Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6 weideraaaa

!!! ocencie !!!!!! !

Polecane posty

Gość kurde.bele
mam gorszy, a nie ćwiczę to od Ciebie zależy jak się czujesz z takim czy innym, co do tego mają inni ludzie heh

Gość vnet
nie musisz sie przejmowac swoich brzuchem .Sa ludzie 90 kg waza albo wiecej i to dla nich takie cwieczenia byłyby dobre .

Gość dasdasdasdas
jestem chlopakiem, mam troszke mniejszy i cwicze. Nie chodze na silownie itp ale jednak nei chce miec "bebzona":D stad biegam, jezdze na rowerze etc.

Gość 6 weideraaaa
ja sie czulam dobrze do wczoraj kiedy kolega zapytal czy w ciazy jstem..... faktycznie tak to wygladA?:( i dlatego pomyslalam o cwiczeniach

Gość dasdasdasdas
Kwestia indywidualna czy ktos lubi czy nie:) a wg mnei ciwczenie na zle nikomu nie wyjdzie - samo zdrowie ponoc :)

Gość vnret
ja jestem chlopakiem i mi sie twoj brzuch podoba.

Gość sexiflexi
też myślałam że w ciaży jesteś :) to tak na 4 miesiąc wygląda. Idz do lekarza.

Gość moze masz słabe
mięśnie brzucha lu kręgosłupa. mam podobnie. 4-ty miesiąc jak nic. ale sadła nie masz, może to kwestia wyprostowania sie.

Gość vnret
ile wazysz i ile masz wzrostu ?

lepiej pocwicz:) brzuszki raz dziennie za jakis czas powinno nie byc tego małego balonika ale nie mowie ze jestes gruba czy cos tam.poprostu dla samej siebie :)

Gość 6 weideraaaa
na prawde wyglada na ciaze!!!?? prosze nie straszcie.. wy tez.....

Gość 6 weideraaaa
mam 160 wz i waze 52 kg

Gość vnret
wage masz w normie . Nie widze problemu .

Gość 133121
jestem facetem i tez pomyslalem, ze jest w cizay:P jakos dziwnie ten brzuszek wyglada; trzeba bylo zabiezpieczyc sie samotna matko:]

Gość wypróżnisz sie i przejdzie
taki brzych to pełne jelita lub opuszczony żołądek.

Gość 6 weideraaaa
hmm w ciazy to chyba nawet nie mozliwe zebym byla.. chociaz nieraz po brzuchu sie bałam bo taki mam... nigdy nie mialam takiego.. troche okres ostatnio przez 3 miesiace mi sie spoznial powinnam dostac np. 20 lipca a dostalam 4sierpnia.. teraz mam koncowke.. wiec w ciazy chyba nie jestem chociaz moze tak faktycznie wygladac..

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaa
MASZ JAKIEGOOŚ DURNEGO KOLEGE. To nie wygląda na żadną ciąże! Normalny brzuch! Nie słuchaj tutaj tych wariatek bo cośbyś miała kości na wierzchu powiedzą Ci że wyglądasz grubo. Jesteś ładnie szczupła. A ćwiczyć możesz jeśli chcesz ale nie po to żeby coś tam zrzucać bo nie ma czego. Tylko jeśli chcesz pracować nad mięśniami dolnymi odradzam 6 weidera bo to jest bardziej na mięśnie górne. Poza tym jest dość przereklamowana.

Gość 6 weideraaaa
hmm ktos powiedzial opuszczona matko... nawet gdybym byla w ciazy bym nie byla opuszczona bo mieszkam z chlopakiem i jestesmy szczesliwi.. ale nie chce byc w ciazy i wydaje mi sie ze to nie mozliwe ?

Gość Taka jedna Justyna
dla nie taki brzuch to beben ja tez mam 160wzrostu i waze 47kg i mi sie wydaje czasem ze mam oponke a mam chyba o 80% mniejszy brzuch:P

Gość 6 weideraaaa
nie mam zanych chyba problemow z jelitami... jak moze byc ciaza skoro tylko spoznial mi sie okres przez ostatnie miesiace ale mam..

Gość fdggfg
NIe jeden brzuch widzialem. Ten wyglada dziwnie, jak ciaza. A chlopaka zazwyczaj ma sie, ale do ciazy, pozniej jest juz roznie.

Gość fajna masz oponke

Gość 6 weideraaaa
hmm roznie?? moj chlopak znaczy w sumie... przyszly narzeczony lada dzien bardzo chce miec dziecko i nawet jakbym byla w ciazy by sie cieszyl.. ja nie tak bardzo bo za mloda jestem mam 21 lat... moge byc w ciazy majac co miesiac okreS??