buahahahaha :D

Gość Głupia
No a jakie to nazwisko ? Rak , Mak ?? No imię nawet ładne , podoba mi się bardzo ... A i nie przejmuj się tym co ludzie tu wypisuje że krzywdzisz dziecko...

Gość veronimineral
już było trafił/a :P Żak :P chyba nie brzmi tak typowo polsko, co? :P okropnie mi sie podoba to imie już kilka lat, odkad przyjechala kiedys Niemka o takim imieniu. pozazdrościłam jej od razu :P

Gość koraobora
A wlasnie ze to imie jest bardzo piekne i niespotykane, - ale tylko w polsce bo po pierwsze nie jest polskie, a piekne jest bo tak uwazaja ludzie za granica. Ja ogólnie w polsce nie mieszkam ale jezdze z kraju do kraju sluzbowo, i widze jak ludzia podoba sie to imie np. w Anglii, Irlandii, Niemczech, Holandii itd Pamietaj moja droga, tylko w Polsce sa tacy zagorzali i zazdrosni ludzie którym niepodobaja sie egzotyczne imiona. Vivienne to przepiekne imie ;-)

Gość veronimineral
Jaśmin też ładne imie, choc mi osobiscie sie kojarzy z tabletkami anty ;)

Gość pozatym to od kiedy
można nadawac takie wersje imion?? musi byc spolszczone i konczyc sie na 'a'... chyba że ma sie jakies korzenie zagraniczne

Gość kurde blacha .
No właśnie Niemka - nie Polka. Nie musi być Kaśka. Może znajdz inne oryginalne polska brzmiące imie. Poszukaj i nie narażaj dziecka na wysmiewisko.

Gość tzn. pośmiewisko
:)

Gość jaśmina chyba
a u nas w polsce jest bibianna to moze i wiwianna by sie dało;-p

Gość veronimineral
A Anki, Hanki, Moniki, Natalie to niby polskie imiona? I nie wiem, dlaczego ma byc posmiewiskiem? Od czego maja ja wyzywac? kiedys bylo inaczej - wiem, literowka, chcialam poprawic, ale mnie ubieglas :D

Gość veronimineral
albo Vienna ładnie brzmi, tylko jakie zdrobnienie? :P

ALeż ty masz kobieto gust..:P Dla dziewczynki Jaśmin czy dla chłopca.. ehh..:P Tak jak moi poprzednicy już mówili znajdź jakieś Polski imię... Nie rób jej tego albo jemu... Ja mam imię jak pies...-nie wnikajcie:D a ona na pewno bedzie się źle czuła, bo co to w ogóle za imię skąd ty je kobitko wytrzasnełaś;)

Gość ale mają polskie
wersje, sa kulturowo przyjęte i brzmią normalnie... tamte imiona w POLSKICH WERSJACH jak ktoś chce to niech nadaje, jego sprawa za iles tam lat moze się przyjmą, kwestia gustu i narażania dziecka na posmiewisko...

Gość juz było
a wiesz w ogle co oznacza słowo Żak ?? bo słow jak najbardziej polskie btw nie dubluj tematów , dwa dni temu złozyłas topik o tym samym i ludzie w wiekszosci Cie zjechali

Gość i wydaje mi się
że powinno się przez 'W' pisac u nas a nie 'V'