Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spakowana

Tylko dla seksu!!!!!!

Polecane posty

Gość Luśka Wind
Komiś, OK, pewnie coś jest w takiej teorii, ale dlaczego laska niema prawa trochę pogrymasić. Mężczyzna zbyt dobrze traktowany to również nie jest dobry pomysł. :P

Jeśli chodzi o to "tylko dla sexu" to gadac sobie moga, prędzej czy później powstaje wieź emocjonalna...chocby z przyzwyczajenia;D Z reszta, która chciałaby byc zagłaskiwana? Mnie zawsze pociągali męzczyźni mało wylewni emocjonalnie za to dobrzy w łóżku:D

Luska ale "sukowatość", która tak pociąga facetów a grymasy rozkapryszonej panienki to dwie różne rzeczy, tak jak to pierwsze jest pożądane, tak to drugie wqrwiające po prostu;)

Gość Luśka Wind
Doprawdy, a co to jest ta sukowatość? Możesz dać parę wskazówek?

Doprawdy - wyjątkowo nietrafiona wypowiedz, bo dla mnie i tak liczą sie TYLKO i WYŁĄCZNIE czyny, a nie słowa. Jeśli się opiekuje mną, gdy jestem chora, wspiera, gdy jest trudno, cieszy się z moich sukcesów etc. - wtedy wiem, że kocha :)

"Mężczyzna zbyt dobrze traktowany to również nie jest dobry pomysł" dlatego napisalem, że koleś jest mało doswiadczony... bo inaczej nawciskałby jej głodnych kawalków o uczucieu i jechał dalej :P

z facetem trzeba krótko i na temat, rzeczowo i bez owijania w bawełne- oni i tak nie maja pojęcia o co nam chodzi więc nie trzeba im dostarczac dodatkowych zagadek logicznych;) Proponuje krótkie acz stanowcze hasła (jak z dzieckiem), typu: "masz zrobic to tak", "oczekuję", "nalezy mi sie" itp.:P

"to zacznijmy od tego, ze same nie wiecie o co wam chodzi"- jak to komiczne mądrze zauwazył- w zalezności od dnia cyklu:P

> Proponuje krótkie acz stanowcze hasła (jak z dzieckiem), typu: "masz zrobic to tak", "oczekuję", "nalezy mi sie" itp. Taaa... niektórym na szczęście jest dane poznać także mniej prymitywną część męskiej populacji :classic_cool:

Gość zmanierr
hmm moj wehikul czasu po naprawie dziala znacznie lepiej :)

z motyką- facet jest tylko facetem- niezaleznie od tego czy przed nazwiskiem widnieje konserwator czy dyrektor:P

Gość bonuska
Spakowana nie słuchaj tych bzdur. Masz swoją godność i dbaj o nią. Kobieta potrzebuje być kochaną, szanowaną, a nie tylko kawałkiem mięsa, jak to określił komiczne, w przeciwieństwie do facetów właśnie. do komiczne...... Niestety nie masz racji, że nie można być dlugo razem dla seksu. Bzdety nad bzdetami. A ja powiem ci, że można i to tak długo dopóki nie znajdzie się coś lepszego.

Gość zmanierr
wszyscy powrocili i w dodatku dyskutuja w tym samym temacie troche jednak nudnym pozwolcie ze przetlumacze wam obawe autorki brzmi ona 'niedawno z przerazeniem zauwazylam, ze do zaoferowania mam tylko seks chyba przestalam sie rozwijac ale przeciez to nie moze byc moja wina kogo by tu za to zmieszac z blotem...'

bonuska- dwa lata zajęłoby facetowi znalezienie kogoś lepszego???:D co to za facet w takim razie/????:D

> z motyka na księzyc ty potrzebujesz pielegniarki nie faceta;D Skąd Ty kurwa wiesz, czego potrzebuję 🖐️ Nie czuję się winna tego, że znam sporo facetów bardziej wrażliwych od wielu kobiet i jednocześnie po prostu męskich [tak, łącznie z siłą fizyczną i umiejętnością jej użycia w razie potrzeby, nie żadne ciapy]

"Niestety nie masz racji, że nie można być dlugo razem dla seksu. Bzdety nad bzdetami. A ja powiem ci, że można i to tak długo dopóki nie znajdzie się coś lepszego." powiedziałam to jako doświadczony mężczyzna, majacy wiele kobiet w przeszłości :D:D

"Skąd Ty k**wa wiesz, czego potrzebuję"- z tonu twojej wypowiedzi wnioskuję jednoznacznie- czegoś na uspokojenie, dobry sex rozładowuje napięcie, ale cóz...pewnie twój pluszowy misiaczek nie został w jaja wyposażony- pozdrawiam:D

"Nie czuję się winna tego, że znam sporo facetów bardziej wrażliwych od wielu kobiet i jednocześnie po prostu męskich [tak, łącznie z siłą fizyczną i umiejętnością jej użycia w razie potrzeby, nie żadne ciapy]" tak to jest, gdy pracuje sie jako head hunter ratowników medycznych :P:P

Gość nudy-na maxa
zmanierrr,racja , temat taki ...a dyskusja jak zwykle " na poziomie" autorka ...echh :O

Poziom dyskusji jak zwykle - bezcenny. Misiaczek :o nie używam takich wyrażeń, seksu mi nie brakuje, ale co nie bede dyskutowac z wiebicielkami "maczo" spod dyskoteki :D I współczuje, że Twoj facet nadaje sie TYLKO do seksu i wykonywania prostych polecen :P bye 🖐️

Doprawdy, Ty jesteś zdaje sie całkiem doświadczona w sprawach, więc zapytam - czy jeżeli czujesz, ze facetowi zależy, ale dla porządku udajesz, że tak naprawdę to wszystko jest w powijakach, jeszcze długo będzie itd. to dobrze robię? :)

z motyka- zgubiłas gdzieś po drodze sens mojej wypowiedzi- nie rozmawialiśmy o tym do czego służy facet, tylko jakich używać wyrażeń, by docierał do nich jasny i precyzyjny przekaz tego o co nam chodzi- w zalezności od tego czy same wiemy (w zalezności od dnia cyklu):P A mój facet jest echhhh....cudowny pod kazdym wzgledem, m.inn. dlatego, ze rozumie o co mi chodzi;)

Gość fragless
oczywiście że można być 2 lata tylko dla seksu:D zakładacie tu chyba wszyscy że każdy jest "normalny" dlatego dla samego seksu by się tyle nie spotykał,a na świecie jest cała masa poparpańców,zjebów,wariatów i dewiantów:P znam faceta który spotykał się 4 lata dla seksu-i jeszcze dla możliwości odreagowania swoich frustracji-on ją poniżał i wyzywał, ona wypłakiwała się wszystkim spotkanym ludziom w rękaw przez co uzyskiwała współczucie i byla w centrum zainteresowania i wszyscy byli szczęśliwi...... wszystko tam było tylko nie milość i uczucia;)