Carrie7071 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Spóźnia mi się miesiączka (kilka dni) zamiast niej pojawił się gęsty biały śluz. Podbrzusze jest twarde jak skała :P Cały czas JEM :P (czasem mam tak przed okresem) Pytanie brzmi czy może być to oznaka ciąży? Staram się o dzidziusia więc cieszyłabym się z tego. Dodam ,że ostatnia miesiączka pojawiła się o 7 dni za wcześnie. Nie wykonałam jeszcze testu. Czekam na odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Sierpień 6, 2009 A i jeszcze cały czas najchętniej bym spała. Jestem bardzo osłabiona. Dalej czekam na odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffdg Napisano Sierpień 6, 2009 hmm niewiem , ten bialy sluz oznacza dni nieplodne ..przed okjresem nieraz takie mam .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajjajaja Napisano Sierpień 6, 2009 A czemu nie zrobisz test?? ja miałam duzo takiego sluzu, aż sie wylewało ze mnie, i tak mam do dzisiaj a juz 6 miesiąc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Sierpień 7, 2009 nie chce narazie robic testu bo teraz mam chociaż nadzieje na dzidziusia. kazdy test od 8 mies. negatywny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam tak czesto Napisano Sierpień 7, 2009 jedzenie, spanie, śluz taki gesty i brak miesiaczki, a piersi obolałe jak balony, cala spuchnieta.,,, i zawsze jest to objaw miesiaczki ktora jakby chciala ale nie moze sie wydostac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdsad Napisano Sierpień 7, 2009 Mi to wygląda na ciążę. Zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciąża na bank Napisano Sierpień 7, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Piszecie ciąża na bank ale widać ,że to takie na odwal się. W każdym razie dzięki. Kolejne odpowiedZi mile widziane ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Sierpień 7, 2009 może ktoś coś jeszcze poradzi? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Sierpień 8, 2009 chyba nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać. Skoro zależy Ci na tym by być w ciąży, to i tak wszystkie oznaki będziesz interpretować na "korzyść" :) jeszcze trochę cierpliwości i zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach