Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amamamamaam1

SPÓŹNIŁAM SIĘ JEDEN DZIEŃ Z PRZYKLEJENIEM PLASTRA EVRA-CIĄŻA

Polecane posty

Gość amamamamaam1

JESZCZE NIE ROBIŁAM TESTU, ALE MAM PIERWSZE OBJAWY JA W POPRZEDNIEJ - CZY TO WOGÓLE MOŻLIWE?

Gość amamamamaam1
ALE TO TYLKO JEDEN DZIEN SPOZNIENIA

ale trzeba być konsekwentnym podejmując się jakiejkolwiek z metod antykoncepcji. a jakbyście używali gumek i zapomielibyście założyś przed wytryskiem, to czy założylibyście po i czekali na cud?

Gość amamamamaam1
MASZ RACJE ALE DZIALANIE GUMKI JEST INNE NIZ HORMONOW ONE POWINNY DZIALAC JESZCZE DLUGO PO ZAPRZESTANIU, SLYSZALAM NAWET O CYKLACH BEZOWULACYJNYCH PRZEZ JAKIS CZAS PO ZAPRZESTANIU

a słyszałaś o ciążach mnogich w trakcie lub po antykoncepcji hormonajnej? ciocia mojej przyjaciółki zaszła w ciążę trojaczą w trakcie brania tabsów.

Gość po przerwaniu pigulek
to wiekszosc kobiet jest bardziej plodna i czesciej zdazaja sie ciaze mnogie. Mnie lekarz powiedzial ze jak sie odstawi horony to cykl jest rozregulowany i nie mozna przewidziec kiedy bedzie owulacja wiec moze dlatego czesc kobiet nie moze zajsc w ciaze od razu po odstawieniu

Gość oscypka
nie chce cie martwic, ale ja stosowalam systematycznie plastry evra i tak zaszlam w ciąże... a podobno maja najwiecej skutecznosci... no ale coz, widac zawodza... :)

Gość amamamamaam1
KIEDYS GINEKOLOG MOWIL MI ZE CIAZE MNOGIE NIE MAJA ZWIAZKU Z ANTYKONCEPCJA

Gość jakiś niedouczony ten gin

Gość amamamamaam1
ZA KILKA DNI ZROBIE TEST, ALE JAKOS NIE CHCE MI SIE W TO WIERZYC, TO TAK SAMO JAKBY KOBIETA ZASZŁA W CIĄŻĘ OD POMINIĘCIA JEDNEJ TABLETKI.

Gość amamamamaam1
MI ZDARZALO SIE KIEDYS ZAPOMNIEC WZIASC TABLETKI KILKA RAZY I NIGDY Z TEGO POWODU NIE ZASZLAM

Gość amamamamaam1
SZCZERZE, TO LICZYLAM ZE SPOTKAM SIE Z WASZA OPINIA ZE TO NIEMOŻLIWE....

ale są kobiety które zachodzą przecież! wiesz- proponuję ci stosunek przerywany - bo są osoby które w ten sposób nie zachodzą :o

chcesz to moˆę skłamać- bo cię lubię :) TO NIEMOŻLIWE ŻEBYŚ ZASZŁA - GŁOWA DO GÓRY!!!!!!!!!!!

Gość amamamamaam1
WIESZ ZE NIE O TO MI CHODZILO, SZUKALAM W INTERNECIE PRZYPADKOW ZAJSCIA W CIAZE PO PLASTRACH I NIE ZNALAZLAM, STAD UWAZAM ZE TO PRAKTYCZNIE NIEMOZLIWE

Gość amamamamaam1
PRZECZYTALAM I OSCYPEK BEZ URAZY ALE W TO NIE WIERZE

antykoncepcja hormonalna ( zresztą jak każda inna ) nie daje 100% pewności. tymbardziej jak ktoś zapomni......

Jakos nie zauwazylam zeby na ulotce od tabletek bylo napisane: jesli pominelas jedna, nie przejmuj sie na pewno nie zajdziesz :o

Gość gadaj z dupą
to cię osra :o sorry że tak dosłownie, ale do ciebie pisać to jak grochem o ścianę

Gość amamamamaam1
OCZYWISCIE NIKT TAK NIE NAPISZE ALE CHYBA TO OCZYWISTE ZE JESLI KTOS STOSUJE ANTYKONCEPCJE DŁUGO TO ORGANIZM JEST TAK ZABEZPIECZONY ZE NIE WYSTAPI ODRAZU OWULACJA BO JAK W MOIM PRZYPADKU PLASTER BYL NA NASTEPNY DZIEN PRZYKLEJONY, A POZATYM SLUZ SIE TEZ ZMIENIA

Gość amamamamaam1
WYBACZ GADAJ Z DUPA ALE MAM SWOJE ZDANIE NA TEN TEMAT I MYSLALAM ZE NIE JEDYNA:( I NIE MUSISZ W MOIM KIERUNKU UZYWAC WULGARYZMOW

Gość szkoda pisac
zrob test i wszystko bedzie jasne :P:P:P

Gość amamamamaam1
MASZ RACJE ZROBIE ZA KILKA DNI. NIE PISZE JUZ BO BEZ SENSU, MYSLALAM ZE SIE TROCHE USPOKOJE:(

Gość gadaj z dupą
skoro jesteś taka pewna swoich racji, to po co zakładasz ten temat? przecież jesteś pewna że w ciąże w ten sposób nie zajdziesz, więc czym stresujesz siebie i innych?