Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina PROBLEM

PROBLEM

Polecane posty

Gość Karina PROBLEM

mam pewien problem i nie wiedziałam gdzie go opisać, w sesnie na którym forum. Stwierdziłam, iz to będzie najlepsze wyjście, a może nie? Zacznę od tego , iz od kiedy pracuje (czyli od roku) mieszkam sama. Kupiłam mieszkanie w większym mieście, mam dobrą pracę, skończyłam studia z wyróżnieniem. Nigdy nie miałam problemów zdrowotnych, czasami przyczepiła się jakaś chandra,ale nigdy nie była to depresja, czy inne problemy natury psychicznej. W mojej rodzinie również nikt takowych problemów nie miał. Od pewnego czasu budzę się z siniakami na całym ciele i w różnych miejscach. Są to różnej wielkości zmiany, typowe jak dla uderzenia, w dodatku bolą kiedy ich dotykam czyli tak jak w przypadku zwykłego siniaka. Najdziwniejsze jest to, że mam ich całe mnóstwo. Czasami całe ręce od nadgarstka, aż po bark są posiniaczone! Pytałam rodziców czy kiedykolwiek lunatykowałam, bo to była pierwsza myśl, która przyszła mi do głowy, ale ich odpowiedź była jednoznaczna-nie lunatykowałam. Nie wiem co mam o tym mysleć. Może nie przejmowałabym się tym aż tak, gdyby nie to, że po każdej nocy mam przynajmniej jednego siniaka (kiedy przyjeżdżam do rodziców nic takiego nie ma miejsca). Trochę zaczyna mnie ta sytuacja martwić, no i jednocześnie przerażać. Czy mam się udać do jakiegoś lekarza? Jeśli tak to do jakiego? co o tym myślicie? Proszę o odpowiedzi:(

może masz twarde łózko i jak się przewracasz na drugi bok to Ci się robią siniaki

Gość Karina P.
łóżko mam jak najwygodniejsze;) z biciem to wykluczone. udałabym się do specjalisty, tylko nie wiem do jakiego:(

Gość kurde a może coś z tym
mieszkaniem nie tak? Wiem że to dziwnie brzmi. Ono jest w nowym domu czy jakimś starym budownictwie.

Gość Karina P.
bloki w nowym budownictwie, ale też myślałam już o tym... chyba pozostaje mi jakiś lekarz. wiem, że trudno poradzić coś w takiej sprawie na forum i w ogóle. jedakże dziękuję za odpowiedzi:)

idz do lekarza pierwszego kontaktu a on cie skieruje do odpowiedniego specjalisty

Gość jeśli to nie prowokacja
to uciekaj z tego mieszkania nie wiadomo co tam siedzi :/

też bym włączyła kamerkę ja się boję różnych zjawisk, w które przez 22 lata nie wierzyłam, dopóki sama nie obudziłam się nad ranem, bo coś mnie dusiło, miałam zaciśnięte gardło i czułam czyjeś ręce, ale wierzę, że tak mocno mi się śnił jakiś koszmar sama nie śpię i przed snem modlę się za zmarłych, paranoja, niedługo sama sobie uszyję biały kaftan z długimi rękawami ale obstawiałabym lunatykowanie, to nie jest wieczne i trwałe, możesz zacząć lunatykować nawet w wieku 60 lat, możesz samoistnie skończyć lunatykować lub z pomocą lekrza