Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6 weideraaaa

!!! ocencie !!!!!! !

Polecane posty

Gość vnret
taka masz budowe .

Gość fdggfg
Jestem facetem, wiec nie wiem jak z okresem jest:P Mozesz dac jeszcze zdjecie z przodu, ale na moje wyglada jak ciaza. Poza tym 21 rok to i tak moim zdaniem na bycie matka/ojcem szkoda zycia, na dzieci zawsze przyjdzie czas.

Gość 6 weideraaaa
kiedy sie najem to mam dwa razy wiekszy brzuch to wtedy byscie dopiero powiedziali ze jestem w ciazy... tylko straszycie ta ciaza.. to nie moze byc mozliwe przy okresie... bo gdybym byla w tej ciazy to jak widac to musialo by byc 4miesiac czy tam 5... a wtedy okres bym ciagle miala??

Gość Zelusiaaaa
to niekoniecznie okres moze byc tylko krawieniepodczas ciazowe.mi to wygląda b. dziwnie zbyt wydęty,jak w ciazy... :o

Gość wwrrr
szalony pomysl, orzekac ciaze na podstawie rozmiaru brzucha. nie nakrecaj sie, to bylby chyba ewenement na skale swiatowa a brzuch - coz, szalu nie ma, ale tragedii tez nie, chcesz, to cwicz - zawsze to lepiej cwiczyc niz nie cwiczyc, nie tylko z uwagi na wyglad, a nawet jak nie bedziesz cwiczyc, to to nie bedzie koniec swiata

Gość to nie chodzi tylko o rozmiar
brzucha ale i ksztaltl zrob sobie testy na wszelki wypadek lub idz do gina lepie dowiedziec sie wczesniej niz dziecko ma poczuc twoje brzuszki; nic nie szkodzi tobie zrobic testy

Gość arahjaaaaaaaaaa
faldkow tluszczu nie widac, brzuch wyglada na jakos dziwacznie nadety

Gość wwrrr
alez macie pomysly.. tluszcz na brzuchu niekoniecznie musi wygladac jak opona, do tego jeszcze moze faktycznie ma jakies problemy z zoladkiem, z jelitami, moze niekorzystnie stoi. No prosze was, jaka jest szansa, ze to ciaza? :o

Gość kaskkkakaaaaaaaa
to moze 80% dziewczyn jest w ciazy bo maja wydety brzuch..?

Gość arahjaaaaaaaaaa
oj barnku wrrrrrr ludzie odpisuja jak ten brzuch wyglada, nie ma co ukrywac ze jakos dziwnie; a jaka jest sznasa na ciaze to autorka sama sobie powinna odpowiedziec, my w nia nie wchodzimy... w TV byly przypadki jak dziewczyna dowiadywala sie ze jest w ciazy w 8 miesiacu a jedna niby dowiedziala sie przed samym rodzeniem

Gość wwrrr
w TV byly przypaki.. :D

Gość fdggfg
80 % ma tluste brzuchy a nie wydete, to takie male sprostowanie:P

Gość możesz być
ale daj sobie spokój z brzuchem! jest normalny. a o problemach z jelitami możesz nie wiedzieć jak są małe (problemy). po prostu coś tam kiedyś zaczęło zalegać, a że teraz jest ok - to spoko.

Gość jesteś szczupła i masz
norjmalny brzuch. jeszcze Ci dziecko wmówią:-p

kobieto co Ty z tą ciążą... :-O może masz problemy z jelitami, może masa idzie Ci w brzuch, może mało ćwiczysz, a może masz po prostu taką budowę... 21 lat i się zastanawia nad ciążą przy okrescie + zero objawów :D

Gość 6 weideraaaa
wiesz ja do tej pory sie nie zastanawilam.. tylko wmawiaja mi to... wiec tylko zapytalam...

Gość 6 weideraaaa
i teraz tezmnie zastanawia ten problem z jelitami?? jak to moze byc co jest objawami i w ogole? nie interesowalam sie wczesniej tym....

Gość 6 weideraaaa
upup

Gość wwrrr
czy Twoj nick dobrze mi mowi, ze myslisz nad a6w? bo wydaje mi sie, ze na Twoj problem to to niewiele pomoze - tylko wyrzezbisz miesnie, a na zdjeciu z przodu wyglada, jakbys miala juz troche zarysowane - w sumie, co kto lubi, ale wydaje mi sie, ze a6w Ci nie pomoze a z jelitami to moze byc roznie, zaparcia, jakies zlogi toksyn, wzdecia - a wygladasz wlasnie, jakbys miala brzuch troche wzdety

Gość Przepraszam ale
tez pomyslalam, ze to poczatek ciazy. A to dlatego, ze widac, ze normalnie jestes szczupla i tylko masz taki slodki, zaokraglony brzuszek. ja tez mam brzuch, ale do niego cala reszte, biodra, uda itp, a u ciebie to tylko brzuch. Mozliwe, ze jestes na cos chora. Zrob sowe lewatywe z 2 litrów przegotowanei i wystudzonej wody z sokiem z cytryny. Moze pomoze. jak nie, idz do lekarza. jezeli sie okaze, ze wszysko ok to zacznij cwiczyc troche.

Wy jesteście nienormalni. Szczupła dziewczyna, po prostu z tendencją do wystającego brzuszka, ja mam podobną budowę i o żadnej ciąży mowy nie ma. Przecież nie widac tu fałd tłuszczu żadnego, sądzę, ze ćwiczenia niewiele pomogą, każda z nas ma inną budowę, ja przy wzroście 167cm ważę ok 53kg i wystaje mi brzuch, a moja koleżanka przy tym samym wzroście co ja waży 55 a znać jej kości i ma zero brzucha, to zależy od tego jak jesteśmy zbudowani, więc nie wmawiajcie dziewczynie, że jest gruba,a tym bardziej, że jest w ciąży.