Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spakowana

Tylko dla seksu!!!!!!

Polecane posty

Gość zmanierr
Wnuczka, no co, wreszcie znalazł się jeden godny zabiegać o moje wdzięki na to czekalam :)

Doprawdy, chyba najważniejsze, że mi aż tak bardzo nie zależy, więc żadnej desperacji u mnie nie uświadczy, gdyż w razie nie wyjdzie, to trudno. No przynajmniej na razie sobie nie pozwalam. :)

Gość teraz inna
do autorki : kiedyś też dałam się nabrać i wplątać w coś takiego na koniec 4 letniego związku facet po całej wódeczce wybełkotał: byłem z tobą TYLKO dla r****a i dlatego że nie masz "wiadra" jak moja była. przykre ale prawdziwe,to tak dla ostrzeżenia,ciao teraz mądrzejsza

Luśka- ale skoro tobiwe nie zalezy to chce ci się w ogóle tego faceta czy nie? W związku a szczególnie na jego początku nalezy się cieszyć tym co jest a o przyszłości myśleć: "co bedzie to będzie"- przecież nie da się przewidzieć przyszłości :) Ciesz się chwilą- dla takich chwil warto żyć, nie?;)

Szczery, przecież wiadomo o co chodzi gdybym patrzyl na watki tylko pod tym katem, to w ogole nie byloby sensu sie wypowiadac :-)

Doprawdy, znaczy minie zależy w sensie podejmowania wysiłków. Jakoś tak samo się wszystko ładnie dzieje i jest jak na razie fajnie, chociaż rzeczywiście trochę brak mi wyzwania. No ale ja już mam być dojrzała, wiec nie wymagam. :D

Gość zmanierr
luska, przestan przewidywac autorka twierdzi ze kiedy facet mial sie z nia spotkac dla seksu mial zawsze czas ale jesli w gre wchodzila tylko rozmowa lub przytulanie - juz nie rozumiem, ze autorka szczegolowo informowala faceta o planie spotkania ergo seks tez byl zaplanowany oto jak mozna zrobic seks-maniaka z faceta, ktory dwa lata mial zaplanowany seks :) intrygujace :)

Gość zmanierr
gdybym patrzyl na watki tylko pod tym katem, to w ogole nie byloby sensu sie wypowiadac :D:D:D

"gdybym patrzyl na watki tylko pod tym katem, to w ogole nie byloby sensu sie wypowiadac " To ja też się odniosę. :) Ja ten etap mam już niestety za sobą, a trochę szkoda, bo fajna zabawa była tak w zeszłym roku. :)

Ja ten etap mam już niestety za sobą, a trochę szkoda, bo fajna zabawa była tak w zeszłym roku. a na pewno zrozumialas co mialem na mysli? :-) znaczy w zeszlym roku fajnie sie bawilas nie odpowiadajac na tematy? :-) hmmm skoro tak twierdzisz ;-)

Oj, Szczery, domyśl się, o co mi chodzi. Czasem rozmowa fajnie się klei, kiedy komuś wmawiasz, ze widzisz drugie lub trzecie znaczenie w jego wypowiedzi, dla żartu rzecz jasna.

Gość zmanierr
widzisz drugie lub trzecie znaczenie w jego wypowiedzi, dla żartu rzecz jasna. mnie to zawsze wprawia w przygnebienie :(

"znaczy ja wiem, ale nie jestem pewien czy to dziala w obie strony ' Gdybyś miał inny nick, to chętnie pociągnęłabym temat, ale ponieważ wiem, ze na Ciebie nie "działam" to chyba wystarczy. ::)

Gość lejdisia
A ja bym chciała, żeby mój facet był ze mną dla sexu, bo teraz to sex mam raz na trzy miesiące i to jest żenujące!