Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spakowana

Tylko dla seksu!!!!!!

Polecane posty

Uwielbiam te trafne podsumowania wnuczki :D:D a co do reszty... dyskusja ma charakter przesmiewczo złośliwy... ale niestety, kobiety potrafią ze sobą rozmawiac tylk wtedy gdy sie ze sobą zgadzają... mała róznica zdań i polemika zamienia sie w krwawą bitwe, a adwersarka (jest takie słowo?) w wroga na całe życie, któremu nalzy wyciąć rodzine do 5 pokolenia... kobieta wiele wybaczy facetowi, ale drugiej kobiecie oczy wydrapie za byle co :D

oczywiście że można być 2 lata tylko dla seksu no jasne, bo "dla seksu" to skrot myslowy, ktory zawiera w sobie wszelkie sposoby podbudowywania ego

Gość spakowana
jak sie nudzisz to po co tu zagladasz!!!!!!??? zmanierrr pogielo Cie, Ty masz jakis problem-nie oceniaj ludzi ktorych nie znasz. mam 26lat, swoj biznes, mieszkanie(do wszystkiego sama doszlam), na urode tez nie narzekam i umiejetnosci, pasje tez posiadam, nurkuje zawodowo, tancze towarzystko i smiac mi sie chce z ludzi ktorzy swoja miara mierza innych!!!! sprzet spakowany - wyjezdzam , a jak kogso nudzi topi to niech zaklada swoj. reszcie dzekuje Ciao

Luska- równowaga przede wszystkim, czyli subtelny przekaz, ze i dla Ciebie jest wazny- nie zaszkodzi;) Mężczyźni lubia "gonić króliczka" ale tez lubia, gdy "króliczek" jest miły, trzeba o nich dbać:)

Gość zmanierr
luska - czyzby??? zawsze szczery - w odroznieniu od stanu wczesniejszego kiedy to i tematy i dyskusje byly nudne :) tu interesujace jest jedynie rozpieprzanie tematow w doborowym towarzystwie ;)

"oczywiście że można być 2 lata tylko dla seksu zakładacie tu chyba wszyscy że każdy jest "normalny" dlatego dla samego seksu by się tyle nie spotykał,a na świecie jest cała masa poparpańców,zj**ów,wariatów i dewiantów znam faceta który spotykał się 4 lata dla seksu-i jeszcze dla możliwości odreagowania swoich frustracji-on ją poniżał i wyzywał" jak to jest, gdy na początku wypowiedzi stawia sie pewną, dość kategoryczną teze... a 2 zdania dalej w sposob jaskrawy jej zaprzecza? :D

"zmanierrr pogielo Cie, Ty masz jakis problem-nie oceniaj ludzi ktorych nie znasz. mam 26lat, swoj biznes, mieszkanie(do wszystkiego sama doszlam), na urode tez nie narzekam i umiejetnosci, pasje tez posiadam, nurkuje zawodowo, tancze towarzystko i smiac mi sie chce z ludzi ktorzy swoja miara mierza innych!!!!" czyli wnuczka trafiła w 10 :D autorke poprosze jeszcze o pełne cv ze zdjęciem na moj adres mailowy :P:P

Gość niespakowany
Bardziej niż nuda rozp****a mnie naiwność+głupota kobiet.Tyle w temacie.nie pozdrawiam

Gość zmanierr
na urode tez nie narzekam pogodna z ciebie osoba zmieniam zdanie o tobie :)

Gość fragless
komiczne- oj lubisz się czepiać:P dla poniżania i seksu-lepiej?:P bo związek owego pana składał się z tych dwóch aktywnosci,ale sam wielokrotnie powtarzał że jest z nią tylko dla seksu

Gość cosa
a co powiecie o facecie ktory po naszym pierwszym razie wiecej sie nie odezwal.(oboje jestesmy dojrzali i wolni)i oboje tego chcielsmy.Nie odpisuje na smsy i unika spotkan wzrokowych na ulicy.Ja czuje sie podle a nie wiem o co chodzi...........

"dla poniżania i seksu-lepiej?" nie lepiej :D był z nią, bo dawał upust swym chorym poterzbom... i przy okazji ją dymał, bo była pod ręką :) a my tu piszemy o 2 letniej fascynacji tylko i wyłącznie ciałem drugiej kobiety... Wybacz, ale nawet Monika Belucci sie znudzi

Gość nudy-na maxa
no proszę,aż nie wierzę że to napisała ta sama osoba,teraz o wiele lepiej pasje,nurkowanie,biznes,wspaniale,tylko ten sex-matrix

"a co powiecie o facecie ktory po naszym pierwszym razie wiecej sie nie odezwal." jestes kiepska w łóżku

a my tu piszemy o 2 letniej fascynacji tylko i wyłącznie ciałem drugiej kobiety... Wybacz, ale nawet Monika Belucci sie znudzi ale kto "my"?

Gość zmanierr
Wybacz, ale nawet Monika Belucci sie znudzi chyba ze tanczy towarzyStko i nurkuje kazdy dalby nura jak nic :p

Gość zmanierr
a co powiecie o facecie ktory po naszym pierwszym razie wiecej sie nie odezwal.(oboje jestesmy dojrzali i wolni)i oboje tego chcielsmy.Nie odpisuje na smsy i unika spotkan wzrokowych na ulicy.Ja czuje sie podle a nie wiem o co chodzi........... bylas dla niego za dobra

Gość fragless
a my tu piszemy o 2 letniej fascynacji tylko i wyłącznie ciałem drugiej kobiety... Wybacz, ale nawet Monika Belucci sie znudzi widzisz-chyba założyłam autorka nieobiektywnie sądzi że tylko dla seksu,a tak naprawdę ludzie są ze sobą z powodów o których nawet nam się nie śniło-ale wcale nie z miłości czy przywiązania co do ostatniego zdania-fakt, próbowałam się spotykać z facetem tylko dlatego że był cholernie przystojny-ale po dwóch tygodniach mi się znudziło:P

"ale kto "my"? " Iluminaci bracie.. :P Ps nurkuje zawodowo :P jak sie nurkuje zawodow? wyławiasz zwłoki z rzek na zlecenie policji? :P

Doprawdy, to miła w końcu mam być, czy suka? :P No a tak serio, ja miła jestem, a tę rezerwę to chyba mam wrodzoną, więc pozostaje mi tylko popracować nad sukowatością. :)

Gość zmanierr
w ktorym momencie pojawila sie "druga" kobieta, chyba przysnalem i kto tu jest zmanierowany? dwie kobiety a ty przysypiasz?

Gość fragless
wyławiasz zwłoki z rzek na zlecenie policji? ciekawi mnie ile zarabiają ci biedni ludzie za taką fascynującą pracę:P

Lusia - Ty jestes akurat wyjątkowa i oryginalna, wiec nie musisz nic zmieniać :)

Gość zmanierr
luska ??

Komiś, gdybym nie była trochę nieśmiała, to załączyłabym wirtualnego całusa ;-) Wnuczka, no co, wreszcie znalazł się jeden godny zabiegać o moje wdzięki. :P

Luśka w zależności od sytuacji;) Nie ma jednej recepty na udany związek i zatrzymanie przy sobie faceta- gdyby nawet tak było- ludzie i tak i tak zrobiliby wszystko, zeby to spierniczyc:) Więc jest jedna zelazna zasada- umiar i wyczucie sytuacji, nie nalezy przeginać w żadną stronę.