Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oopss_to_nie_tam

NIetrafiony Sex, mega problem.

Polecane posty

Gość oopss_to_nie_tam

Mam mały duzy problem. Moja dziewczyna chciała zebym ją dość ostro...... no wiecie, tak konkretnie. Czasami sie tak bawimy w jakis policjantów i przestępców, w doctorka itp itd. Tym razem ja mialem byc brutalem, który wykorzysta niewinna dziewczynke. Wszystko szło jak zwykle pięknie, ale ona chciała zeby było bardziej ze tak powiem hardcorowo. No to wziałem jej rece z tyłu, połozyłem na podłoge, tzn na dywan i od tyłu, no i jak sie szarpała (to tak na niby, bo tak sie bawimy:) ) no to "wyskoczył" mi z niej moj mały, no to ja go tam jeszcze raz, ale nie trafiłem i wszedłem jej w tyłek ! Ona zaczeła dziwnie jęczec i podkrzykiwac, a ja nie zajarzyłem ze to nie tam i ostro pociskałem dalej. No i w koncu ona mowi, ze juz nie moze i mam przestac i w RYK. No to sie w koncu zorientowałem ze cos nie taki sie skapnałem ze byłem nie tam gdzie trzeba. No i przeprszalem, mówiłem ze to niechcący, ze nie wiedziałem/nie wyczułem, ale ta w ryk i jest na mnie ogromnie zła. Od 2 dni jest miedzy nami kiepsko, zcuje ze to sie rozpada po tym incydencie, a ja czuje ie jakbym ja zwalcił. ;/ A to przeciez mialabyc tylo niewinna zabawa..... Co zrobic?

Gość hahahahahahahaha
o kurwa, nie mogę ze śmiechu :D :D :D tak to jest jak się dzieci bawią w seks :D

Gość buba125
uuu koleś, wstyd:D

Gość poleciałeś koleś na brajla
next time luknij lepiej bo sie przez godzine bedziesz bawił hemoroidem zanim sie skapniesz ze to nie lechtaczka

Gość niekoniecznie prowokacja
bo ja mialam podobna akcje tez podczas sexu mojemu facetowi wyskoczyl a pozniej trafil ale nie w ta sama dziurke :o przez 2 dni nie moglam siedziec :o ;)

Gość w zyciu
trzeba wszystkiego sprobowac :D

Ta jasne :D Nieźle odbyt musisz mieć rozjechany, że gość ci był w stanie wsadzić od tak penisa w oko saurona :D Ewentualnie ma mikroskopijnego pana wacława :D

Gość w zyciu
Bezedury - a moze nie odbyt rozjechany ;)

>> Nieźle odbyt musisz mieć rozjechany, że gość ci był w stanie wsadzić od tak penisa w oko saurona Jak był dobrze nawilżony, a ona wypięta to większego problemu z tym nie ma. A do tego mały wacek i sprawa prosta :) Ale że nie czuł smrodu, to dziwne :o Jak dziewcze nie było przygotowane, to przeca mogła popuścić :)