Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

Mój facet chce w dwie dziurki naraz

Polecane posty

Gość malinka2510

szczerze mówiac to obawiam sie troszke ponieważ nie próbowalismy jeszcze sexu analnego a co dopiero w dwie dziurki odrazu mamy w domciu wibratorek i własnie mój facet chce spróbować z nim takiej zabawy co ja powinnam zrobić w tej sytuacji tez chcialabym spróbować tylko nie wiem zabardzo jak odpowiednio sie przygotować do tego moze jakies rady tylko powazne oczywiscie dziekuje

Gość JarekK__
wyrzuć wibrator ...

Gość malinka2510
a co myslcie o zelu intymnym durex play 2w 1 slyszalam ze jest bardzo dobry a taki zel analny gdzie kupie ??? ma jakas nazwe swoja???

Gość malinka2510
dzieki napewno kupie ten żel z durexu a w jakiej pozycji sie kochaliscie bez problemu wszystko poszło nie wypadało nic itd

Gość ja sama to kiedyś mojemu
oczywiście PRZED umyłam się dokładnie i zrobiłam delikatną lewatywę prysznicem bo czułam że będzie anal tego wieczora, zrobilismy to po misjonarsku tylko ja wyżej podciągnęłam nogi, żeby mógł bez problemu wejść we mnie. najpierw jednak włożył wibrator w cipke i troche się tak pobawił, potem delikatnie zaczął wkładać mi palce w tyłek, najpierw jeden potem dwa, potem w końcu przyłożył swoją pałkę do mojego drugiego wejścia, zaczął wchodzić... bardzo delikatne ruchy trwały jakieś 15 sekund, jak się troszkę rozciągnęłam to sama pragnęłam żeby mnie rżnął bo to było tak przyjemne że trudno to opisać.

Gość hjbghgh
Ja też lubię w tyłek:D. Albo od tyłu w cipkę, a jego palec w moim tyłku. Zajebiście!!!:D

Gość czy warto tak spróbować
mój też tak chce, tylko zastanawiam się czy to uczucie wypełnienia nie bedzie zbyt duże. Ciągnie mnie żeby spróbować. Może jakieś cenne doświadczenia ktoś posiada w tym temacie?

Gość pamiętaj o lewatywie

a nie sadzicie, iz faceci chcacy rznac kobiety w dupala maja jakies dziwne schizy homo??? no bo nikt mi nie wmowi ze normalny 100% hetero woli ladowac w dupke niz w cipke.

Gość malinka2510
a w zwiazku z tą lewatywą to jak ją wykonać domowymi sposobami nie chce isc do apteki po jakies specyfiki widzialm taka lewatywe z apteki cos jak wielka strzykawka nie odwaze sie na to

Gość gość
malinko1250, to podstawa,żeby podczas seu analnego nic nie wypadło ;)

Gość gość
Ja tez lubie anal to poprrostu boskie uczucie,jak kutas cie wypełnia ,a wibrator masz wc*pce

Gość gość
Najpierw mocno podnieć dziewczynę tradycyjnie i np. podczas pozycji od tyłu drażnij wejście do odbytu. Miej zawsze pod ręką lubrykat. Wprowadz najpierw jeden palec do środka, najlepiej mały. Pupa przyzwyczaja się do niego i rozluźniają się mięśnie. Wtedy wprowadź dwa palce, tak aby była rozluźniona. Dopiero wtedy kiedy jest rozluźniona wchodź do środka. Nie żałuj lubrykatu, bo pupa nie ma naturalnego smarowania jak pochwa. Po prostu przyłóż penisa i lekko naciśnij. Nie pchaj się do środka, po prostu poczekaj. Mięśnie się rozluźnią i wejdziesz do środka. Wtedy po prostu rób to co zwykle jak jesteś w pochwie. Pupa jest czysta w środku jeżeli minął dłuższy czas od wypróżnienia (około 8 godz) Można zrobić jak ktoś wspomniał lekką lewatywę prysznicem. A jeżeli ktoś chce przyzwyczaić kobietę do seksu analnego to najlepiej podczas seksu oralnego tuż przed orgazmem drażnić lekko odbyt małym palcem ewentualnie lekko naciskając i wsadzić tak na 1 do 2 cm ale tak aby kobieta pomyślała że wszedł przypadkowo w czasie orgazmu gdy mięśnie tyłeczka się otwierają i zaciskają tak jak w c*pce.

Gość gość
w obie dziurki na raz jest super uwielbiam jak faceci dochodzą w tym samym czasie a sperma zalewa mi cipkę i dupcię

Gość gość
A ja uwielbiam na dwa k***ski mogą być w jednej dziurce albo w dwóch . Śmiało spróbuj tego. ja mam super orgazmy

Gość gość
A po jakim czasie od analu zaczynają wypadać hemoroidy?

