Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spakowana

Tylko dla seksu!!!!!!

Polecane posty

Gość spakowana

Jestem 2 lata w zwiazku. a od paru miesiecy widze (moze dopiero teraz to Zauwazylam) ze ON jest dla mnie tylko dla seksu. bo jak mowi ze mna jest fantastyczny, ma rewelacyjny seks itd. jak mu to wygarnelam to przez 2 dni sie nie odzywal, wczoraj stwierdzil ze go draznie i nie ma ochoty widywac sie na razie ze mna. przegiecie~!~!~!~!~!~!~!~! na seks-spotkanie zawsze znajdzie czas, a jak chce porozmawiac, poprzytulac sie to nie!!!!!! spakowalam sie i wyjezdzam z dala na tydzien - chce sie uwolnic, jak wytrwac??? nie odbierac tel, nie odpisywac?

Gość spakowana
nie czuje wsparcia, tego ciepla..... kocham go ale on w zaden sposob nie uspokoil mnie, tylko stwierdzil ze jest zly na mnie i nie czuje potrzeby mnie widziec! zajebiscie slyszec takie slowa!!!!!!! mam ochote mu jeszcze wszytko wyrzucic.... mam teraz taka nienawisc w sobie.....

nie odbieraj telefonu i zajmij się sobą, odpocznij przemyśl wszystko, jak wrócisz to z nim porozmawiaj. jeśli rzeczywiście jest z Tobą tylko dla seksu to może nie warto tego ciągnąć?

kocham go ale on w zaden sposob nie uspokoil mnie" bo nie ma co uspokajać więc tego nie robi ...

Gość spakowana
jesli tylko o seks chodzi (choc i dla mnie boski) to ja dziekuje. poradze sobie inaczej;p jade oderwac sie od wszystkiego....... wczoraj jeszcze pisal po tej rozmowie (oczywiscie seksulane podteksty byly) uwazam ze szybkosc pojscia do lozka nie ma znaczenia w sprawie

Gość spakowana
Regres- "nie ma co"? tzn? zero uczuc?

Regres- "nie ma co"? tzn? zero uczuc? nie rozumiesz ... nie sugeruję ze nie ma uczuć tylko że nie ma problemu więc dlatego nie przytula ...

Gość spakowana
jade zaraz! mam taki nastroj ze wole wyjechac wczesniej, jestem poczatkujacym kierowca:-O odpuszczam sobie..........

Gość spakowana
czesto pwtarzal ze seks w zwiazku jest bardzo wazny-jak nie idzie w seksie to zwiazek sie sypie......... kiedys sie z tego smialam.......

Gość spakowana
dzieki Regres:)

A jesli po drodze złapiesz gume to... wiesz jak podziękowac jakiemuś panu za pomoc w zmianie koła? :P Na pewno wiesz, w koncu juz jeden facet robił to z Tobą od 2 lat bez odrobiny uczucia

"czesto pwtarzal ze seks w zwiazku jest bardzo wazny-jak nie idzie w seksie to zwiazek sie sypie......... kiedys sie z tego smialam......." i nie miałaś racji... wyszło na jego - teraz wam nie idzie w seksie i związek sie sypie :P

Gość spakowana
wlasnie idzie nam w seksie!!!!!!!

Oto przykład, kolejny, jak to kobieta potrafi sobie stworzyc problem z niczego :D Ps - idzie wam w seksie? ale mu go ostatnio odmawiasz przecież :D

Gość a-nnna
wyolbrzymiasz,dziewczyno...moj facet tez twierdzi,ze jest ze man dla seksu....ale wiedz,ze mezczyzni wąłsnie poprzez seks wyrazaja uczucia dla niego fakt,ze cie pragnie i chce z toba tego seksu,oznacza własnie,ze cie kocha!!!

Gość Luśka Wind
Ja bym się zastanawiała bardziej nad tym, czy po dwóch latach ma jakieś inne niż seks plany na przyszłość z Twoim w nich udziałem. Czy np. używa liczby mnogiej itd.

Gość spakowana
nie odmawiam bo tez mam potrzeby i to nie rozwiazuje problemu- kochalismy sie we wtorek (bylo bosko i dla niego i dla mnie) na drugi dzien juz byl zly na mnie, nie chcial rozmaiwiac, uciekal, wolal byc sam! wymyslal powody zeby sie poklocic

Gość a-nnna
no włąsnie-Luśka ma racje....moj np. choc twierdzi ''że to tylko seks'' :) to z drugiej strony wiem,ze widzi mnie przy sobie w przyszłosci..nic nie planuje wprost,ale mowi np.a za dziesiec lat to bedziemy........... poza tym,jeszcze jedno-twierdzi,ze to tylko seks? w porzadku...ale jesli to tylko seks,to dlaczego teskni? martwi sie? mysli? ....oni tego nie nazwa nigdy miłoscia wierz mi:)

Lusiu... powiem Ci tak.. Nie mozna byc z kims przez 2 lata tylko dla sexu... Chyba, że sa to po prostu szybkie numerki raz czy 2 razy w miesiacu i wiecej czasu sie z laska nie spedza... Tylko dla sexu, to mozna miec laske przez 3 miesiace, no jelsi jest oszałamiającą dupą, to może przez pol roku.... ale nie przez 2 lata - po prostu przez tykle czasu kazde ciało sie znudzi, jest jest tylko kawałkiem ładnego miesa do wytrysków...

Gość spakowana
a-nnna !!!! mowi Ci to otwarcie????????????-nie wierze ze w ogole Cie to nie rusza. jestes spokojna i sczesliwa w tym zwiazku?

na drugi dzien juz byl zly na mnie, nie chcial rozmaiwiac, uciekal, wolal byc sam! wymyslal powody zeby sie poklocic i to dowodzi tego, ze jest tylko dla seksu? ludzie!

" na drugi dzien juz byl zly na mnie, nie chcial rozmaiwiac, uciekal, wolal byc sam! wymyslal powody zeby sie poklocic " zaraz, zaraz... powód do sporu to Ty wymysliłas, a on sie tylko wkurzył na Twoje babskie wyszukiwanie dziury w całym... widac, ze jest jeszcze niedoswiadczony, bo gdyby był, to oczywiscie wcisnąłby Ci gładki kit o tym, jak to życ bez Ciebie nie może, kupił bukiet zielska, zrobił coś romantycznego i dalej posuwał kiedy chciał :P

"i to dowodzi tego, ze jest tylko dla seksu? ludzie!" kobieta nie potrzbuje logiki... ona potrzbuje swojej tezy, którą tutaj jest związek tylko dla sexu i wtedy "lampa nad progiem i krzesło, i drzwi. Wszystko mi mówi" że jest ze mną dla sexu :P:P

Gość a-nnna
widzisz,Spakowana- Komiczny to napisał wyzej..dla seksu mozna byc z kims krotki czas.....nie bede tego powtarzac,co zostało juz napisane ale dłuzszy zwiazek,dla czystego seksu? nie,nie,i jeszcze raz nie

Gość Luśka Wind
:) No więc właśnie. Spakwana, może był zły, bo nie umie okazywać uczuć bardziej wylewnie, a teraz myśli, ze Ty tego od niego oczekujesz. Ewentualnie trafił Ci się przedstawiciel tzw. pawianizmu - nigdy nie jest pewien, czego szuka w związku z kobietą.