Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytacz raczej

MATURA 2010 ROCZNIK 91 PORADZICIE SOBIE?

Polecane posty

Na architekture, ale niestety nie do Wrocławia, bo nie bede zdawac fizyki, wiec jestem spalona na samym poczatku;) Celuje w Gliwice raczej, sama matme licza + rysunek.

Fizyka to czarna magia dla mnie;) Aj juz sie boje tej matury:o Wyobrazam sobie pierwsze lekcje, to straszenie i trucie dupy przez nauczycieli ech, a tu jeszcze tylko miesiac! Zaplanowalam sobie, ze w wakacje nadrobie lektury i poucze sie o epokach od poczatku, nie zrobilam prawie nic:o

dla mnie tak samo, czarna magia ;) Ja tylko miałam nadzieję, że przeczytam jakąs lekturę, ale skąd, nic nie zrobię. W końcu są wakacje. Będziemy ryć całą trzecia klasę to należy nam się trochę odpoczynku. :)

Gość chodzący kościotrup
Ludzie 💤 matura to bzdura. A matmy podstawy nie zdają na 30% totalne tępaki - zobaczcie sobie te arkusze z matmy a dopiero potem rozpaczajcie nad jej "trudnością"

To bedzie masakra te ostatnie miesiace w liceum. A tu jeszcze 18stki, studniówka, jak tu o maturze myslec;) Ja przeczytalam jak narazie Zbrodnie i kare i to wszystko:D Mam beznadziejna babe od polskiego i mam obawy co do mojej matury z tegoz przedmiotu. Ja mysle, ze akurat matura z matmy na podstawie to bedzie prosta tak na te 30-40%, zeby byla wysoka zdawalnosc. A i tak pewnie duzo osob nie zda i ludzie za 2 lata juz nie beda jej pisac:o Nie ma to jak byc rocznikiem doswiadczalnym;)

No tak, z tym to nieciekawie. Ale ilez imprez ! ;) Choc skoro ta matma Ci nie potrzebna na studia, to mozesz ja zdac sobie na 30% i nie ma problemu:)

Gość shortyyy
niepotrzebna wam przy rekrutacji na studia, blablabla... a tym, którzy się wybierają na polibudę potrzebny polski i język obcy? ;)

Ja też piszę maturę w tym roku i załamuję się nad tą matematyką :(. Sądzę, że na te 30% zdam, ale mimo wszystko... :(