Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

ooo Fantazja

Wysokie szpilki na wesele?

Polecane posty

jak dla mnie fantastycznie, ale ja nie mam ani wady postawy ani k艂opot贸w z r贸wnowag膮:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja te偶 nie mam problem贸w z tym, tylko 偶e ja mam 175 cm i jestem szczup艂a 55kg,i nie wiem czy w tej sytuacji powinnam wybra膰 takie szpile...

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂am 偶e z zary s膮 nie wygodne :O i teraz ju偶 sama nie wiem.Z drugiej strony skoro buty w tym przedziale cenowym s膮 niewygodne to jakie mog膮 by膰 ta艅sze :O

Udost臋pnij ten post

je艣li na codzie艅 nei chodzisz w szpilkach to nie ma mowy- b臋dziesz siedzia艂a, ja 膰wicze szpilki ca艂y rok:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapytam co mi szkodzi
a czy na codzie艅 chodzisz w butach na obcasach? wytrzymujesz w nich ca艂y dzie艅? nie bol膮 Ci臋 nogi? proponuj臋 albo zabra膰 buty awaryjne - na zmian臋 albo wybra膰 od razu ni偶szy obcas cho膰 nogi w takich szpilkach wygl膮daj膮 fantastycznie...

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie nie chodz臋 na co dzie艅 poniewa偶 bez tego jestem wysoka no i nie wiem czy nie b臋d臋 wygl膮da膰 jak na szczud艂ach :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SLUCHAJ MNIE
jak na codzien chodzisz w wysokich szpilkach to nie powinnas miec problemow. ale jak jestes taka wysoka to i w nizszych szpilkach bedziesz wygladac dobrze. najwyzej wez druga pare nizszych szpilek i w razie czego zmienisz w trakcie i po problemie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska.
zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia .;D jesli nie chodzisz na codzien, to bd Cie bolec strasznie stopy, to raz, a dwa za dlugo w nich raczej nie wytrzymasz, i bd Ci utrudniac poruszanie sie. jestes wysoka, kup sobie czolenka na nizszym obcasie.;)

Udost臋pnij ten post

Mam figur臋 tak膮 jak Jourdan Dunn (ta na samym dole),ale co innego na wybiegu.Strasznie korc膮 mnie, kiedy艣 chodzi艂am i nie mia艂am problem贸w,natomiast nie wiem jak b臋dzie przez ca艂膮 noc.My艣l臋 偶e po prostu wezm臋 zapasowe :)

Udost臋pnij ten post

Do tego dochodzi kwestia tego, 偶e buty w sklepie zmierzysz i ocenisz, czy s膮 stabilne i wygodne, przez internet ju偶 nie. Nawet je艣li przed weselem spr贸bujesz pochodzi膰 troch臋 na obcasie, 偶eby sie przyzwyczai膰, to kupione buty mog膮 sie okaza膰 niewypa艂em. Wi臋c inne na zmian臋 s膮 bardziej ni偶 wskazane.

Udost臋pnij ten post

Ja ostatnio by艂am na weselu i by艂o strasznie 艣lisko-wi臋c 艣ci膮gn臋艂am buty. Nogi nie bola艂y ani nic, tylko, 偶e je藕dzi艂am po rakiecie :D::D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lipsssss
wariatka- zenuj膮ce:O

Udost臋pnij ten post

Ale niby co? Nie by艂am sama, wi臋kszo艣膰 艣ci膮gn臋艂a, bo si臋 po prostu ta艅czy膰 nie da艂o :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lipssssssss
nie no nic, nic. poprostu zenuj膮co to musia艂o wygladac, wesele pewnie w "remizie na wsi"

Udost臋pnij ten post

cho膰by nawet to, co? Pff, co Ty sobie my艣lisz-biedaki, to sobie na bos膮 pota艅cz膮?! a ty to pewnie taka bogata:/ jak ja nie cierpi臋 takich ludzi:/ Wesele by艂o w bardzo 艂adnym miejscu, w du偶ym mie艣cie. !Wszyscy si臋 bardzo dobrze bawili- bez but贸w i udawania kogo艣 kim nie s膮 :P

Udost臋pnij ten post