Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bardzo miła Pani Kinga

ŻEL NA PAZN. ALE NIE TIPSY- PANIE ZNAJĄCE SIĘ LUB ROBIĄCE PAZURKI ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość niszczy i nie daj se wmówić
że nie paznokcie muszą być spiłowane i zmatowione przed nałożeniem żelu, ja noszę już od roku żel na swoich paznokciach bo to jest bardzo wygodne, noszę któtkie migdałki latem frencz zimą kolory, ale za każdym razem jak ściąga sie stary żel trzeba delikatnie zmatowić płytke paznokcia, wi.ęc musisz liczyć się z tym, że jak kiedyś ściągniesz te żelki, to twoje paznokcie będą wymagały bardzo intensywnej kuracji.

Gość nie daj se wmówić
jak chcesz przedłużyć paznokcie, to najlepiej na formie, nie rób tipsów, bo to dodatkowo niszczy paznokcie. Ja robię średnio raz na miesiąc, gdzieś po 2 tygodniach robię korektę i uzupełniam odrost, koszt ok 80-100 zł na miesiąc

Gość no ja powiem to tr
ten zel to taki jakbu supoer utwrdzacz,a wiec spokojnie twoje pazkoncie ci rosna a na wierzchu masz ten zel - odorsty sie robi ze wzgledow estetycznych..... jak nie chcesz chodzi i robis odrosty co 3 tyg. to mozesz jak masz odsrty pomalowac bezpbawnym lakierem - i wtedy to sie wyrowna... jak ktos pisal-tak niszczy naturalne pazkoncie ,ale na szcze one i tak osrastaj wiec pozniej juz sa normlane.... ja place za odsroty 50zl.

Gość nie daj se wmówić
ja nie żałuję, z natury mam słabe paznokcie i zawsze musiałam je mieć króciutko opiłowane bo co chwila gdzieś zahaczałam i je łamałam, przy żelowych pazurkach nie muszę na nic uważać :) jak mogę ci doradzić, to poszukaj dobrej kosmetyczki, która robi pazurki na dobrych żelach np. SPN czy Alessandro, bo żel żelowi nie równy, lepiej zapłacić trochę więcej i cieszyć się ładnie zrobionymi paznokciami, z których żel po tygodniu nie odchodzi

Gość no ja powiem to tr
aj tez nie zaluje,chociaz mam wlasne pazkoncie mocne,no ale nie tak mocne jak po zelach- zawsze mi sie lalamy np. przy klmakach do samochodu jak za szybko zlaapalam i mi sie dlon zeslizgnela.a tak w ogole nie musze uwazac...ale niestety nie jest az tak latwo znalezc dobra ksometyczke ktora to odpwiednio zrobbi- zeby bylo plasko ,rowno i dobrze sie trzymalo.....