Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co kupić...

co kupić

Polecane posty

Gość co kupić...

co kupić na urodziny 3 letniej dziewczynce, która ma praktycznie wszystko ???

Gość mama prawie 3 latki
napisze ci z czego ucieszyłaby sie moja córeczka która ma prawie wszystko: zestaw z ciastoliną, piaskoliną, albo tymi kulkami (nie ma bo nie lubie tego sprzatac z dywanu) jakieś zwierzatko interaktywne- najlepiej pieska ale kot też może być. (ma- czas zabawy okolo 20 minut) duży basen wypelniony kuleczkami (to akurat ma- czas zabawy po 5-10 minut ale kilka razy dziennie) trampolina do skakania (też ma po kilka minut kilka razy dziennie) przybory do malowania, rysowania, pisania i kreslenia (ma ale schowane bo cięzko mi to sprzatać) klocki lego (tez mozna je namietnie sprzatac z dywanu, ale zabawa kilka godzin non stop) piankowe wielkie puzzle kubusia puchatka z ktorych uklada sie dywanik (to ostatnio najlepsza zabawka. nie umie ich ulozyc jeszcze poprawnie ale ukłąda byle jak i potrafi sie tym zając długa chwile) lalka funkcyjna z wózkiem (jakieś pół godz zabawy w ciagu dnia) kuchenka plus garnki ( tez okolo poł godz zabawy) rower ( w zasadzie uzywany jest tylko wtedy kiedy mówie ze go wyniose do piwnicy bo stoi bezuzyteczny) male figurki (np littles pet schop, ale równie dobrze mogą byc to inne mniej drogie figurki- u mojego dziecka to zabawa kilku godzinna) barbie i ken (czyli tatuś i mamusia - też potrafi się tym długo zająć, bardzo lubi ubierac te lalki w różne ciuszki. Proponuje kupic byle jakie bo często przy zmianie sukienek odpada ręka albo glowa i nie szkoda mi takiej lalki za kilka zł wyrzucić do kosza i kupić innej, a takiej za 100 czy 200 zl byloby mi szkoda) klocki drewniane (latwiej je sprzatnac niż lego bo nie wpadają tak pod łóżko i lepiej je widać. Naprawde ładnie się nimi bawi i niezwykle kreatywnie- goruje z nich posiłki, buduje place zabaw i domki dla lalek, sprzedaje je jako towar w sklepie) pluszaki (u nas wyjatkowo się sprawdzają. oczywiscie jest kilka sztuk ukochanych z którymi się zasypia tuli i owija w kocyk, ale nie wiem czym sie kieruje przy wyborze tych ulubionych) bajki na dvd (czasem się sprawdzają jednak zdecydowanie lepiej ogladac bajki na żywo na jednym z kanałów dla dzieci) ksiązki (to jest coś co nigdy sie nie nudzi. Mozna je ogladać, przegladac, udawać ze sie czyta albo słuchać jak mama czy tatuś czyta) no to chyba tyle. wiecej nie pamietam.