Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bileter

mam ochote na loda

Polecane posty

bileter jo uciekom nie chca zawodzać w godce z fankom ino dowej chopie pozor bo to może być tyn co potym bydzie chcioł 15.000 zł odszkodowanio. Wiesz ło czym godom?

te ślązak nie podburzaj Go :D nie chcę 15 tyś, 10 wystarczy :P

kocynder obejrza dobrze co biora fannky 10 tyś ale chyba ugandyjski pestek.i co nici z loda?? cąły czas zapraszam

bileter pieroński gupieloku Ty żeś sie nie spytoł czy len lod mo być we wafli abo w rożku!

za 10 koła to moga to przemyslec :classic_cool: a czego byś chcioł ? ino loda?

fannky - pierona nie moga skończyć żeby tego nie napisać. Ty nie wiesz że to jest taki śląski sposób sprawdzania czy kobieta lub która z kobiet jest najbardziej napalona. Wkłada sie kulkę lodów do cipki i patrzy u której szybciej stopnieje ta jest bardziej napalona i wtedy bierze się ją ................. pod uwagę!

:D jakby ci to powiedzieć, ja jestem ze śląska :D:D:D i nie przypominam sobie żebym o tym kiedykolwiek słyszała :P

za 10 tys pestek bez pyrlika no chyba ze by ci sie udało w 5 minut to warto sie zastanowić

Dziołcha, no bo skond majom brać tyla lodow? Bestorz niekierzy z tym przestali, cisnom kiedy majom co majom i kaj majom!

bileter a nie lepiej rozsypać te pestki na podłogę i kazać zbierać? Pomyśl jaka pozycja! Kobieta nie odpuści dopóki nie wyzbiera a więc ...

Kocynder aleś się rozmarzył :D może od razu by jej szmatę dać to i podłogę umyje ?

nie wiem właśnie czy ten lód będzie wart mojego poświecenia żeby go cały oblizać

Siądę sexownie na Tobie okrakiem,oplatając Cię smukłymi nogami pochyle się i zmysłowo spojrzę Ci w oczy,piersiami będę muskać Twoją klatę.Wezmę twojego penisa mocno do ręki i najpierw powoli ,pózniej szybciej doprowadzę Cię do extazy,grając na wędzidełku swoim języczkiem,schodząc do jąder i delikatnie je kąsając.Drugą ręką będę delikatnie pieścić twoje genitalia...

Jak siądziesz na mojej klacie to nie będziesz mogła muskać moich jąder! A tak na prawdę to skąd ten cytat?

Najpierw siądę Ci na klacie(jestem lekka nie martw się)Tak żebym i ja dostała buziaczka w cipkę,następnie namiętnie się będę o Ciebie ocierać,aż ja najpierw dostanę orgazm.Następnie zejdę niżej i zrobię to co pisałam wyżej :) Lubisz paluszek w dobycie? wiem gdzie znajduje się wasz punkt g.Doprowadzę Cię tym do szału...