Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattaa3

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość nattaa3

Facet zna się z dziewczyną trzy miesiące ona zachodzi w ciąze w drugim miesiącu znajomości i już w trzecim miesiącu biorą ślub kościelny.Jak dla mnie to jest nie do pomyślenia.Tymbardziej ze facetowi się nie przelewa,ale mamusia dziewczyny nalega na slub bo co powie rodzina.Mama tej dziewczyny prawie sama robi całe wesele na 40 osób.

Gość karmelkowaaaa
a co cię toobchodzi? :O

Gość jejku chce to robi
a co ciebie to obchodzi???

Gość nattaa3
To akurat bardzo mnie obchodzi bo ten facet to mój przyszły szwagier i mi go żal bo teraz wychodzą rózne rzeczy bo oni praktycznie się nie znali przed ślubem.

Gość nie to nie jest normALNE
rozwód bedzie szybciewj niz narododziny dziecka ;/ i jeszcze mi powiedz ze ona ma 19 lat?ahahah

Gość nattaa3
właśnie oni mają prawie 30 lat.To jest tragiczne.Żal mi go strasznie.Tak się zmienił!on skończył studia ale ona namówiła go na kurs stylizacji.Studia skończył informatyczne.

Gość 2 małżeństwo
Z moim mężem znaliśmy się przed ślubem 2 lata, po kolejnych dwóch braliśmy rozwód. Ze swoim drugim facetem zamieszkaliśmy razem po 3 miesiącach znajomości....jesteśmy małżeństwem 16 lat. Twoja troska o szwagra jest dla mnie podejrzana a nie martwisz się losem swojej siostry.

Gość 2 małżeństwo
Motto jest takie, że co jest normalne a co nie zweryfikuje życie.

Gość nie wiem czy_
to jest normalne ale u mnie tak wlasnie bylo :( chyba tutaj nie ma regul

Gość czyli ty jestes siostrą
panny mlodej - hehe tak myslalam poprostu wkurza Cię to ze twoi rodzice za wsyztsko płacą, a twoja sis wpadła i bedzie miala i weselicho i pewnie jakos chate jej sprezentują a ty nci nei dostaniesz??

Gość ja znam taką parę
i teraz są dobrym małżeństwem. to będzie zależało tylko od nich. co do wesela - jak matka ma możliwości i fundusze to niech wyprawia. a oni jak sa przed 30 to najwidoczniej tego chcą. tak wyszło i już, po co się wtrącać?

Gość kobietki
niekoniecznie jest siostra panny mlodej. wg mnie autorka jest dziewczyna/narzeczona brata pana mlodego. tez szwagier :)

Gość nierozumiem jednego
:) dorosły człowiek chyba sam moze o sobie decydowac a nie mama ewentualnej panny mlodej? no i co ze jest w ciazy? nie ona pierwsza ale chyba twoj przyszly szwagier jako dorosly facet wie co robi? czy to jakis nieudacznik i co mu kaza to zrobi? nie no to jest cos takiego jak slub pod przymusem i nie powinno do niego dojsc!! chyba ze On tego chce, to inna kwestia, ale przymus i tak jest:P w protokole wyjdzie ;) mamy w narzeczonego rodzinie takie rozwiedzione juz malzenstwo, wpadli, szybki slub a potem rozwod. i schrzanione cale zycie.