Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreatornizator

jak załatwić kobietę?

Polecane posty

Gość kreatornizator

chcę jej zrobić jakiś numer by mnie popamiętała rozważam wszem i wobec :)

Gość sccfr
spoko, zachowujesz sie jak typowa gowniara... powodzenia.

Gość zaplodnic i zostawic
ale przygotuj sie na alimenty

"zapłodnić i zostawić" gdzie masz rozum? nawet to śmieszne nie jest jeśli to żart!!! pomyślałeś/aś o dziecku?! Wy Pojeba** Skur**syni!!!!!!

Gość botwin
Mały złośliwy zakompleksiony gnom.

Gość pocałujJąwdupęę

nie to forum chłopczyku, załóż temat: jak się na nim zemścić? i zastosuj analogię poczytaj sposoby zdradzanych żon kobiety to największe hipokrytki tutaj będą pisać o braku kultury, szarmanckości i klasy, a na temacie dla zranionych płaczek wymyślne sposoby Ci wypiszą :)

Gość oswiadcz jej sie
a jak wszystkich powiadomi powiedz ze zartowales :P

Gość co ci takiego zrobila
tak z ciekawosci pytam:)

Gość jak załatwić ci psychiatryk
zaraź ją HIV-em jak nie masz, to najpierw się zaraź od swojego kochanka co za głąb

Gość Po pierwsze to nalezy
poczytać słownik frazeologiczny. Wszem i wobec można rozgłaszać coś, Natomiast rozważać można za i przeciw.

Gość następny buc
słownik? najpierw pasuje przyswoić elementarz normalnego człowieka

Gość Autor jest chamem
i niewiele mu pomoże, ale jak trochę poczyta, to może będzie przynajmniej kulturalnym chamem

oj, dajże jakieś szczególy, tak to ciężko coś dopasować miałąm ukochanego, tóry miał taką jazdę w stosunku do swojej eks, jego największej miłości w zyciu - nop. chciał jej wysłać białego skorpiona w paczce (był spod znaku skorpiona), bo niały jest niejadowity, żeby się przestraszyła. Muszę powiedzić, ze to były jedne z najdziwniejszych rozmów, jakie w zyciu prowdzaiłąm. W kazdym bądź razie bez ubrania :D O eks zaczął opowiadac po jakimś czasie, rzecz jasna, jak już byliśmy parą :) ale wtedy byłam dość młoda i to było i tak w ramnach poznawania tzw. "dorosłego życia". człowiek podchodzi o życia poważnie, a ti co? Biały skorpion w paczce pocztowej :D niewiasta miała na imię Rosemarie, pamiętam do dziś :D Ja miałam byc terapią, ale generalnie warto było

Gość najprościej jak się da
kilka propozycji: - kupić Porsche - zabije sie sama - dac kartę kredytową z limitem 1.000.000 - oszaleje ze szczęscia - wykupić abonament w McDonalds - utyje - kupić jej 600 egzemplarzy romansów - zaczyta się i straci wzrok

zepchnac z mostu do glebokiej rzeki. popamietac nie popamitea, bo sie utopi, ale bedziesz mial spokoj przynajmniej :P

Gość rzucić ją!!!!!!!
hiehiehie :)

Gość PERGAMONT69
wez wykup jej wycieczke na safarii i zostaw ja tam sama albo w dzungli zostaw ja na pozarcie krokodylom

Gość żydoskie nasienie 28
Powiem ci co ja kiedys zrobilem dziewczyna numer mi wycieła, spotykała sie tez z innym ja rozrzuciłem tysiące małych karteczek (mam firmę poligraficzną więc wiem jak to wizualnie dobrze zrobić) ze zdjęciem tej suki, jej adresem i telefonem i informacją, że bierze za pół godziny 70 zł, loda robi za 40 zł. Karteczki rozrzuciłem na uczelni, pod kościołami, pod hipermarketami, w przychodniach, gdzie tylko się dało, nawet w skrzynkach na listy i za wycieraczki, tydzien biegalem wszedzie,ale zadanie wykonałem. Poźniej zrobiłem stronę internetową, chodizła pol roku,ale potem ją zablokowali. Na niej wrzucilem kilka jej fotek jak się bzykaliśmy (ja zasłonięty), rozne informacje o niej (że robi loda tak i tak, że miała dwa razy syfa, ze od wszystkich pozycza kase,ze sie puszcza, bierze kase za sex i loda). Tak jej za skórę zalazłem, ze musiala uciekac do Stanów. mialem potem problemy z policja, zaplacilem 700 zł grzywny,ale i tak się opłacało. Polecam moj sposob.