Gość para nago
Dawno.juz.mowilam mezwi ze chce by w******* mnie w d**e bo nigdy nie bylam i chce.sprubowac.jak to jest no i pewnego razu bylismy u mojej koleznki na weselu mielismy ladny pokoj ze.sporym balkonem.Maz bardzo.lubi sex na swierzym powietrzu wiec.wyszlismy sobie nago na balkon,wesele trwalo sobie w najlepsze a my postanowilismy zarzyc.troche seksu.Bylismy troche wstawieni wiec bylo nam wszystko jedno czy ktos nas bedzie widzial.Maz usiadl na krzesle a ja zaczelam mu ciagnac k****a szybko mu stanol wiec rozkrakiem stanelam nad jego k*****m i zaczelam fo wkladac sobie w c***,wszedl we mnie dosc latwo bo bylm juz mokra w cipce.Ta pozycja trwala chwle bo odwrucilam sie tylem zlapalam go mocno za k****a lepek byl wilgotny i nakierowalam go na odbyt i zaczelam wkladac ale nie chcial mi wejsc wtedy maz powiedzial bym poszla po krem i nasmarowala mu k****a i sobie odbyt - tak zrobilam i zaczelam siadac na jego k****a pomalutku zaczol zaglebiac sie w mojej d***e,na poczatku bolalo ale w miare czasu przestalo bo dupsko juz bylo dostosowane do k****a.Wchodzil coraz glebiej dociskalam go az po same jaja.Pierwsz raz mialam orgazm,wstalismy z krzesla maz odwrucil mnie plecami do siebie pochylil do przodu i najpierw wsadzil mi k****a w c**e p******* troche wyjol i wsadzil mi go w d**e i tak na zmiane.Podeszlismy do barjerki balkonu oparlam sie o nia a maz caly czas mnie dymal ro wjedna to w druga dziure mialam jeden za drugim orgazm.Maz spuscil mi sie w d***e,wytrysk mil tak mocny i obfity ze czukam go tak jak bym miala robiona lewatywe.Teraz maz chce caly czas takiego seksu bo morze mi sie spuscic nie tylko w c***e ale i w d***e a ja barzo polubilam sex analny

Gość gość
najpierw analek a potem obie dziurki

Gość gość
Anal jest swietny sama sie przekonalas i juz z niego nie zrezygnujesz

Gość gość
Tylko nie zapomnij wylizac czekoladę. Bez tego się nie liczy!

Gość kobieta nago
Masz rację ze anal jest super teraz z mężem jak się kochamy to musi być anal i jeszcze chcę spróbować mieć jednego w c***e a drugiego w dupci no i morze trzeci do obciążania byłoby super rozmawialiśmy z mężem na ten temat i doszliśmy do wniosku że jak się nadarzy okazja to skorzystamy z okazji w tym celu wybieramy się na plażę dla golasów tam zawsze facetów chętnych na c**e jest poddostatkiem wystarczy tylko wystawić c**e i jest ich do wyboru do koloru nawet się onanizuja jak idą i patrzą ci prosto w krok a to kobiety podnieca i chce się złapać za takiego k****a i obciągnąc aż spermattrybie.

Gość gość
Do kobieta nago jak chcecie to mogę się dołączyć do trójkąta? Skąd jesteście?

Gość gość
kiedyś ze znajomymi na urlopie zabawiliśmy się w karteczki z fantazjami. Noc, drinki, atmosfera bardzo swobodna. Napisałam, że ciekawe by było zostać z zaskoczenia związaną na plaży, zawiązane oczy i być wykorzystaną przez dwóch anonimowych dla mnie plażowiczów - na maksa i bez ceregieli - cipka, gardło i dupka. Jak się dowiedzieli że to moja kartka, ale na drugi dzień przespacerowałam się między wydmy na siusiu i tam zaskoczył mnie mój chłopak z kolegą. Pokazał znacząco czarną opaskę na oczy i delikatne kajdanki. Po prostu zamknęłam oczy i poddałam się wszystkiemu.

Gość gość
jak planuję ostry seks z wersją :open" - tak to nazywamy jak wszelkie sposoby są możliwe, to najpierw relaks i staranne przygotowanie w łazience. Tzn płukanie dupci - kilkukrotnie napełniam się wodą z węża prysznica, staram się utrzymać jak najdłużej i bzymmm. Jak leci ze mnie woda to jeszcze trochę odczekuję i wprowadzam niedużą porcję wywaru z siemienia lnianego, tym samym przepłukuję też cipkę. Gwarantuje na długo fajny naturalny poślizg.